arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας για το παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο όταν κάποιος που προσέφερε πέθανε άπορος και σίγουρα όχι για πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια. ΔΕΝ αναφέρομαι στο αν θα πρέπει να τιμηθεί η προσφορά κάποιοων ανθρώπων από το κράτος, ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά δεν βρίσκω το λόγο να πάνε εκεί τα χρήματα και όχι σε κάποιον σκοπό που πραγματικά θα τιμήσει το έργο τους. Για παράδειγμα, με αφορμή τις κηδείες του Γ. Κεφαλογιάννη και του Θ. Αγγελόπουλου, πρόχειρα θα πρόχειρα για τον μεν την δωρεά του ποσού σε κάποιο ίδρυμα στο όνομά του, ή τον εξοπλισμό ενός ασθενοφόρου σε νησί. Διαβάζω ότι δημιούργησε το ΕΚΑΒ οπότε τί καλύτερο, χρήσιμο, συμβολικό καΙ διαχρονικό; Για τον δε, τόσοι άνεργοι σκηνοθέτες υπάρχουν, μια χρηματική επιχορήγηση σε νέο σκηνοθέτη ή ακόμη και η δημιουργία μιας κινηματογραφικής αίθουσας πάλι σε μια επαρχία ή ένα νησί, ή ακόμη καλύτερα, ο εξοπλισμός μιας αίθουσας πολυμέσων σε ένα φτωχό σχολείο, νομίζω είναι πολύ πιό κοντά στο να τον τιμήσει η χώρα. Για να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ αναφέρομαι στο αν τα πρόσωπα που φεύγουν, και ΕΙΔΙΚΑ στους παραπάνω (που τους ανέφερα σαν πρόσφατα παραδείγματα και μόνο), έχουν προσφέρει ή όχι. Αυτό ας πούμε ότι το θεωρώ δεδομένο. Μιλάω συγκεκριμένα για εναλλακτικούς τρόπους να τιμήσει το κράτος ένα πρόσωπο με προσφορά όταν τα χρήματα αυτά ουσιαστικά γίνονται αέρας, και δεν τα χρειάζονται οι αποθανόντες (και για αυτό το τελευταίο, αν τελικά κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά).
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας για το παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο όταν κάποιος που προσέφερε πέθανε άπορος και σίγουρα όχι για πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια. Συμφωνω απολυτα.Αληθεια αν ενας δεν εχει λεφτα τι γυνετε ?
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω απολυτα.Αληθεια αν ενας δεν εχει λεφτα τι γυνετε ? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Και ελπίζω να μην έρθουν έτσι ώστε να το μάθω ούτε εγώ, ούτε όποιος μείνει πίσω να με ξεπροβοδίσει. Φτού σκόρδα.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 σε πάνε για τα εργαστήρια της ιατρικής
green gordon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω απολυτα.Αληθεια αν ενας δεν εχει λεφτα τι γυνετε ? Αν πας σε κοιμητηριο θα δεις αναμεσα σε ταφους καποια σημεια που ειναι αχτιστα κ εχει μονο χωμα.Αυτο γινεται.
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς ξέρω 2-3 ανθρώπους που προσέφεραν πάρα πολλά, έστω και στο μικρό βεληνεκές που είχαν σαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι, και δεν ξέρει κανένας ούτε καν πού είναι παραχωμένοι. Ακούγεται μελό και τετριμμένο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 σε πάνε για τα εργαστήρια της ιατρικής Αυτο που λες γυνετε οταν δεν εχεις συγγενης ή συγγενης σου σε παρατησουν, μαλλον γυνετε οτι λεει ο green gordon .
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω απολυτα.Αληθεια αν ενας δεν εχει λεφτα τι γυνετε ? αν εισαι τυχερος μπορει να σου βαλει ο δημος τσιμεντολιθα
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και μην ξεχνάμε ότι τα $$ αυτά είναι οι φόροι μας. Προτιμώ να στείλω τους φόρους μου σε ένα καλό σκοπό, παρά να πληρώσω την γκλάμορους κηδεία κάποιου που δεν το έχει καθόλου ανάγκη. Και στην τελική, θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι αυτό θα διάλεγαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που ήταν τόσο ευπατρίδης οσο ζούσε θα κρατούσε τέτοια ύστατη ματαιοδοξία για όταν δεν θα είναι καν εκεί να την απολαύσει.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και μην ξεχνάμε ότι τα $$ αυτά είναι οι φόροι μας. Προτιμώ να στείλω τους φόρους μου σε ένα καλό σκοπό, παρά να πληρώσω την γκλάμορους κηδεία κάποιου που δεν το έχει καθόλου ανάγκη. Και στην τελική, θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι αυτό θα διάλεγαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που ήταν τόσο ευπατρίδης οσο ζούσε θα κρατούσε τέτοια ύστατη ματαιοδοξία για όταν δεν θα είναι καν εκεί να την απολαύσει. Μη το λες αυτο πολλες φορες η συγγενης θελοντας να διξουν οτι τον αγαπουσαν κανουν παραλογα πραγματα.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να διαφωνεί! Άσε που τόσο που κοστίζουν οι τάφοι, με μια τσιμεντολιθαρα από πάνω μου θα είμαι προσωπικά απολύτως ευχαριστημένη!
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να διαφωνεί! Άσε που τόσο που κοστίζουν οι τάφοι, με μια τσιμεντολιθαρα από πάνω μου θα είμαι προσωπικά απολύτως ευχαριστημένη! Σου ακουγετε απλο αλλα δεν ειναι η γιαγια μου που πεθανε προσφατα τη κυδεψαμε με 2800 και να σκεφτεις οτι ηταν απο τα πιο οικονομικα.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το ξέρω είχα μπλεχτεί και εγώ σε κηδείες πρίν 2-3 χρόνια! Μεγάλα έξοδα που δεν θα ήθελα να κάνει κανείς για μένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα