HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Βαλαμε πριν λιγο πετρελαιο σπιτι και μου ειπε αυτος που μας εβαλε οτι απο του χρονου το πετρελαιο θα παει στα 0,55 και θα ειναι πετρελαιο καυσης. Απλα ειπε οτι θα πρεπει να αλλαζεις μια φορα τον χρονο το μπεκ γιατι αυτο θα ειναι πιο πηχτο απο το σημερινο. Γνωριζει κανεις κατι ή ειναι ραδιο αρβυλα?
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 κι εμένα μου το είπε ένας ταρίφας χθες. Δεν είναι αξιόπιστη πηγή ο ταρίφας βεβαίως, αλλά απλά το αναφέρω. Για αρβυλιά μου φαίνεται, δεν θα είχε γραφτεί τίποτα στα μήντια;
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ακούσει τίποτα το σχετικό. Τι πάει να πει πετρέλαιο καύσης; Ένα είδος μαζούτ;
green gordon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να ειναι ο ιδιος τρολλ βενζινας που ελεγε σε ενα αλλο παλικαρι απο το φορουμ οτι η βενζινη θα παει 5 ευρω το λιτρο.
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ακούσει τίποτα το σχετικό. Τι πάει να πει πετρέλαιο καύσης; Ένα είδος μαζούτ; Δεν εχω ιδεα εγω απλα λεω τι μου ειπε και μηπως εχει ακουσει κανεις αλλος κατι και ξερει περισσοτερα.
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 υποτίθεται ότι θα είναι πετρέλαιο ακατάλληλο για αυτοκίνητα, κατάλληλο μόνο για καυστήρες. Έτσι δεν θα υπάρχει κίνδυνος ανάμιξης κλπ. Μακάρι, αλλά χλωμό το βρίσκω.
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να ειναι ο ιδιος τρολλ βενζινας που ελεγε σε ενα αλλο παλικαρι απο το φορουμ οτι η βενζινη θα παει 5 ευρω το λιτρο. Γιατι απο το ιδιο μερος ειμαστε? υποτίθεται ότι θα είναι πετρέλαιο ακατάλληλο για αυτοκίνητα, κατάλληλο μόνο για καυστήρες. Έτσι δεν θα υπάρχει κίνδυνος ανάμιξης κλπ. Μακάρι, αλλά χλωμό το βρίσκω. Αυτο ειπε κι αυτος οτι θα ειναι μονο για καυστηρες.
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μου φαίνεται μάλλον ευσεβής πόθος. Εγώ έχω ακούσει εφιαλτικά σενάρια για τις τιμές του πετρελαίου. Αν γίνει δε και κάποιο θερμό επεισόδιο (για πόλεμο δεν το συζητώ) στο Ιράν, μας βλέπω να τα βγάζουμε δύσκολα πέρα το χειμώνα του 2012-13. Να δω απο που θα εισάγουμε καύσιμα. Κάτι για Σαουδική Αραβία που ακούω σαν εναλλακτική πηγή μάλλον είναι παραμύθια. Αυτοί θέλουν ζεστό χρήμα, όχι ομόλογα 30ετίας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Mιας και μιλαμε για του χρονου... Δε ρωτησατε αυτους τους "inside info" που τα ξερουνε καλα, αν το 0,55 που λενε θα ειναι ευρω η δραχμες?
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 αν υποθεσουμε οτι με τοση νοθεια με το καραβισιο παρολα αυτα οι τιμες ειναι στα υψη..τοτε δεν βλεπω ποιο αλλο ειδος μπορει να καψει ενας καυστηρας με κερδος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γιεν θα ειναι. Εν ολιγοις οι προφητες αυτοι και οι inside info, ας φροντισουν να ασχοληθουν πρωτα με το αν η χωρα τους θα μπορει να εισαγει πετρελαιο σε ενα χρονο και μετα μας λενε και την τιμη του. Νομιζω, σου ελυσα και την αρχικη σου απορια/ερωτηση τωρα. ΥΓ. Το 0,55 και οχι "γυρω στο 0,50" ειναι η απαραιτητη ουρμπανια για να δειχνουν ποσο λεπτομερως γνωριζουν τα πραγματα?
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μακαρι να'ξερα ρε φιλος τι θα γινει. Εμενα ετσι μου ειπε γι'αυτο και ρωτησε μηπως ξερει κανεις κατι παραπανω.
Ather Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το θέρμανσης θα εξισωθεί με το κίνησης. Αν τώρα το κίνησης πέσει τόσο πολύ δε γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα