Material boy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά, πώς πάει; Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι, να πάρω μια απόφαση. Αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο. Το δίλλημα είναι το πού. Να γραφτώ στο γυμναστήριο του πανεπιστημίου που είμαι (Αθηνών) ή σε ένα γυμναστήριο στην περιοχή μου; Το πανεπιστημ. γυμναστήριο είναι δωρεάν για τους φοιτητές όμως κάνω μια ώρα και για να φτάσω στην Πανεπιστημιούπολη (μένω Νέα Ιωνία), ενώ υπάρχει ένα γυμν/ριο πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μου, όμως εκεί πρέπει να πληρώσω. Από βδομάδες σκέψης, δεν έχω πάρει απόφαση γιατί το καθένα έχει το υπέρ και το κατά του. Εσείς αν ήσασταν στη θέση μου τι θα αποφασίζατε; Ξέρω ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, όμως αν κάποιος έχει την καλοσύνη ή τεσπα έχει χρόνο διαθέσιμο ας αφήσει κάποιο μήνυμα. Να 'στε καλά!
traganeus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ξεκινάς στου πανεπιστημίου. Αν δεις οτι το γουστάρεις και δεν θα το παρατήσεις πάς σε αυτό που είναι κοντά στο σπίτι σου
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γειαααα.. Καλα μωρε, τα γνωστα, εσυ; Γραψου στο παν. γυμναστηριο και αν δεις ότι δεν σε βολευει λογω μετακινησεων ή κατι αλλο πας στο ιδιωτικο.
Marria Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Του Πανεπιστημιου και εγω. Το συνδυαζεις και μετα τα μαθηματα της σχολης, πας στο γυμναστηριο.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μετα θα μυρίζει και δεν θα τον έχουν ολοι και κυριως ολες σε απόσταση στο αμφιθεατρο.
Marria Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μετα θα μυρίζει και δεν θα τον έχουν ολοι και κυριως ολες σε απόσταση στο αμφιθεατρο. Μετα τα μαθηματα ειπα
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οποιο μαζευει πιο πολλα και καλα γκομενακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα