Galana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αντιμετωπίζω ενα νεο πρόβλημα...κάτι πάτησα σε μια σελίδα στο ιντερνετ και έκτοτε άλλαξε η γραμματοσειρά και μου δείχνει όλα τα γράμματα μικρότερα. Έστειλα και μήνυμα στους διαχειριστές της σελίδας αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί είναι κάτι που πάτησα εγώ τον υπολογιστή μου (κάποιο κουμπί) και δεν είναι θέμα της σελίδας. Ωστόσο όλες οι υπόλοιπες σελίδες μου εμφανίζονται κανονικά. Πάτησα σχεδόν όλα τα κουμπιά του υπολογιστή αλλά η γραμματοσειρά δεν λεει να μεγαλώσει. Γνωρίζει κανείς τί μπορώ να κάνω;
Galana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σωστός...........ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έκανα και διορθώθηκε αμέσως...και είχα βγάλει τα μάτια μου. Thanxxxxxsss :mrgreen:
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για να μεγαλώσει: ctrl μαζί με + Για να μικρύνει: ctrl μαζί με - Και για να επαναφερθεί στο ορίτζιναλ μέγεθος: ctrl μαζί με 0
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Έστειλα και μήνυμα στους διαχειριστές της σελίδας να κανεις σαπορτ σε σελιδα και να σου ερχονται τετοια μεηλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα