Αγανακτισμένη Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γεια σε όλους. Είμαι νέο μέλος είμαι 40 ετών και έχω τρία μικρά παιδια. Παρακολουθώ αυτά που σας απασχολούν και πραγματικά θυμωνω με τα νέα παιδια. Προφανώς δεν βράζει το αίμα σας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ή όντως δεν έχετε να χάσετε τίποτα και για αυτο δεν αντιδρατε. Βέβαια έχουμε και ενα βαρύ παρελθόν σαν λαός στον τουρκικό ζυγό.
christiana78 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω 13 παιδιά με Τούρκο. Ποιό είναι το πρόβλημα;;;;
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παρακολουθώ αυτά που σας απασχολούν και πραγματικά θυμωνω με τα νέα παιδια. Και εγω θυμωνω με αυτα που μας αφησατε, αλλα δε παει στο διαολο.
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειμαι 24 ετων και σας ρωτησω το αλλο. Εσεις τι κανατε για να μην φτασουμε εδω που φτασαμε. Επισης δε θεωρειστε νεα? Θα επρεπε και το δικο σας αιμα να βραζει. Προσωπικα θα επαναστατησω με τον πιο δημακρατικο τροπο. Στις εκλογες θα ψηφισω ενα μικρο κομμα. Αν παρει 0.5 αντι για 0.3 δε με απασχολει. Δε θελω ομως να χρησιμοπιησω την τακτικη της αποχης. Γιατι οι Ελληνες ειμαστε τοσο ζωα που νομιζουμε οτι αμα δε ψηφιζουμε οι πολιτικοι καθονται και κλαινε. Οταν ομως τα ποσοστα των μικρων κομματων ανεβαινουν, πεφτουν αντιστοιχα τα ποσοστα των μεγαλων κομματων, δηλαδη οι πιο πολλοι βουλευτες πανε σπιτι τους. Αυτο ναι ειναι επανασταση.
zazik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 χαχαχχαχχαχχ σήμερα είναι η μέρα της σχιζοφρένειας. Ο καθένας ανοίγει άκυρα και ακαταλαβίστικα νήματα. :mrgreen:
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το φόρουμ είναι κυρίως για τεχνολογικά θέματα και όχι τόσο για κοινωνικά ή πολιτικά. Μάλιστα οι καθαρά πολιτικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται (καλώς κατά την άποψή μου).
akpe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γεια σε όλους. Είμαι νέο μέλος είμαι 40 ετών και έχω τρία μικρά παιδια. Παρακολουθώ αυτά που σας απασχολούν και πραγματικά θυμωνω με τα νέα παιδια. Προφανώς δεν βράζει το αίμα σας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ή όντως δεν έχετε να χάσετε τίποτα και για αυτο δεν αντιδρατε. Βέβαια έχουμε και ενα βαρύ παρελθόν σαν λαός στον τουρκικό ζυγό. Cool story sis. Θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις την αντίδραση... διότι η μαζικότερη (αν το θες) αντίδραση που είδαμε μέχρι τώρα κράτησε μέχρι να ζεστάνει ο καιρός. Βέβαια αν δεν απατώμαι η ιστορία μας έχει δείξει οτι τα τελευταία χρόνια η αντίδραση των "μη-νέων" παιδιών ήταν "θα ψηφίσω την άλλη οικογένεια", παρέα με όρους όπως "ρουσφέτι", "θέση" και "δημόσιο". Οπότε ποιός θα πρέπει να είναι θυμωμένος με ποιόν; Πίσω στο καβούκι μου.
agent_smith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ήμουνα αγανακτισμένος σαν εσένα αλλά με χτύπησε ένα βέλος στο γόνατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις