MeSiaSs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Στην θεωρία όλοι καλή είναι αλλά ξέρετε τι λένε "έξω απο τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν" και εγώ(όπως και πολλοί άλλοι) έτσι νόμιζα ότι εύκολα είναι τα πράγματα μπήκα έχασα 50Ευρώ και πήρα του κουβαδάκι μου για άλλη παραλία.Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα όλοι θα ήμασταν πλούσιοι.Απλώς όλοι ψάχνουν το εύκολο χρήμα(και όταν αυτό δεν έρχεται ψάχνουμε για θεωρίες συνωμοσίας) ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να βγάλεις κάποια χρήματα είναι μόνο μέσα απο την δουλειά μας.
kabamaru21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ενταξει για τον μεσο άνθρωπο το ποκερ (θα επρεπε να) ειναι μεσο να περνας ευχαριστα την ωρα σου, ειτε με δικια σου παρεα η στο ιντερνετ. Αν βγαζεις και κανα μικρο χαρτζιλικι απο την διαδικασια μια χαρα! Δεν ειναι για καριέρα! ουτε κατι που πρεπει να επενδύεις ολον το μισθο και την συνταξη!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σε είδα όμως να γράφεις τίποτα σχετικό με το πόκερ. Μόνο να βρίσεις τους άλλους Έλληνες επειδή είναι κολλημένοι και ελληναράδες. Αυτές οι μαγκές μας έφεραν εδώ που φτάσαμε. Τα εγώ δεν είμαι ελληνάρας και εγώ είμαι ψαγμένος και εκείνο και τ'άλλο. 1)οι περισσοτεροι ελληνες=ασχετοι με το αθλημα,και εκτος αυτου νομιζουν οτι ξερουν τα παντα.. 2)εγω ειμαι ψαγμενος αφου ασχολουμε πανω απο 3 χρονια με το παιχνιδι.. συμπερασμα συμφωνα με αυτα που λες ειναι το εξης"οι αληθειες μας εφεραν εδω που φτασαμε"..δεν νομιζω.. Στην θεωρία όλοι καλή είναι αλλά ξέρετε τι λένε "έξω απο τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν" και εγώ(όπως και πολλοί άλλοι) έτσι νόμιζα ότι εύκολα είναι τα πράγματα μπήκα έχασα 50Ευρώ και πήρα του κουβαδάκι μου για άλλη παραλία.Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα όλοι θα ήμασταν πλούσιοι.Απλώς όλοι ψάχνουν το εύκολο χρήμα(και όταν αυτό δεν έρχεται ψάχνουμε για θεωρίες συνωμοσίας) ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να βγάλεις κάποια χρήματα είναι μόνο μέσα απο την δουλειά μας. κανενα σοβαρο ατομο δεν λεει πως ειναι ευκολο ειναι πανδυσκολο..αλλα καθαρα μαθηματικο και λογικο παιχνιδι..υπαρχουν αρκετα ατομα που βγαζουν λεφτα απο αυτο..αλλα το θεμα ειναι πως δεν ειναι ετσι οπως το εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους..ειναι σαν δουλεια και πολυ δυσκολη κιωλας..θελει μελετη,υπομονη,πειθαρχια(φτιαγμενο για ελληνες ) ,αν θες να βγαζεις λεφτα απο το ποκερ να ξερεις πως παυει να ειναι ευχαριστο ενταξει για τον μεσο άνθρωπο το ποκερ (θα επρεπε να) ειναι μεσο να περνας ευχαριστα την ωρα σου, ειτε με δικια σου παρεα η στο ιντερνετ. Αν βγαζεις και κανα μικρο χαρτζιλικι απο την διαδικασια μια χαρα! Δεν ειναι για καριέρα! ουτε κατι που πρεπει να επενδύεις ολον το μισθο και την συνταξη! σωστος..αλλα να ξερεις σε αυτην την περιπτωση οτι τζογαρης..και τζογος σημαινει παιζω απο το περισευμα μου για να περναω καλα και μακρυπροθεσμα περιμενω να ειμαι χαμενος..ναι εχει και αυτην την μορφη το ποκερ..
kabamaru21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δεν σε καταλαβαινω,γιατι τζογαρω? Παιζω γιατι μου αρεσει το παιχνιδι ειδικα με εαν ειναι μαζι με φιλους. Παιζω "σωστα" (οπως το αντιλαμβάνεται ο καθενας) και μακροπρόθεσμα ειμαι κερδισμενος και σκοπευω να μεινω. Αλλα περαν αυτου δεν το βλεπω ως μεσο που μπορω να βγαλω λεφτα! (λεφτα εννοω λεφτα οχι 100$) Δηλαδη καθαρα ως διασκεδαση αλλα μην χανουμε και συνεχεια ομως, that's my point of view.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δεν σε καταλαβαινω,γιατι τζογαρω? Παιζω γιατι μου αρεσει το παιχνιδι ειδικα με εαν ειναι μαζι με φιλους. Παιζω "σωστα" (οπως το αντιλαμβάνεται ο καθενας) και μακροπρόθεσμα ειμαι κερδισμενος και σκοπευω να μεινω. Αλλα περαν αυτου δεν το βλεπω ως μεσο που μπορω να βγαλω λεφτα! (λεφτα εννοω λεφτα οχι 100$) Δηλαδη καθαρα ως διασκεδαση αλλα μην χανουμε και συνεχεια ομως, that's my point of view. βασικα ειχα στο μυαλο μου online..αν παιζεις σε σπιτια με φιλους οκ..ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο εκει που δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα, εστω για να εισαι στα λεφτα σου η να κερδιζεις λιγα.. αυτο που σου ειπα πανω ειναι πως αν παιζεις ονλινε για την πλακα σου σε καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα θα εισαι σιγουρα χαμενος.. ενα μεγαλο λαθος που κανουν οι ελληνες αλλα κα πολλοι αλλοι,ειναι πως πανε ονλινε παιζουν για την πλακα τους και περιμενουν να ειναι κερδισμενοι.. οσο για το "σωστα" που λες φανταζομαι πως παιζεις λιγο πιο σωστα απο τους αλλους..γιατι ειμαι 100% σιγουρος πως κανεις παρα πολλα λαθη..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πο πο πο παπατζιλίκι...... εξηγησαι αυτο που λες..γιατι και εμενα μου ερχονται πολλες αυθαιρετες λεξεις να τις πεταξω ετσι για σενα αλλα δεν τις πεταω.. το οτι λεω την αληθεια οπως την εχω γνωρισει εγω δηλαδη σου φαινεται οτι λεω παπατζηλικια??ρε φιλε εσυ δεν ξερεις..και οι μονες απαντησεις ειναι γενικολογιες και προσωπικες επιθεσεις που βασιζοντε σε αβαταρς και τετοια..και λες εμενα παπατζη..?? επισης εσυ μου κανεις προσωπικη επιθεση απο τοτε που γραφω σε αυτο το θεμα ενω εγω δεν εχω πει τιποτα για σενα??για αραξε λιγο..ακουσες εμενα να λεω πουθενα οτι ειμαι η παιχτουρα ξερω εγω η κατι τετοιο..το οτι ειπα οτι οι ελληνες δεν ειναι καλη παιχτες ειναι μια πραγματικοτητα που την γνωριζουν ολοι..οτι εχω πει αφορα μονο το ποκερ..
Mirlogria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Όταν κάνεις suckout στους άλλους ή όταν χτυπάς τη μαλακία draw σου σε made hand αντιπάλου,είναι καλά! Όταν χάνεις καταστάσεις 50-50 που μπαίνεις all-in με AK (έλεος) και δεν σου κάνει τα χατίρια η τράπουλα,είναι στημένο! Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτερες φάλαινες του online poker είναι απ'το Ελλαδιστάν...
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να υπαρχει στησιμο, μεταξυ παικτων στο ιδιο τραπεζι,να μιλανε μεταξυ τους για το τι χαρτια εχουνε.
traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να υπαρχει στησιμο, μεταξυ παικτων στο ιδιο τραπεζι,να μιλανε μεταξυ τους για το τι χαρτια εχουνε. αχαχα το έχω κάνει πολλές φορές. Σε ίδιο τραπέζι και μιλάγαμε με skype.
Busdarovas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή ασχολούμαι χρόνια...διαβάζω πολλούς να ονειρεύονται και εδώ αλλά και σε άλλα forum, εδώ και χρόνια...υπάρχει τρόπος να έχεις ένα σταθερό κέρδος, αλλά επειδή ο Έλληνας συνήθως είναι ανυπόμονος και θέλει πολλά, χάνει τον έλεγχο και καταστρέφει έτσι και την προσπάθειά του. Αν θέλει κάποιος να βγάζει λίγα, ναι μπορεί. Πάντα μιλάμε για multi table παιχνίδι. Θέλει μελέτη συνεχώς, ακόμα και όταν νομίζεις ότι έφθασες σε ένα καλό επίπεδο μετά από χρόνια, πάλι πρέπει να συνεχίζεις την μελέτη γιατί ο τρόπος παιχνιδιού στο poker εξελίσσεται συνεχώς και μπορεί να μείνεις πίσω. Όσο για τα γνωστά του τύπου μιλάμε από το τηλέφωνο και καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι...πολλοί τα πράξαμε στις αρχές...αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν συνήθως κερδοφόρο, τουλάχιστον σε σχέση με το ατομικό multi tabling poker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα