Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τυπος ναι ειναι νουμπας. Κοιτα τις εκφρασεις των επαγγελματιων οταν τους ειπε πως εχει ΑΑ.

Fold με ΑΑ preflop γινεται μονο σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και σιγουρα οχι στην περιπτωση που αναφερρεσαι εσυ.

ο τυπος εκανε πασο με ΑΑ γιατι ειχε μαζεψει λεφτα,και απλα περιμενε να παιχτουν τα ελαχιστα χερια που επιτρεπεται ωστε να σηκωθει να φυγει απο το παιχνιδι.

απο τη στιγμη που το υπολογισε και εβγαινε κερδισμενος καλα εκανε.

στο ποκερ πας να παιξεις για να βγαλεις λεφτα στο συνολο της ωρας,οχι για να κερδισεις ενα χερι.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Εσύ πρέπει να καταλάβεις πως και το πόκερ τζόγος είναι, παρόλο που θέλει να έχεις ικανότητες.

Είχε πει ένας, "There are a lot of milioners in poker...who where bilioners before!"

Οχι εσυ δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο.. Δεν ανοιξα θεμα για να κλαψω που μου καηκαν οι Ασσαιοι , που εχασα με ασσορηγο κτλ.. Εγω ρωτησα μηπως ξεπερναμε τον παραγοντα τυχη και παμε σε κατι αλλο πιο περιεργο γιατι ειχα ακουσει πολλα και ειδα πολλα..

Δημοσ.

Οχι εσυ δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο.. Δεν ανοιξα θεμα για να κλαψω που μου καηκαν οι Ασσαιοι , που εχασα με ασσορηγο κτλ.. Εγω ρωτησα μηπως ξεπερναμε τον παραγοντα τυχη και παμε σε κατι αλλο πιο περιεργο γιατι ειχα ακουσει πολλα και ειδα πολλα..

Ώθηση να ανοίξεις το θέμα σου έδωσε το γεγονός ότι έχασες τα χρήματα σου με "απίστευτο πραγματικά τρόπο, δεν γίνονται αυτά" και παρέθεσες τα παραδείγματα που παρέθεσες. Μην πας ξαφνικά να κάνεις κωλοτούμπα, υπάρχει το ποστ και το βλέπουμε.

1. Δεν έχει νόημα να κλέβουν τα Online sites γιατί τους είναι αδιάφορο ποιος θα κερδίσει. Αυτοί έτσι κι' αλλιώς τα λεφτά τους θα τα βγάλουν, είτε εσύ κερδίσεις, είτε ο άλλος.

2. Αν κλέβουν, ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται το σύστημα; Ποιος είναι αυτός που τα παίρνει;

Παίζονται δισεκατομμύρια χέρια κάθε μέρα και οι εταιρίες αυτές βγάζουν ήδη άντερα από τον ηλεκτρονικό τζόγο.

Πόσο λογικό είναι να τους ενδιαφέρει αν ο Κώστας που παίζει 20 ευρώ από την Ελλάδα κερδίσει τον Mike από

το Arkansas ή όχι και μάλιστα ενώ την ίδια στιγμή έχει τραπέζια που παίζονται εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια σε κάθε χέρι.

Γίνεται το πολύ παλό. Την στιγμή που παίζονται τόσα εκατομμύρια παρτίδες στο ίντερνετ κάθε ώρα, αναπόφευκτο είναι να συμβεί και το απίστευτο. Και το καρέ των άσσων θα χάσει κάποια στιγμή και θα 'χεις να το λες 20 χρόνια, και με άσσους χέρι θα χάσεις 5 φορές συνεχόμενες και γενικά είναι πιθανό να δεις τα πάντα. Το μυαλό σου φυσικά θα συγκρατήσει αυτήν την μία "απίστευτη" παρτίδα και θα αγνοήσει τις χιλιάδες άλλες που έγινε το προβλεπόμενο και πιο πιθανό στατιστικά αποτέλεσμα. Για παρτίδες που "δεν έκατσε τελικά η κέντα" δεν το συζητάω καν για το κατά πόσο είναι κλέψιμο ή όχι.

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος, στην συγκεκριμενη αυτη περιπτωση καλα εκανε.

Κυριαρχησε η λογικη "μεγαλε αραξε γιατι σε λιγο θα πληρωθεις ο σκοσμος να χαλασει οποτε μην το ρισκαρεις" και τελικα του βγηκε σε καλο.

Οπως πολυ πιο ευκολα θα μπορουσε να ειχε κερδισει αν ανοιγε καποιο αλλο φλοπ.

Γενικοτερα ομως το να εχεις στο χερι ασσους και να τους πας πασο preflop θεωρειται πολυ κακο παιξιμο στο 99% των περιπτωσεων.

Δηλαδη με τι αλλο φυλλο θα μπεις αν δεν μπεις με δυο ασσους?

Παντα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να χασεις ο,τι και αν εχεις στο χερι σου preflop αλλα σε γενικες γραμμες οχι μονο τους παιζεις αλλα κανεις και ενα raise.

ο τυπος εκανε πασο με ΑΑ γιατι ειχε μαζεψει λεφτα,και απλα περιμενε να παιχτουν τα ελαχιστα χερια που επιτρεπεται ωστε να σηκωθει να φυγει απο το παιχνιδι.

απο τη στιγμη που το υπολογισε και εβγαινε κερδισμενος καλα εκανε.

στο ποκερ πας να παιξεις για να βγαλεις λεφτα στο συνολο της ωρας,οχι για να κερδισεις ενα χερι.

Οχι ασφαλως και δεν εκανε καλα. Αν δεν ηθελε να το παιξει μπορουσε απλα να παει all in preflop και να παρει τα μεχρι τοτε πονταρισματα.

Απο τους επαγγελματιες υπηρχε περιπτωση να φαει call μονο αν καποιος κρατουσε επισης ΑΑ ή ΚΚ (ισως και οχι γιατι θα το καταλαβαιναν).

Δημοσ.

@CROM271 είναι pot limit πριν το flop

Η συγκεκριμένη παρτίδα πάντως δεν έχει να κάνει με το ότι είναι σωστό να πετάς άσσους.

Όπως λέει και ένα σχόλιο:

This guy is just a high school teacher or something who got a chance to sit down with the pros with 100K in front of him. After 145 hands played he's up what he makes in 5 years working hard and is 5 hands away to book a life changing win. STFU ! He didn't care he wasn't making the correct play, he was thinking about sending his children to a good university !!

Ο φίλος προφανώς είχε σταματήσει να παίζει poker και σκεφτόταν τι θα κάνει τα λεφτά που έβγαλε.Γιατί να μπλεχτεί και να χάσει τα λεφτά ενός χρόνου μόνο για να δει το flop;

(Αν ήταν no limit απτην αρχή πιστεύω ίσως ρίσκαρε να μπει all in όπως λέει ο CROM271)

Άλλο είναι αυτό το πολύ μεμονωμένο παράδειγμα απο ένα τηλεπαιχνίδι-ποκερ, που σου δίνουν λεφτά και το bb είναι όσο ένα σου μηνιάτικο, και άλλο να παίζει κάποιος σε normal παιχνίδι για τις δυνατότητές του.

Χαρακτηριστική είναι η έκφραση του Mercier όταν άκουσε πως ο τύπος πέταξε άσσους preflop

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4HCHPN1sGfU#t=178s

Υγ άνοιξα θέμα και στο pokercity

Δημοσ.

Οχι ασφαλως και δεν εκανε καλα. Αν δεν ηθελε να το παιξει μπορουσε απλα να παει all in preflop και να παρει τα μεχρι τοτε πονταρισματα.

Απο τους επαγγελματιες υπηρχε περιπτωση να φαει call μονο αν καποιος κρατουσε επισης ΑΑ ή ΚΚ (ισως και οχι γιατι θα το καταλαβαιναν).

all in?ενω δεν ηθελε να ρισκαρει τιποτα απο τα χαρτια του?

Δημοσ.

Όπως έγραψα και 2 post πιο πάνω δεν υπάρχει all in γιατί είναι pot limit preflop

Σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να το ρίσκαρε

Δημοσ.

εγω παντως αν ημουνα κερδισμενος και ειχα σκοπο να φυγω με κερδη δε θα εμπαινα.

στη χειροτερη να εκανα απλα call.

Δημοσ.

Ναι ο porg εχει δικιο για τη συγκεκριμενη εκπομπη. Το ειχα ξεχασει πως ηταν pot limit preflop.

all in?ενω δεν ηθελε να ρισκαρει τιποτα απο τα χαρτια του?

εγω παντως αν ημουνα κερδισμενος και ειχα σκοπο να φυγω με κερδη δε θα εμπαινα.

στη χειροτερη να εκανα απλα call.

Με all in απεναντι σε αυτους τους παιχτες οπως σου εξηγησα δεν υπηρχε περιπτωση να του κανουν call.

Γενικως παντως εχεις λαθος αντιληψη περι του ρισκου που πρεπει να παρεις στο παιχνιδι. Σε ενα τουρνουα π.χ. δεν πας για να μπεις στα χρηματα. Παιζεις για πας στο τελικο τραπεζι με οσο το δυνατον περισσοτερες μαρκες. Για αυτο και οι καλοι παιχτες πιεζουν πολυ σε αυτες τις καταστασεις (bubble). Γιατι απειροι παιχτες πανω στην πιεση να μπουν στα χρηματα μπορει να πανε πασο καποια καλα τους φυλλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αρε ελληναρες..αρκει να κανεις μια συζητηση με καποιον σε σχεση με το ποκερ και θα καταλαβεις αμεσως οτι ειναι ελληνας..το θεμα δεν ειναι οτι ειναι ασχετοι αλλα οτι ειναι ασχετοι και νομιζουν πως τα ξερουν ολα..

Δημοσ.

είπε ο μεγάλος έλληνας επαγγελματίας του πόκερ.... και τράβηξε για το δωμάτιο με τις πολλές οθόνες για να παίξει μερικά εκατομμύρια στην pokerstars.

Καλός στο πόκερ γίνομαι αν βάλω avatar κάποιο καλό χέρι του πόκερ?

Δημοσ.

είπε ο μεγάλος έλληνας επαγγελματίας του πόκερ.... και τράβηξε για το δωμάτιο με τις πολλές οθόνες για να παίξει μερικά εκατομμύρια στην pokerstars.

Καλός στο πόκερ γίνομαι αν βάλω avatar κάποιο καλό χέρι του πόκερ?

εγω εθιξα απλα μια κατασταση,η οποια ειναι οι εξης το βλεπω και στις παραιες μου,καποιοι εχουν παιξει δυο φορες ολες κιολλες και το παιζουν ηδημονες,και αν τους καρφωθει κατι στο μυαλο το υποστηριζουν μεχρι τελους..αυτο λοιπον το ειδα και εδω..και επειδη οι ελληνες συνδιαζουν το ποκερ με την μαγκια,και μαγικα και ματζουνια,ειναι οι χειροτεροι παικτες..

και να σου πω δηλαδη μου λες εσυ τωρα πως για να μπορω να κανω αυτο το σχολιο πρεπει να παιζω σε πολλες οθονες καινα παιζω εκατομυρια..???

αλλο εχω αβαταρ ποκερ πραγμα που συμαινει πιθανοτατα οτι ασχολουμαι,αρα υπαρχειμεγαλη πιθανοτατητα να γραψω σε ενα τετοιο θεμα με ποκερ..τι νακανω δηλαδη να αλλαζω το αβαταρ οταν μπαινω εδω για να μην μου λες εσυ οτι το παιζω μεγαλος παιχτης??

για συνελθε λιγο..

Δημοσ.

καποιοι εχουν παιξει δυο φορες ολες κιολλες και το παιζουν ηδημονες,και αν τους καρφωθει κατι στο μυαλο το υποστηριζουν μεχρι τελους..αυτο λοιπον το ειδα και εδω..και επειδη οι ελληνες συνδιαζουν το ποκερ με την μαγκια,και μαγικα και ματζουνια,ειναι οι χειροτεροι παικτες..

Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που φτάσαμε σαυτό το σημείο ως χώρα

Η νοοτροπία αυτή υπάρχει παντού ;)

Δημοσ.

εγω εθιξα απλα μια κατασταση,η οποια ειναι οι εξης το βλεπω και στις παραιες μου,καποιοι εχουν παιξει δυο φορες ολες κιολλες και το παιζουν ηδημονες,και αν τους καρφωθει κατι στο μυαλο το υποστηριζουν μεχρι τελους..αυτο λοιπον το ειδα και εδω..και επειδη οι ελληνες συνδιαζουν το ποκερ με την μαγκια,και μαγικα και ματζουνια,ειναι οι χειροτεροι παικτες..

και να σου πω δηλαδη μου λες εσυ τωρα πως για να μπορω να κανω αυτο το σχολιο πρεπει να παιζω σε πολλες οθονες καινα παιζω εκατομυρια..???

αλλο εχω αβαταρ ποκερ πραγμα που συμαινει πιθανοτατα οτι ασχολουμαι,αρα υπαρχειμεγαλη πιθανοτατητα να γραψω σε ενα τετοιο θεμα με ποκερ..τι νακανω δηλαδη να αλλαζω το αβαταρ οταν μπαινω εδω για να μην μου λες εσυ οτι το παιζω μεγαλος παιχτης??

για συνελθε λιγο..

Δεν σε είδα όμως να γράφεις τίποτα σχετικό με το πόκερ. Μόνο να βρίσεις τους άλλους Έλληνες επειδή είναι κολλημένοι και ελληναράδες.

Αυτές οι μαγκές μας έφεραν εδώ που φτάσαμε. Τα εγώ δεν είμαι ελληνάρας και εγώ είμαι ψαγμένος και εκείνο και τ'άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...