Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει το εκκαθαριστικό σημείωμα από την απόδοση ΑΦΜ? Επίσης,για να βγάλω κάποια προπληρωμένη κάρτα στο όνομα μου,επιτρέπεται το εκκαθαριστικό σημείωμα ή η βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ να ειναι των γονιών μου?

Δημοσ.

για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό.αν την βγάλεις στο όνομα σου, χρειάζεται το δικό σου.αν δεν έχεις..την βγάζεις στου πατέρα σου με το δικό του εκκαθαριστικό, και απλά την διαχειρίζεσαι εσύ.

και γενικά ισχυεί εκκαθαριστικό > βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ

Δημοσ.

για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό.αν την βγάλεις στο όνομα σου, χρειάζεται το δικό σου.αν δεν έχεις..την βγάζεις στου πατέρα σου με το δικό του εκκαθαριστικό, και απλά την διαχειρίζεσαι εσύ.

και γενικά ισχυεί εκκαθαριστικό > βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ

εχω ηδη μια προπληρωμενη καρτα στο ονομα του πατερα μου την οποια διαχεριζομαι εγω αλλα θελω να βγαλω και μια στο ονομα μου.Εκκαθαριστικο ειναι ευκολο να βγαλω? Που πρεπει να απευθυνθω?

Δημοσ.

για προπληρωμένη χρειάζεται εκκαθαριστικό.

Κάτι μπερδεύεις εδώ. Φυσικά και δε χρειάζεται εκκαθαριστικό για προπληρωμένη κάρτα. Εκκαθαριστικό σημείωμα θέλεις μόνο για πιστωτική.

Δημοσ.

Κάτι μπερδεύεις εδώ. Φυσικά και δε χρειάζεται εκκαθαριστικό για προπληρωμένη κάρτα. Εκκαθαριστικό σημείωμα θέλεις μόνο για πιστωτική.

o skipperas εχει δικιο,στην Τραπεζα Κυπρου -τουλαχιστον- ζητανε μεταξυ αλλων εκκαθαριστικο εαν δεν εχεις προηγουμενη συνεργασια με την τραπεζα.

Δημοσ.

και όμως..έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία οι τράπεζες που μέχρι και στις προπληρωμένες ζητάνε εκκαθαριστικό!!

tyu κάνεις φορολογική δήλωση ? αν όχι, τότε δε μπορείς να "βγάλεις" εκκαθαριστικό.

Δημοσ.

βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ είναι το χαρτί που σου δίνουν απο την εφορία όταν βγάζεις το ΑΦΜ

εκκαθαριστικό σημείωμα είναι το χαρτί που σου στέλνει η εφορία αφού υποβάλεις την φορολογική δήλωση της χρονιάς

Στην ουσία θέλουν κάποιο επίσημο έγγραφο απο την εφορία που να έχει πάνω τα στοιχεία και το ΑΦΜ σου, γιαυτό ζητάνε ένα απο αυτά τα δύο.

Φυσικά και δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα ή να κάνεις οτιδήποτε με το ΑΦΜ άλλου

Αν έκανε φορολογική δήλωση θα ήξερε τι είναι αυτά που ρωτάει :P

• Like 1
Δημοσ.

και όμως..έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία οι τράπεζες που μέχρι και στις προπληρωμένες ζητάνε εκκαθαριστικό!!

tyu κάνεις φορολογική δήλωση ? αν όχι, τότε δε μπορείς να "βγάλεις" εκκαθαριστικό.

όχι,δεν κάνω φορολογική δήλωση..

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...