tyu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι διαφορά έχει το εκκαθαριστικό σημείωμα από την απόδοση ΑΦΜ? Επίσης,για να βγάλω κάποια προπληρωμένη κάρτα στο όνομα μου,επιτρέπεται το εκκαθαριστικό σημείωμα ή η βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ να ειναι των γονιών μου?
skipperas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό.αν την βγάλεις στο όνομα σου, χρειάζεται το δικό σου.αν δεν έχεις..την βγάζεις στου πατέρα σου με το δικό του εκκαθαριστικό, και απλά την διαχειρίζεσαι εσύ. και γενικά ισχυεί εκκαθαριστικό > βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ
tyu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό.αν την βγάλεις στο όνομα σου, χρειάζεται το δικό σου.αν δεν έχεις..την βγάζεις στου πατέρα σου με το δικό του εκκαθαριστικό, και απλά την διαχειρίζεσαι εσύ. και γενικά ισχυεί εκκαθαριστικό > βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ εχω ηδη μια προπληρωμενη καρτα στο ονομα του πατερα μου την οποια διαχεριζομαι εγω αλλα θελω να βγαλω και μια στο ονομα μου.Εκκαθαριστικο ειναι ευκολο να βγαλω? Που πρεπει να απευθυνθω?
Haldol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό. Κάτι μπερδεύεις εδώ. Φυσικά και δε χρειάζεται εκκαθαριστικό για προπληρωμένη κάρτα. Εκκαθαριστικό σημείωμα θέλεις μόνο για πιστωτική.
tyu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κάτι μπερδεύεις εδώ. Φυσικά και δε χρειάζεται εκκαθαριστικό για προπληρωμένη κάρτα. Εκκαθαριστικό σημείωμα θέλεις μόνο για πιστωτική. o skipperas εχει δικιο,στην Τραπεζα Κυπρου -τουλαχιστον- ζητανε μεταξυ αλλων εκκαθαριστικο εαν δεν εχεις προηγουμενη συνεργασια με την τραπεζα.
skipperas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κάτι μπερδεύεις εδώ. Φυσικά και δε χρειάζεται εκκαθαριστικό για προπληρωμένη κάρτα. Εκκαθαριστικό σημείωμα θέλεις μόνο για πιστωτική. και όμως..έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία οι τράπεζες που μέχρι και στις προπληρωμένες ζητάνε εκκαθαριστικό!! tyu κάνεις φορολογική δήλωση ? αν όχι, τότε δε μπορείς να "βγάλεις" εκκαθαριστικό.
Porg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ είναι το χαρτί που σου δίνουν απο την εφορία όταν βγάζεις το ΑΦΜ εκκαθαριστικό σημείωμα είναι το χαρτί που σου στέλνει η εφορία αφού υποβάλεις την φορολογική δήλωση της χρονιάς Στην ουσία θέλουν κάποιο επίσημο έγγραφο απο την εφορία που να έχει πάνω τα στοιχεία και το ΑΦΜ σου, γιαυτό ζητάνε ένα απο αυτά τα δύο. Φυσικά και δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα ή να κάνεις οτιδήποτε με το ΑΦΜ άλλου Αν έκανε φορολογική δήλωση θα ήξερε τι είναι αυτά που ρωτάει 1
tyu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 και όμως..έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία οι τράπεζες που μέχρι και στις προπληρωμένες ζητάνε εκκαθαριστικό!! tyu κάνεις φορολογική δήλωση ? αν όχι, τότε δε μπορείς να "βγάλεις" εκκαθαριστικό. όχι,δεν κάνω φορολογική δήλωση..
savvinio82 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παλι εςυ; Πας εφορια κ ζητας βεβαιωςη αφμ. Αφμ εχεις ε;
eidikos33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 απο κεπ μπορουν να σου βγαλουν Bεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα