Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι poker basic αυτά ntinara, δεν θέλει να είσαι γκουρού.

Μη κοιτάς που εσένα σου φαίνονται περίεργα.Είπαμε, μέχρι να μάθεις τα βασικά είναι

οταν μαθεις εσυ μαθηματικα και στατιστικη ξαναελα.

γιατι και παιδακι γυμνασιου ξερει οτι το 40% ειναι μικροτερο του 100%

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες. Ενας λογικός παίκτης θα πάει πάσο, αυτός ο λογικός παίκτης είναι που θα έχει τις περισσότερες φορές κέρδος, μπορεί μικρό αλλα θα έχει κέρδος.

οταν μαθεις εσυ μαθηματικα και στατιστικη ξαναελα.

γιατι και παιδακι γυμνασιου ξερει οτι το 40% ειναι μικροτερο του 100%

Χαχαχα!Πολύ καλά!

Σας "προκαλώ" λοιπόν να κάνουμε την ερώτηση σε κάποιο μεγάλο poker forum να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Δημοσ.

Aν τα επαθλα ειναι κλιμακωτα φυσικα και ειναι call!Σκοπος δεν ειναι να εχουμε απλως κερδος αλλα να μεγιστοποιησουμε τα κερδη μας!Fold pre AA υπαρχει μονο σε καποιες περιπτωσεις που το επαθλο των 4 πρωτων ειναι ΙΔΙΟ(π.χ ticket για καποιο τουρνουα) και παλι εξαρταται απο τα stacks,την θεση κτλ!

Δημοσ.

Aν τα επαθλα ειναι κλιμακωτα φυσικα και ειναι call!Σκοπος δεν ειναι να εχουμε απλως κερδος αλλα να μεγιστοποιησουμε τα κερδη μας!Fold pre AA υπαρχει μονο σε καποιες περιπτωσεις που το επαθλο των 4 πρωτων ειναι ΙΔΙΟ(π.χ ticket για καποιο τουρνουα) και παλι εξαρταται απο τα stacks,την θεση κτλ!

δηλαδη θα ρισκαρεις να μπεις μεσα,για να βγαλεις μεγαλυτερο κερδος ενω σιγουρα θα μπορεις να εχεις σιγουρο κερδος?

αυτος εδω πχ ειναι νουμπας?

http://www.youtube.com/watch?v=4HCHPN1sGfU

Δημοσ.

δηλαδη θα ρισκαρεις να μπεις μεσα,για να βγαλεις μεγαλυτερο κερδος ενω σιγουρα θα μπορεις να εχεις σιγουρο κερδος?

Ο συγκεκριμενος ειχε φτιαξει στακ το οποιο δεν ηθελε να ρισκαρει να χασει και απλα πασαρε οτι επιανε μεχρι να φτασει τις 150 πασες και να κανει cash out..

Καλα το εκανε...

Δημοσ.

Nαι τελειως ομως!!Το show αυτο το διοργανωνει η Pokerstars!Ειναι παιχνιδι μετρητων(cash game), και οχι τουρνουα που λες στο παραδειγμα, στο οποιο παιζουν 5 επαγγελματιες και ενας ερασιτεχνης-loose cannon(ο συγκεκριμενος)!Του δινει η Pokerstars 100.000$ και οτι κερδισει πανω απο αυτο το ποσο το κραταει!Εκεινη την στιγμη κερδιζε γυρω στα 80.000$ και τελειωνε το παιχνιδι σε 2-3 πασες!Δεν ηθελε να ρισκαρει να χασει λεφτα.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!

Δημοσ.

Nαι τελειως ομως!!Το show αυτο το διοργανωνει η Pokerstars!Ειναι παιχνιδι μετρητων(cash game), και οχι τουρνουα που λες στο παραδειγμα, στο οποιο παιζουν 5 επαγγελματιες και ενας ερασιτεχνης-loose cannon(ο συγκεκριμενος)!Του δινει η Pokerstars 100.000$ και οτι κερδισει πανω απο αυτο το ποσο το κραταει!Εκεινη την στιγμη κερδιζε γυρω στα 80.000$ και τελειωνε το παιχνιδι σε 2-3 πασες!Δεν ηθελε να ρισκαρει να χασει λεφτα.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!

Απο ποτε ειναι λαθος να ακους το ενστικτο σου στο ποκερ με αποτελεσμα να μην πληρωνεις φλοπατα καρε (γιατι θα το πληρωνε , αυτο ειναι το μονο σιγουρο)

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο φίλος είναι!

Ntinara είπαμε, σε προκαλώ να ανεβάσουμε το θέμα σε poker forum να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Αν αυτό που θέλεις είναι να λες εξυπνάδες... οκ συνέχισε

Όσο για το βίντεο,λένε η ημιμάθεια είναι χειρότερη απτην αμάθεια!

Δημοσ.

Mη τα βλεπεις σαν 100 ευρω.. Δεν ειπα οτι εγω εφτασα στο θεο , ειπα οτι εχω ακουσει οτι σε φτανει γενικα ψηλα , και μετα σε κατεβαζει.. Ισως να το εθεσα λαθος.

Απλα ανεφερα οτι μεσα σε 3-4 ωρες εφτασα 4x το αρχικο μου ποσο..

Εχω κερδισει σε live πολλα περισσοτερα και εχω χασει φυσικα πολλα περισσοτερα..

Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Εσύ πρέπει να καταλάβεις πως και το πόκερ τζόγος είναι, παρόλο που θέλει να έχεις ικανότητες.

Είχε πει ένας, "There are a lot of milioners in poker...who where bilioners before!"

Δημοσ.

Ο τυπος ναι ειναι νουμπας. Κοιτα τις εκφρασεις των επαγγελματιων οταν τους ειπε πως εχει ΑΑ.

Fold με ΑΑ preflop γινεται μονο σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και σιγουρα οχι στην περιπτωση που αναφερρεσαι εσυ.

Δημοσ.

Ο τυπος ναι ειναι νουμπας. Κοιτα τις εκφρασεις των επαγγελματιων οταν τους ειπε πως εχει ΑΑ.

Fold με ΑΑ preflop γινεται μονο σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και σιγουρα οχι στην περιπτωση που αναφερρεσαι εσυ.

Ο συγκεκριμενος, στην συγκεκριμενη αυτη περιπτωση καλα εκανε.

Κυριαρχησε η λογικη "μεγαλε αραξε γιατι σε λιγο θα πληρωθεις ο σκοσμος να χαλασει οποτε μην το ρισκαρεις" και τελικα του βγηκε σε καλο.

Οπως πολυ πιο ευκολα θα μπορουσε να ειχε κερδισει αν ανοιγε καποιο αλλο φλοπ.

Γενικοτερα ομως το να εχεις στο χερι ασσους και να τους πας πασο preflop θεωρειται πολυ κακο παιξιμο στο 99% των περιπτωσεων.

Δηλαδη με τι αλλο φυλλο θα μπεις αν δεν μπεις με δυο ασσους?

Παντα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να χασεις ο,τι και αν εχεις στο χερι σου preflop αλλα σε γενικες γραμμες οχι μονο τους παιζεις αλλα κανεις και ενα raise.

Δημοσ.

Χαχαχα!Πολύ καλά!

Σας "προκαλώ" λοιπόν να κάνουμε την ερώτηση σε κάποιο μεγάλο poker forum να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Άστο φίλε μου μην το ψάχνεις. Είσαι καρχαρίας απλά... Κάνεις πάσο λέμε 100% όταν το ποτ θα έχει 2 all in μέσα, αλλο να σου κάνει ενα γεναίο raise ο άλλος, εκεί μπαίνεις. Αλλα με 2 all in pre-flop κάνεις πάσο χωρίς να δείς τα φύλλα καν. Αν είσαι ο τελευταίος που μιλάει και δεν έχει μπεί ο άλλος τότε ναι υπο προϋποθέσεις μπαίνεις γτ είναι heads up. Αλλα αν έχει μπει αλλος ένας άστο.

Μπαίνεις στα έπαθλα χωρίς να έχεις χάσει τα λεφτά σου και δεν τελειώνει το παιχνίδι μόλις μπεις στα έπαθλα. Μπορείς να το σηκώσεις το τουρνουά και ας έχεις τις λιγότερες μάρκες. Και στο βιντεάκι που πετάει τους άσσους ο άλλος ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις. 80.000$ > 0$ ας έχω και 3 άσσους πάνω μου. Απο το τίποτα βγαίνω κερδισμένος οπότε κλαιν. Πήγαινε παίχτα εσύ και μετά να τον λες κολόφαρδο τον άλλο που σου τα έφαγε.

Δημοσ.

Άστο φίλε μου μην το ψάχνεις. Είσαι καρχαρίας απλά...

Δεν ξέρω τι είμαι εγώ αλλά εσύ είναι φανερό πως δεν έχεις ιδέα απτο παιχνίδι.Για τρίτη φορά το λέω, πάμε να το γράψουμε σε ένα poker forum!

Μαρέσει που και σε heads up θα το σκεφτείς να μπεις!

Μην αρχίσεις εξυπνάδες πάλι σαν το ntinara, ρωτάμε σε poker forum να δούμε ποιος έχει δίκιο;

Δημοσ.

Ναι σωστό να πάμε σε ένα poker forum με όλους τους καρχαρίες που θα παίζανε και την μάνα τους μονο και μόνο αν κυνηγούσαν κέντα.... Αν θες βάλτο σε poker forum, αλλα αν βρεθεί έστω και ΕΝΑΣ που θα πεί οτι κάνεις πάσο παραδέχεσαι οτι δεν ξέρεις πόκερ.

Ή αν είσαι και τόσο poker pro στείλε μας τα στατιστικά σου απο pokerstars να δούμε πόσα εκατομμύρια έχεις βγάλει

Δημοσ.

Οκ εντάξει, ξέρεις περισσότερα απτα παιδιά του pokercity.gr πχ όταν αρκετοί απο αυτούς ζουν απτο παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...