Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόνο 1 εκατομμύριο να έχει, δε θα νιώσει πολλά με ένα λογαριασμό στη ΔΕΗ 1-2 χιλιάεδες. Διότι λογικά, για να έχει Cayenne, κάπου τόσο χρήμα θα έχει.

Aν εχεις καγιεν εχεις 1 μυριο καταθεσεις?

Κατι μαθαμε και σημερα...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κόβεις τα μοτερ. 10 λεπτά υπόθεση. Οι αντιστάσεις το καίνε το πολύ

Οι αντιστάσεις αυτές είναι είναι σχεδιασμένες για αερόψυξη. Αν σταματήσει το μοτέρ θα καούν σε δευτερόλεπτα (αν δεν έχουν θερμικό διακόπτη).

Δημοσ.

Υποθετω οτι δουλευεις στην εταιρεια του.

Γινε φιλος με τον λογιστη.

Ρωτα τον αν παιζει καμια πουστια.

Ενημερωσε εφορια.

Να σου πω το σκέφτηκα με τα ένσημα αλλά δεν θέλω να μπλέξω τα μπούτια μου με χαρτικά κλπ... Θέλω απλά να τον ζημιώσω με κάποιον απλό τρόπο. Και δεν είμαι μόνο εγώ, όλοι εκεί πέρα το ίδιο πρόβλημα έχουμε...

Δημοσ.

Υποθετω οτι δουλευεις στην εταιρεια του.

Γινε φιλος με τον λογιστη.

Ρωτα τον αν παιζει καμια πουστια.

Ενημερωσε εφορια.

Να σου πω το σκέφτηκα με τα ένσημα αλλά δεν θέλω να μπλέξω τα μπούτια μου με χαρτικά κλπ... Θέλω απλά να τον ζημιώσω με κάποιον απλό τρόπο. Και δεν είμαι μόνο εγώ, όλοι εκεί πέρα το ίδιο πρόβλημα έχουμε...

Δημοσ.

γιατί δεν πας βράδυ να του γρατζουνίσεις το αυτοκίνητο-σπασεις παρμπρίζ-σκάσεις λάστιχα ?

Γιατι το πορσικο (ο θεος να το κανει) δεν θα το εχει παρκαρισμενο σε πεζοδρομιο λογικα.

Καντο το πρωι!

Δημοσ.

Να χρεώσεις το τηλέφωνο δεν λέει γτ μπορεί να σε πιάσει. Αυτό που σκέφτηκα είναι αν ανοίγει η τάπα απο το πορσικό να πας και να ρίξεις ζάχαρη μέσα, αλλα δεν ξέρω αν θα του κάνει 100% ζημιά στον κινητήρα ή θα χαλάσει την αντλία βενζίνης. Πάντως θα ταλαιπωρηθεί αρκετά για να το φτιάξει.

Γενικά πρέπει να κάνεις κάτι που να μην μπορεί εύκολα να σε πιάσει, αλλα να γίνει και σοβαρή ζημιά. Αν σκεφτώ κάτι καλό θα σου πω. :devil:

Δημοσ.

Ψάχνω για μια συσκευή που η μόνη της δουλειά είναι να καίει ρεύμα. Χωρίς να κάνει θόρυβο, και χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία. Θέλω μόνο να καίει ρεύμα.

Ελληνική λογική! Εδώ σκοτωνόμαστε να βρούμε πως δεν θα ψοφίσουμε σαν τα ζώα όταν τελειώσει το πετρέλαιο, και ο άλλος θέλει μια συσκευή να κάψει ρεύμα. Γιατί δεν σπάς και και τους σωλήνες της ΕΥΔΑΠ μήπως και σπαταλήσουμε λίγο νερό ακόμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...