Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ναι, όντως...παίζει να κάνω και λάθος. Δεν έμαθα Poker odds από το βιβλίο που λέει άμα έχεις AK ή ΑΑ πήγαινε αυτόματα all-in, κατά 99% θα κερδίσεις. οχι εξαρταται παντα απο την θεση που εχεις και ποσοι ειναι στο τραπεζι αν κανεις 4πλο all in me AA απλα στο τελος θα εισαι ενας τυπος με 1 ζευγαρι.
Porg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 οχι εξαρταται παντα απο την θεση που εχεις και ποσοι ειναι στο τραπεζι αν κανεις 4πλο all in me AA απλα στο τελος θα εισαι ενας τυπος με 1 ζευγαρι. Άλλο λέει αυτός, άλλο εσύ. Παρόλα αυτά,pre flop οι ΑΑ ποτέ δεν θα είναι "ακόμη ένα ζευγάρι" και ας έχουν μπει 3 all in πριν απο εσένα
CROM271 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παντως τα φυλλα που βγαινουν δεν ειναι τυχαια. Αυτο μαλιστα το ειχα βρει σε ενα αρθρο οπου ενας απο τους υπευθυνους της pokerstars το ειχε παραδεχθει. Τι εννοω με αυτο. Εχει π.χ. καποιος 66 και ο αλλος JQ και βγαζει flop 6 K 10. Ο ενας εχει set και ο αλλος κυνηγαει κεντα. Με αλλα λογια κραταει το ενδιαφερον και στους δυο για να 1.αυξηθει το ποσο που θα παρει το site (αν προκειται για cash) 2.να αποκλειστει καποιος απο του δυο ωστε να παει να ξαναπαιξει (αν δεν προκειται για cash 3.και το κυριοτερο για κραταει σε κορυφωση το ενδιαφερον... Εχοντας παιξει πολυ στην pokerstars σε παιχνιδια 6 ατομων hyper turbo οπου πολυ γρηγορα το all in παει συννεφο μαντευω τις περισσοτερες φορες σε ορισμενα σημεια του παιχνιδιου ποιος θα κερδισει. Το σιγουρο ειναι παιδες πως τα φυλλα δεν ειναι τυχαια οπως σε ενα παιχνιδι live.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Άλλο λέει αυτός, άλλο εσύ. Παρόλα αυτά,pre flop οι ΑΑ ποτέ δεν θα είναι "ακόμη ένα ζευγάρι" και ας έχουν μπει 3 all in πριν απο εσένα αμα ειναι 10 ατομα τουρνουα και πληρωνονται οι 4 πρωτοι,και εχουν μεινει 5 και 2 κανουν all In. μπαινεις με ΑΑ?
Porg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Να ήμαστε 5 και να πληρώνονται οι 4;Δεν θέλω καν να μάθω τα stack!Μόνο all in υπάρχει εκεί
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη θα ρισκαρεις να βγεις και να μη πληρωθεις για να παιξεις το ΑΑ αν ξερεις οτι σιγουρα ενας η δυο απο τους 3 θα βγουν?
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ntinara, δεν πετάς ποτέ άσσους preflop σε sit&go 10 ατόμων όταν έχεις φτάσει στους 5, πληρώνονται 4 και έχουν μπει 2 all in. Όταν μάθεις τα βασικά απτο poker θα το καταλάβεις και εσύ
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Είναι poker basic αυτά ntinara, δεν θέλει να είσαι γκουρού. Μη κοιτάς που εσένα σου φαίνονται περίεργα.Είπαμε, μέχρι να μάθεις τα βασικά είναι
3leven Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ΑΚ vs. 33 οι πιθανότητες είναι με τα τριάρια, έστω και κατά λίγο, γιατί παραπονιέσαι; Επίσης όταν λες ότι κυνηγάς συνέχεια κέντες και χρώμα και χάνεις, πάλι οι πιθανότητες συνήθως είναι εναντίον σου, το κλασικό λάθος αρχάριου είναι ότι τις κυνηγάει μέχρι τέλους ενώ τα odds είναι εναντίον σου. Από τα παραδείγματα που έδωσες, κάποιος καταλαβαίνει ότι μάλλον δικό σου είναι το λάθος που χάνεις. Τί πάει να πει "πιάνω άσσους, πάω all in και χάνω, τραγικές καταστάστεις"; Με τους άσσους έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αλλά δεν είναι και 100%, ειδικά αν είναι περισσότερα από 2 άτομα στο ποτ. Αλλίμονο αν είχαμε την απαίτηση να κερδίζουμε κάθε φορά που πιάνουμε άσσους. Εχεις χασει το νοημα τους τοπικ.. Δεν ανοιξα τοπικ επειδη εχασα με pocket aces.. Ουτε για να κλαψω επειδη δεν μου ανοιγαν τα flush draw μου και τα up-down straight draw!! Εγω ρωταω μηπως εχει ακουσει/δει ακουσει κανεις τιποτα παρομοια περιπτωση (aka στησιμο τραπουλας) Παντως τα φυλλα που βγαινουν δεν ειναι τυχαια. Αυτο μαλιστα το ειχα βρει σε ενα αρθρο οπου ενας απο τους υπευθυνους της pokerstars το ειχε παραδεχθει. Τι εννοω με αυτο. Εχει π.χ. καποιος 66 και ο αλλος JQ και βγαζει flop 6 K 10. Ο ενας εχει set και ο αλλος κυνηγαει κεντα. Με αλλα λογια κραταει το ενδιαφερον και στους δυο για να 1.αυξηθει το ποσο που θα παρει το site (αν προκειται για cash) 2.να αποκλειστει καποιος απο του δυο ωστε να παει να ξαναπαιξει (αν δεν προκειται για cash 3.και το κυριοτερο για κραταει σε κορυφωση το ενδιαφερον... Εχοντας παιξει πολυ στην pokerstars σε παιχνιδια 6 ατομων hyper turbo οπου πολυ γρηγορα το all in παει συννεφο μαντευω τις περισσοτερες φορες σε ορισμενα σημεια του παιχνιδιου ποιος θα κερδισει. Το σιγουρο ειναι παιδες πως τα φυλλα δεν ειναι τυχαια οπως σε ενα παιχνιδι live. O μονος ανθρωπος που ειπε να απαντησει στην ερωτηση μου και οχι να πεταχτει να πει οτι οι ασσοι δεν νικανε παντα και πως το ασσορηγο χανει απο τα 3αρια... Τι λε ρε παιδι μου? Καλα εφτασες να τετραπλασιασεις τα 25 ευρω αλλα στο τελος εχασες; Απαπαπαα - τι λε ρε γαμωτο αυτα ουτε στο χολιγουντ δεν γινονται. Τι να πεις σε επαιξε τρελη γκινια. Τουλαχιστον θα εχεις να διηγεισαι την ιστορια για χρονια!
traganeus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Είναι poker basic αυτά ntinara, δεν θέλει να είσαι γκουρού. Μη κοιτάς που εσένα σου φαίνονται περίεργα.Είπαμε, μέχρι να μάθεις τα βασικά είναι Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες. Ενας λογικός παίκτης θα πάει πάσο, αυτός ο λογικός παίκτης είναι που θα έχει τις περισσότερες φορές κέρδος, μπορεί μικρό αλλα θα έχει κέρδος. Αυτό που περιγράφεις εσύ νομίζοντας οτι είσαι ο Νεκρεάνου είναι να είσαι ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ. Σε περίπτωση που πάνε pre-flop 2 άτομα all-in και μετά απο αυτό ξέρεις οτι είσαι μέσα στους κερδισμένους, αράζεις στην καρέκλα και κάνεις πάσο. Πας φτιάχνεις ενα καφεδάκι όσο σφάζονται οι άλλοι και εσύ ξέρεις οτι έβαλες μερικά δολάρια στον λογαριασμό σου. Μόλις εξασφαλίσεις το έπαθλο μπορείς να αρχίσεις να πάιζει και λίγο σαν καρχαρίας, αφου θα σε έχουν μπανίσει για λογικό παίκτη και θα μπορέσεις να "κλέψεις" μερικά pot.
Arcanaloth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Είναι poker basic αυτά ntinara, δεν θέλει να είσαι γκουρού. Μη κοιτάς που εσένα σου φαίνονται περίεργα.Είπαμε, μέχρι να μάθεις τα βασικά είναι Το βασικό είναι να μην ερωτεύεσαι τα φύλλα σου, να μπορείς να πετάξεις ακόμα και άσσους όταν σε συμφέρει και να μην παίρνεις ρίσκα χωρίς λόγο. Στο παράδειγμα που αναφέρθηκε και χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, φυσικά και πας πάσσο και αφήνεις τους άλλους να σφαχτούν, έχοντας εξασφαλίσει θέση στα λεφτά. Στο δίλλημα "πιθανότητα να μεγαλώσω το stack μου αλλά συγχρόνως και να μείνω εκτός χρημάτων" με το "μένω στο stack μου και 100% είμαι στα winning positions", ουσιαστικά δεν υπάρχει καν δίλλημα. Φυσικά μετράνε και οι λεπτομέρειες και φαντάζομαι το "τουρνουά 10 ατόμων" είναι για απλοποίηση του παραδείγματος, αλλά να μου παρουσιαστεί τέτοια ευκαιρία σε κανά μεγάλο τουρνουά, έχω πάει πάσσο αυτόματα. Καλό φύλλο θα ξανάρθει - τέτοια ευκαιρία δύσκολα.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τα 100 ευρώ λες εσύ θεό; Τι να πουν και άλλοι που χάσανε τα σπίτια τους δηλαδή.
3leven Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τα 100 ευρώ λες εσύ θεό; Τι να πουν και άλλοι που χάσανε τα σπίτια τους δηλαδή. Mη τα βλεπεις σαν 100 ευρω.. Δεν ειπα οτι εγω εφτασα στο θεο , ειπα οτι εχω ακουσει οτι σε φτανει γενικα ψηλα , και μετα σε κατεβαζει.. Ισως να το εθεσα λαθος. Απλα ανεφερα οτι μεσα σε 3-4 ωρες εφτασα 4x το αρχικο μου ποσο.. Εχω κερδισει σε live πολλα περισσοτερα και εχω χασει φυσικα πολλα περισσοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα