Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League


nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

INSOMNIA fantasy League 2012-13

 

Λίγα βασικά:

 

 

Ο καθένας θα κάνει έναν λογαριασμό στο ESPN και θα φτιάξει μια ομάδα και οι ομάδες μας θα χωριστούν σε δύο περιφέρειες. Στην πρώτη περιφέρεια (EAST) συμμετέχουν οι ομάδες που είχαν μονό αριθμό στη σειρά του draft και στην δεύτερη περιφέρεια (WEST) οι ομάδες που είχαν ζυγό αριθμό.

 

Στην αρχή βγαίνει τελείως τυχαία η σειρά με την οποία θα διαλλέξουμε παίχτες (draft numbers) και έπειτα θα γίνει το draft. Στο draft επιλέγει πρώτος αυτός που έχει το no1 και μόλις επιλέξει και ο τελευταίος τον πρώτο του παίχτη η σειρά επιλογής αντιστρέφεται. Δηλαδή ο τελευταίος επιλέγει 2 παίχτες μαζί. Η επιλογή του κάθε μπασκετμπολίστα γίνεται μία φορά. Κάθε παίχτης που έχει επιλλεγεί από άλλη ομάδα ανήκει σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούμε να διαλλέγουμε τους ίδιους παίχτες.

 

Αφού σχηματιστουν τα ρόστερ των ομάδων όλοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες που μένουν χωρίς ομάδα είναι free agents. Παίχτες ελεύθεροι για όλες της ομάδες, τους οποίους μπορούμε να πάρουμε στην ομάδα μας αφήνοντας παίχτες της ομάδας μας ελεύθερους στη θέση τους.

 

Επίσης μπορούμε να κάνουμε και ανταλλαγές παιχτών μεταξύ μας μέχρι κάποια ημερομηνία με δυνατότητα veto των υπολοίπων αν η ανταλλαγή είναι μεγάλο κλέψιμο. :D

 

Οι ομάδες που θα σχηματιστούν θα αποτελούνται από 12 παίχτες η καθεμία και θα έχουν την εξής μορφή:

Οι βασικοί:

Ένας PG,ένας SG,ένας SF,ένας PF,ένας C,ένας G(SG ή PG),ένας F(SF ή PF) και ένας UTIL(παίχτης οποιασδήποτε θέσης)

Οι αναπληρωματικοί:

4 αναπληρωματικοί

1 IR(Injured reserve)

 

Η θέση IR δεν υπολογίζεται σαν θέση στο ρόστερ μας. Εκεί μπορεί απλά να "παρκάρει" ένας παίχτης της ομάδας μας που τραυματήστηκε και δεν θέλουμε να τον αφήσουμε ελεύθερο. Στην θέση IR μπορούν να μπούν μόνο παίχτες που έχουν παίξει 1 αγώνα με την ομάδα μας. Εξαιρούνται οι παίχτες του πρώτου pick (Οι καλύτεροι παίχτες των ομάδων) οι οποίοι μπορούν να μπούν και χωρίς να έχουν παίξει κάποιο αγώνα.

 

Καμμία ομμάδα δεν μπορεί να έχει πάνω από 3 καθαρούς Centers ή C/PF (Οι PF/C μετράνε σαν PF)

 

Επειτα ξεκινάμε τους αγώνες μεταξύ μας. Ο κάθε αγώνας διαρκεί μια βδομάδα. Θα παίξουμε 17 αγώνες με τυχαίο πρόγραμμα και οι 8 καλύτερες ομάδες ανεξαρτήτου περιφέρειας θα μπούν στα πλέιοφς στα οποία ο κάθε αγώνας διαρκεί 2 βδομάδες.

 

 

Πως παίζεται ο αγώνας:

 

Οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στήνουν τις ομάδες τους για κάθε μέρα της βδομάδας ξεχωριστά. Ότι ώρα θέλουν. Μπορούν να στήσουν όλες τις μέρες από την αρχή, μπορούν να μπαίνουν και κάθε ώρα και να αλλάζουν το στήσιμο. Για παράδειγμα. Η πρώτη αγωνιστική είναι από 30 Οκτωβρίου μέχρι μέχρι 4 Νοεμβρίου. Σχηματίζεις την βασική σου ομάδα για όλες τις ημέρες(30 Οκτ,31 Οκτ,...4 Νοε). Κάποιες ημέρες θα έχεις 8 παίχτες που παίζουν αγώνες, κάποιες ημέρες θα έχεις μόνο 2-3 παίχτες που παίζουν αγώνα. Γιαυτό προσπαθείς να βάζεις αυτούς που έχουν αγώνα εκείνη την μέρα ή να αλλάζεις τους παίχτες σου με free agents που έχουν αγώνα εκείνη την μέρα. Το ποιοί παίχτες παίζουν και ποιοί όχι είναι πολύ εύκολο να το δείς το γράφει δίπλα τους σε όποια μέρα είσαι. Επίσης έχει και σηματάκι όταν ο παίχτης είναι αμφίβολος ή τραυματίας. Αλλά συνήθως κάποιες μέρες θα έχεις πολλούς παίχτες που παίζουν, κάποιες άλλες όχι. Το ίδιο και ο αντίπαλός σου όμως. Το πόσες αλλαγές σε παίχτες με free agents μπορεί να κάνει ο καθένας έχει όριο. 7 αλλαγές ανά βδομάδα. Είναι επιλογή του καθενός αν θα στήσει την ομάδα του μια φορά στην αρχή της βδομάδας για όλη τη βδομάδα ή θα την στήνει κάθε μέρα για την επόμενη. Το δεύτερο έχει κάποια πλεονεκτήματα προφανώς.

 

Αφού ολοκληρωθεί η εβδομάδα-αγωνιστική νικητής είναι η ομάδα που έχει μαζέψει όλη τη βδομάδα περισσότερους πόντους.

 

 

Πως βγαίνουν οι πόντοι:

 

 

(Αυτόματα θα μετράνε κάθε μέρα οι επιδόσεις των βασικών παιχτών στα παρακάτω και θα βγαίνει το σύνολο της ημέρας)

 

Points +1 πόντο για κάθε πόντο

Steals +1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists +1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds +1 πόντο κάθε αμυντικό ριμπάουντ

Off Rebound +1.5 πόντο για κάθε επιθετικό ριμπάουντ.

Blocks +1 πόντο για κάθε τάπα

Technical foul -1 πόντους για κάθε τεχνική

Turnovers -1 πόντο για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Free throw attempted +0.5 πόντους για κάθε κερδισμένη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό

 

 

DRAFT NUMBERS:

 

1)nash-gf

2)Anubis13

3)theok2005

4)patrickdrd

5)Tilemaxx

6)alexdelpiero

7)nikos21aek

8)Andy

9)Chrisxxx

10)Basilisc

11)sentoner

12)3c0r1z

 

 

Ρόστερ ομάδων:

http://games.espn.go...leagueId=335282

 

Προηγούμενες σεζόν:

INSOMNIA fantasy League 2011-12 Πρωταθλητές: Athens Warriors (anubis13)

Επεξ/σία από Snoob
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπορουμε να το κανουμε σαν την Ευρωλιγκα που εχουμε συνηθισει?

Δηλαδη να μην μετραμε ποσοστο πχ στα σουτ αλλα να παιρνεις 2π για ευστοχο διποντο, 3π για ευστοχο τριποντο και να χανεις -1 για αστοχο σουτ

Στην 2η κατηγορια, με τα points, πως δουλευει το attempted?

Πχ εχεις field goals attempted -1 και made +1. Αν ενας παικτης εχει 1/2 σουτ, τοτε θα παει στο 0? Γιατι στην Ευρωλιγκα αν πχ το ευστοχο του ειναι διποντο, θα παει στο +1 (2 ποντοι που εβαλε - 1 ποντος για το αστοχο σουτ)

 

Επισης, μηπως να βαλουμε το Adjusted FG? αν δεν κανω λαθος, αυτο αφορα μονο τα διποντα (στο ΝΒΑ τα τριποντα μπαινουν σε δικη τους κατηγορια ενω το FG περιλαμβανει ΚΑΙ διποντα ΚΑΙ τριποντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμείς τα διαλλέγουμε όλα.Τις έχω πάνω όλες τις στατιστικές κατηγορίες που μπορούν να μπούν σε κάθε είδος λίγκας.Ένα από τα δύο είδη λίγκας θα κάνουμε.Ή Η2Η most categories ή Η2Η most points.Στην δεύτερη περίπτωση πάλι εμείς βάζουμε πόσους πόντους θα δίνει το τρίποντο,το δίποντο το οτιδήποτε και εμείς επιλέγουμε ποιές κατηγορίες θα μετράνε.Τις πιθανές επιλογές έχω βάλει πάνω να τις δείτε και να πείτε τη γνώμη σας τι να βάλουμε.

 

Εγώ προτείνω αυτά που έχω τσεκαρισμένα στις φώτος με τους πόντους που έχω στη φώτο για την δεύτερη περίπτωση.Αλλά δεν έχω πρόβλημα.

 

Σε αυτό που προτείνω εγώ αν ένας παίχτης έχει 1/2 θα πάρει 2 πόντους για τους 2 πόντους που έβαλε,1 πόντο για το σουτ που έβαλε,και -2 για τα σουτ που έκανε.Σύνολο 1 πόντο δηλαδή.Παίζει να είναι λίγο μαλακία το -1 για τα σουτ που έκανε όντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα δλδ εχει 1/3 διποντα θα παρει 3π για οσα εβαλε και -3 για οσα εχασε=0, δλδ οτι και στην Ευρωλιγκα

Καλο μου ακουγεται αλλα ΓΙΑΤΙ τοσο πολυπλοκο? Αφου στην ουσια αν βαλεις ενα σουτ θα παιρνεις παντα +1 για made και -1 για attempted, δλδ παντα αθροισμα 0, οποτε τσαμπα κοπος

Αφου εχει την κατηγορια "τριποντο/διποντο/βολη missed" που μπορεις να βαλεις -1

Βαζεις +1 για καθε ποντο και -1 για καθε χαμενη προσπαθεια και εχεις ιδιο αποτελεσμα πολυ πιο απλα (χωρις να βαζεις καποιον ποντο για Made και Attempted)\

 

Διαφωνω για νταμπλ-νταμπλ και τριπλ νταμπλ. Υπερβολικα πολλοι "ποντοι" επιπλεον για εναν παικτη που θα εχει 10π και 9ρ σε σχεση με καποιον που εχει 10π και 10ρ (δλδ ενα ριμπαουντ διαφορα)

 

Εγω προτιμω να μην δινεται κανενα μπονους επιπλεον για νταμπλ-νταμπλ/τριπλ-νταμπλ (θα αμοιφθει απο τα ιδια του τα στατιστικα) αλλα αν επιμενετε, προτεινω να μειωθει στο ελαχιστο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον απο πανω, ειδικά στο θεμα του νταμπλ νταμπλ θα εβαζα απλως +1, στο τριμπλ νταμπλ +5 αντι για 10 κ 30.

 

Επίσης θα έδινα +5 στην νικη της ομαδας ώστε να παιζει ρολο και αυτό περα από την εμφανιση του παιχτη.

 

Επισης δεν θα εδινα *2 βαρυτητα στο επιθετικο ριμπαουντ, θα έβαζα +1 και φυσικά 1 στις ασιστ οχι 2, τα κοψιματα θα τα κρατουσα με 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λέτε ρε παιδιά.Τρίπλ ντάμπλ φέτος μόνο ο Ρόντο έχει κάνει μια φορά.Δεν γίνεται κάθε μέρα.Άμα θέλετε το μειώνουμε και αυτό και το ντάμπλ ντάμπλ αλλά θα πρέπει να είναι η πιο υψηλόβαθμη στατιστική.Και σιγά μην πάρεις μόνο 1 πόντο για ντάμπλ ντάμπλ.Και double double δεν γίνονται τόσο πολλά.Αρκετά αλλά εκτός από τον Love κανένας άλλος δεν κάνει σε κάθε αγώνα.Η νίκη της ομάδας δεν μου αρέσει εμένα.Γιατί οι ομάδες μας βασίζονται στις επιδόσεις των παιχτών μας.Το αν έχασε ή νίκησε η ομάδα του είναι θέμα και άλλων παιχτών.Δεν θα έχουμε μόνο σουπερσταρς στο ρόστερ μας.Και γενικά παίρνεις παίχτες από ομάδες που κερδίζουν και παίρνεις τσάμπα πόντους.Βασικά ρε παιδιά μην το κάνουμε ευρολίγκα.Να έχουμε ψηλά σκόρ να γουστάρουμε λίγο.Μην βγαίνουν οι αγώνες 50-60 :-D

 

Οπότε ΑΡΧΙΚΑ καταλήγουμε σε H2H most points?

 

Και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.

 

Για αρχή αν πάμε σε most points αυτά είναι καλά;Τι άλλο να βάλουμε,τι να βγάλουμε ή τι διαφωνίες υπάρχουν για πόντους;Για DD/TD/QD και νίκη ομάδας είμαι ψιλοκάθετος.Είναι δείγμα καλής εμφάνισης το DD,αν ο άλλος έκανε ένα DD και έχασε τον κώλο του σε σουτ απλά θα μειωθεί από τα χαμένα και η νίκη ομάδας είναι άκυρη για τον λόγο που είπα.Δηλαδή να έχεις μέσα τον Scalabrine και να πάρεις 5 πόντους επειδή κέρδισε το Σικάγο;Don't like.

 

Points 1 πόντο για κάθε πόντο

Blocks 2 πόντους για κάθε τάπα

Steals 1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists 1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds 1 πόντο για κάθε ριμπάουντ επιθετικό ή μη

Three pointers made 1 πόντο για κάθε εύστοχο τρίποντο

Double-Double 5 πόντους για κάθε DD

Triple Double 20 πόντους για κάθε TD

Quadruple Double 50 πόντους για κάθε QD

Turnovers -1 πόντο/για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό

 

Με αυτά παράδειγμα ο LBJ στον προηγούμενο αγώνα θα έπαιρνε

 

32 για τους πόντους

7 για τις ασίστς

2 για τα κλεψίματα

6 για τα ριμπάουντ

1 για το εύστοχο τρίποντο

-1 για τη χαμένη βολή

-11 για τα χαμένα σουτ

-4 για τα λάθη

 

Σύνολο 32 πόντους.Καλά δεν είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Points 1 πόντο για κάθε πόντο

Blocks 2 πόντους για κάθε τάπα

Steals 1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists 1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds 1 πόντο για κάθε ριμπάουντ επιθετικό ή μη

Three pointers made 3 πόντους για κάθε εύστοχο τρίποντο

Double-Double 3 πόντους για κάθε DD

Triple Double 20 πόντους για κάθε TD

Quadruple Double 50 πόντους για κάθε QD

Turnovers -1 πόντο/για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε τώρα στους 5 πόντους του D-D κόλλησες να γίνουν 3;Ρε μην το ξεφτυλίζουμε με το D-D δεν γίνεται κάθε μέρα.Και άμα παίρνoυν οι καλύτεροι παίχτες 35 πόντους σε παιχνίδια με D-D οι άλλοι τι θα κάνουν;Μην το βλέπετε μόνο ότι D-D θα κάνουν οι σουπερσταρς.Θα έχουμε όλοι 1-2 σουπερσταρς που θα κάνουν συχνά D-D.Θα κάνουν και χειρότεροι παίχτες όμως που δεν κάνουν κάθε μέρα.Και εκεί μετράει.Τώρα ψάχνω τόση ώρα να βρώ παιχνίδι με D-D για να δώσω παράδειγμα και δεν βρίσκω για κανένα 5άλεπτο που ψάχνω.lol.To βάζουμε και 3 πόντους δεν έχω πρόβλημα αλλά να παίρνει 3 ποντους ένα γεμάτο παιχνίδι με ένα εύστοχο τρίποντο;

 

3 πόντους για κάθε εύστοχο τρίποντο θα είναι 6 πόντους σύνολο έτσι και βάλει κάποιος ένα τρίποντο.Αλλά np.Αν το βάλουμε έτσι πάντως να βάλουμε και ένα έξτρα για τους ψηλούς γιατί θα είναι άδικο να βάζει ο SG 5 τρίποντα και να παίρνει 30 πόντους και ο ψηλός να παίρνει 15 ριμπάουντ και να παίρνει 15 πόντους.+1 για επιθετικά ριμπάουντ;Κάτι τέλος πάντων.Μην το κάνουμε ποιός έβαλε τα περισσότερα τρίποντα κερδίζει.

 

Τriple doubles αυτή τη χρονιά.

Double-Doubles αυτή τη χρονιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπα νομιζα οτι ηταν τριποντο. Wait

Three pointers made 3 πόντους για κάθε εύστοχο τρίποντο

Αυτο είναι σαν μπόνους? Αν ναι τοτε απλα θα μπορουσε να ειναι και στο +1 δηλαδη με καθε ευστοχο τριποντο απλα να παιρνεις 4 πόντους.

 

Καλο θα ειναι να υπαρχει μια ισορροπια. Αν βαλεις +1 bonus για το τριποντο απλα βαλε κατι στον ψηλο πχ +1 στο offensive rebound. +2 bonus περα απο τους ποντους ειναι πολυ και παλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Points 1 πόντο για κάθε πόντο

Blocks 2 πόντους για κάθε τάπα

Steals 1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists 1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds 1 πόντο για κάθε ριμπάουντ επιθετικό ή μη

Offensive rebound 1 πόντο για κάθε επιθετικό ριμπάουντ

Three pointers made 1 πόντο για κάθε εύστοχο τρίποντο

Double-Double 5 πόντους για κάθε DD

Triple Double 15 πόντους για κάθε TD

Quadruple Double 30 πόντους για κάθε QD

Turnovers -1 πόντο για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό

 

Καλά είναι αυτά; :-D

 

Σε αυτό το παιχνίδι με αυτά ο Howard θα έπαιρνε 58 πόντους.Ε νομίζω ότι για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παίχτη όλων των εποχών είναι καλοί 58 πόντοι.Έσπασε 2 ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι και έκανε προσωπικό ρεκόρ πόντων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατσε ρε συ Νικο, για μισο

 

Δηλαδη ενας παικτης με 15π και 9ρ θα παρει απο αυτα, 24 και ενας με 10π και 10ρ θα παρει 25 επειδη εκανε νταμπλ νταμπλ?

 

Εγω λεω ΜΗΔΕΝ στα νταμπλ νταμπλ και αντε ενα +3 στο τριπλ-νταμπλ

 

Επισης, διαφωνω για τα σουτ

 

1. Ναι, αυτος που βαζει τριποντο, βαζει τριποντο, πως να το κανουμε? Ιδιο ειναι το τριποντο με το ριμπαουντ? Το ενα ειναι 3 ποντοι στο σακουλι, το αλλο μια κατοχη. Αλλα το σημαντικοτερο, πως μετρας αρνητικα για τα ριμπαουντ?

Δηλαδη αν ενας βαλει 3 τριποντα απο τα 7,25 μαγκας, αν εχει κανει ομως 15 τριποντα και βαλει τα 3, δαγκας. Αλλα ριμπαουντ? Το ριμπαουντ ειναι πιο ευκολο και δεν εχει αρνητικο (αν ηταν να μετραμε και ποσα εχασε δλδ, που βεβαια δεν γινεται)

 

Το τριποντο αμοιβει περισσοτερο γιατι α) ειναι δυσκολοτερο β) μπορει να το χασεις αρα να πας μειον

 

β) Δεν βλεπω να εχετε βαθμολογια για σουτ που δεν ειναι τριποντα καθολου (ειδα στα ss αλλα οχι στις λιστες που εχετε)

Εχετε +1 για ευστοχο τριποντο, -1 για FG γενικα, για ευστοχο διποντο?Αν ειναι να παρω μονο τον Ριπ Χαμιλτον, αν τα βαζει θα παιρνω το +1, αν τα χανει ειναι σαν να χανει χουκ ο Χαουαρντ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να μπορουσα να παρακολουθω ΝΒΑ. Λιγο οι ωρες του που ειναι απανθρωπες για κατοικο Ευρωπης -εκτος αν αυτος ειναι φοιτητης-, λιγο οτι δεν την παλευω με τιποτα να βλεπω μαγνητοσκοπημενους αγωνες, λιγο οτι δε το δειχνει κανενα μη συνδρομητικο καναλι, νομιζω πως δεν εχει νοημα να συμμετασχω στο fantasy αν και θα ηθελα. Ειμαι επιεικως ανενημερωτος για τα τεκταινομενα εκει, οι γνωσεις μου περιοριζονται στυς ημιτελικους/τελικους καθε σεζον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατσε ρε συ Νικο, για μισο

 

Δηλαδη ενας παικτης με 15π και 9ρ θα παρει απο αυτα, 24 και ενας με 10π και 10ρ θα παρει 25 επειδη εκανε νταμπλ νταμπλ?

 

Εγω λεω ΜΗΔΕΝ στα νταμπλ νταμπλ και αντε ενα +3 στο τριπλ-νταμπλ

 

 

Ε ναι ρε συ κάτι σαν μπόνους είναι να παρακαλάς να πάρει το 10ο ριμπάουντ ο παίχτης που έχεις ή να κάνει την 10η ασίστ.:P

Αλλά ΟΚ δεν βάζουμε και καθόλου DD και TD.Αν συμφωνούν και οι άλλοι εγώ δεν έχω πρόβλημα.

 

ΟΚ σωστός για το ριμπάουντ.Αν και πάλι αν ο άλλος βάλει τρίποντο παίρνεις 4 πόντους αν ο άλλος πάρει ριμπάουντ παίρνεις 1 πόντο και αν το ριμπάουντ είναι αμυντικό παίρνεις 2 πόντους.Είναι πιο εύκολο αλλά δίνει και λιγότερους πόντους.

 

Δεν κατάλαβα το β) που έγραψες.Για πες τι προτείνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω προτεινω

 

Points +1

Reb +1

Assist +1

Fouls -1

TF -1

Flagrant -1 (σε αυτο συμφωνω, η ΤΠ και το εσκεμμενο δεν ειναι απλο φαουλ, δινει βολη και κατοχη οποτε τιμωρειται εξτρα)

Missed FG -1

FT +1

Missed FT -1

Fouls Drawn +1 (εχει τετοιο? Πρεπει να κερδιζει κατι αυτος που τον σαπιζουν στα φαουλ και φορτωνει τους αντιπαλους)

Τurnovers -1

Steals +1

 

Για Blocks ειναι λιγο σχετικο. Σωστο απο σημασια το +2 αλλα αν κοψει καποιος και τελικα ο αλλος το βαλει με 2η προσπαθεια δεν εχει κανει και κατι σπεσιαλ, ετσι?) Απο τη στιγμη λοιπον που δεν εχουμε τροπο να δουμε αν εχει σημασια το block (αν εκοψε και πηραν και την κατοχη) τοτε λεω να μεινει +1.

Αλλιως να ανεβασουμε και τα Steals και τα Turnovers σε +2 και -2 αντιστοιχα (γιατι με το κλεψιμο οχι μονο παιρνεις κατοχη αλλα κοβεις και την επιθεση του αλλου, ενω με το block ο αλλος παιζει να στο βαλει με τη 2η. Το αναποδο και με το turnover)

Κοινως απο τα τρια αυτα - steals, to, blocks - το block ειναι αυτο που πρακτικα σου δινει τα λιγοτερα στην ομαδα σου (με την εννοια οτι δεν αποκλειεται ο επιθετικος να ξαναπαρει τη μπαλα)

 

Επισης, οταν τρως block δεν πρεπει να εχεις ποινη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

confirmleaguesettingsfr.jpg

 

Λοιπόν αυτά είναι όλα και όλα που έχει.Διαλέχτε.:-D Τώρα να πάρεις +1 για την εύστοχη βολή.Δηλαδή 2 πόντους σύνολο από μια βολή είναι υπερβολικό imo.(μια για τον πόντο και μια για την εύστοχια).Για την χαμένη βολή -1 δεκτό γιατί είναι μεγάλο μείον ενός παίχτη να χάνει βολές.

 

Για τα blocks δεν γίνονται πολλά και είναι δείγμα καλής άμυνας.Τώρα για αυτό που λες παιχνίδι είναι.Πολύ ψείρισμα.Έκανε τάπα τέλος.Τώρα άμα πήραν την μπάλα ή όχι κλάιν.Αλλά το βάζουμε και +1 το block.

 

Για αυτό που λες πως να κερδίζει κάποιος κάτι άμα κερδίζει πολλά φάουλ είναι το ft attempted αλλά μετά δεν έχει νόημα η χαμένη βολή.Δεν συμφωνώ για τα fouls -1.Αν κάποιος κάνει πολλά φάουλ απλά θα βγεί έξω,δεν θα παίξει πολλά λεπτά και δεν θα μαζέψει πολλούς πόντους.Καλό είναι να μην το ξεχέσουμε με τα μείον γιατί θα έχουμε τους περισσότερους παίχτες με μείον συντελεστή και θα βγάζουμε σκόρ βδομάδας 100-90.:-D

 

[table]Points 1 πόντο για κάθε πόντο

Steals 1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists 1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds 1 πόντο για κάθε ριμπάουντ επιθετικό ή μη

Three pointers made 1 πόντο για κάθε εύστοχο τρίποντο

Technical foul -1 πόντο για κάθε τεχνική

Turnovers -1 πόντο για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό[/table]

 

Λοιπόν για τα από πάνω συμφωνούμε όλοι και συζητάμε για τα από κάτω;

 

[table]Offensive rebound 1 πόντο για κάθε επιθετικό ριμπάουντ

Blocks 1 πόντο για κάθε τάπα

Triple Double 5 πόντους για κάθε TD

Quadruple Double 25 πόντους για κάθε QD[/table]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...