rockas072 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να σας ρωτήσω για ρύθμιση ενος δανείου που έχω, το οποίο όμως είναι στο όνομα του πατέρα μου αλλά ουσιαστικά είναι δικό μου. Η μηνιαία δόση του δανείου αυτού είναι 190.00, ο πατέρας μου έχει άλλα 2 δάνεια με δόσεις 310.00 και 95.00 τα οποία όμως δεν θέλει να τα επιμικύνει, τα έξοδα του είναι τα συνηθισμένα φαγητό, λογαριασμοι, φοροι ακινήτων, ασφαλεια αυτοκινήτου κτλπ η συνταξή του είναι 1140.00. Επειδή εγώ αδυνατώ να καλύψω το ποσό των 190.00 κάθε μήνα, Βάσει των παραπάνω δεδομένων μπορεί ο πατέρας μου να κάνει αίτηση ρύθμισης μόνο για το δάνειο των 190.00; Παρακαλώ τους φίλους αυτού του φόρουμ να απαντήσουν μόνο εφόσον έχουν συγκεκριμένη γνώση επί του θέματος Ευχαριστώ
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου επειδη ο καθενας θα πει εδω μεσα θα πει το μακρυ του και το κοντο του, πηγαινε στην τραπεζα για να εισαι σιγουρος. Οτι και να σου πει ο καθενας εδω μεσα δεν εχει νοημα αν δεν μιλησεις με την τραπεζα. Μπορεις ακομα και ενα τηλ να κανεις στην τραπεζα
rockas072 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Η τράπεζα δεν δέχεται διακανονισμό, γι αυτό το ψάχνω για τον νόμο ρύθμισης όφειλών.
capten- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για πόσες δόσεις μιλάμε? Ρύθμιση οφειλών για μικρά ποσα νομίζω ότι δεν υπάρχει. Κάποιες διευκολύνσεις{?}προσφέρονται σε ανεργους και σε πολυτεκνους.
rockas072 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τώρα πρέπει να έχουν μείνει περίπου 20 δόσεις.
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Η τράπεζα δεν δέχεται διακανονισμό, γι αυτό το ψάχνω για τον νόμο ρύθμισης όφειλών. δεν νιωθουν. γιατι δεν μεταφερεις και τα 2 σε αλλη τραπεζα και να φτιαξεις εκει τις δοσεις?
piii Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα. Για να σου κάνει η τράπεζα ρύθμιση οφειλών θα πρέπει κάτι να οφείλεις. Και τι εννοώ με αυτό. Αν δεν υπάρχει καθυστέρηση στο δάνειο πολύ απλά θεωρούν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις οπότε τη την θες την ρύθμιση σύμφωνα με το σκεπτικό τους. Το άλλο που είπε το παλικάρι για μεταφορά σε άλλη τράπεζα απλά πλέον ξέχασέ το. Κάποτε τρέχανε σαν τους διαόλους να σε πάρουν για πελάτη. Τώρα λόγω ότι πολύ μεγάλο ποσοστό δανείων βρίσκεται σε καθυστέρηση, αν όχι και σε αδυναμία κιόλας, κανένας δεν θέλει να φορτωθεί το ρίσκο. Για να καταλάβεις κιόλας πόσο βλάκες είναι θα σου πω το δικό μου παράδειγμα. Πριν ένα χρόνο έκανα αίτηση για ρύθμιση για να παγώσω τις δόσεις στο στεγαστικό μου, μιας και η γυναίκα μου δεν δουλεύει πλέον, ο μισθός μου μειώθηκε κτλ, το οποίο και εγκρίνανε. Οπως μπορείς να καταλάβεις μετά απο ένα χρόνο δεν άλλαξε και πολύ η κατάστασή μου. Μάλλον προς το χειρότερο πήγε. Τώρα λοιπόν που πήγα να τους πω πριν λήξει η περίοδος του παγώματος ότι μπορώ μόνο τους τόκους να πληρώνω, μου είπαν να αφήσω το δάνειο για 2-3 μήνες απλήρωτο και μετά να πάω για ρύθμιση οφειλών. Τι τους λες κύριε πρόεδρε;;;;; Ελπίζω να σε διαφώτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα