Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Περίεργο μου φαίνεται αυτό, πάντως. Εχουν τόσους μήνες ως τότε και δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι που θα αλλάξουν με day one patch; γιατι προφανως , (και συγνωμη για την εκφραση) εχουν φτιαξει ολο το OS με πυρηνα τα DRM σκατα, και δεν προλαβαινουν να το ξαναγραψουν ολο απο την αρχη, οποτε πιστευουν οτι με ενα patch θα μπορεσουν να κανουν τους ελεγχους να μην εχουν πρακτικα ισχυ.
privateer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Not a patch, they say. But, yes, your new Xbox console would have to connect online once in order to do the things Microsoft described today. And then you can keep it offline and play games without re-connecting to the Internet forever. αρα ισχυει is actually not a result of today's DRM policy change. Rather, it was always planned and will simply be required for playing off-line, among other things. γιατι προφανως , (και συγνωμη για την εκφραση) εχουν φτιαξει ολο το OS με πυρηνα τα DRM σκατα, και δεν προλαβαινουν να το ξαναγραψουν ολο απο την αρχη, οποτε πιστευουν οτι με ενα patch θα μπορεσουν να κανουν τους ελεγχους να μην εχουν πρακτικα ισχυ. Κόψε λίγο τις θεωρίες συνομωσίας ιδίως όταν είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και τίποτα σχετικά με αυτά που αναφέρεις.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 [PR Translator on] "Δεν ηταν αποτελεσμα της αλλαγης πολιτικης, σχεδιαζαμε να σας δωσουμε ενα patch που θα αναιρουσε την πολιτικη μας" [PR Translator off] καλα ποιον κοροϊδευουν? Κόψε λίγο τις θεωρίες συνομωσίας ιδίως όταν είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και τίποτα σχετικά με αυτά που αναφέρεις. Ok, περιμενω μια ποιο λογικη εξηγηση, γιατι 5 μηνες πριν το launch , και ενω η κατασκευη δεν εχει καν ξεκινησει, δεν μπορουν να κυκλοφορησουν την κονσολα χωρις την αναγκη για ενα patch.
privateer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 [PR Translator on] "Δεν ηταν αποτελεσμα της αλλαγης πολιτικης, σχεδιαζαμε να σας δωσουμε ενα patch που θα αναιρουσε την πολιτικη μας" [PR Translator off] καλα ποιον κοροϊδευουν? Day one patches είναι αναμενόμενα. Και το Wii U είχε και το ΧΒΟΧ One θα έχει και είμαι σίγουρος και το PS4.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Day one patches είναι αναμενόμενα.κατσε για να το καταλαβω δηλαδη, η MS σχεδιαζε να βγαλει ενα day one patch , απλα δεν ηταν σχεδιασμενο για να κοψει τα drm, αλλα τωρα με την αλλαγη πολιτικης, θα μεγαλωσουν λιγο το patch και θα τα κοβει? αυτο λες?
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Περίεργο μου φαίνεται αυτό, πάντως. Εχουν τόσους μήνες ως τότε και δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι που θα αλλάξουν με day one patch; είδαμε όλοι οτι στην MS δεν πάνε καλά , μας έδειξαν οτι μπορούν να κάνουν οτι παλαβομάρα του έρθει σκέψου να αγόραζαν πολλοί gamers xboxone και να έλεγαν ξαφνικά "προέκυψε πρόβλημα με το patch και δεν μπορούμε να βγάλουμε το online check , ζητάμε συγνώμη και σας δίνουμε 5 τίτλους free σαν αποζημίωση ). Τραβηγμένο απο τα μαλλιά όμως θα ήταν η υπέρτατη καφρίλα στην ιστορία του console gaming
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Udontneed2know, υποθέτω πως ναι, απλώς πριν δε χρειαζόταν να το επισημάνουν, επειδή θα έπρεπε να είναι συνδεμένα στο ίντερνετ για να παίξεις. Τώρα που δεν είναι απαραίτητο αυτό χρειάζεται να πουν ότι πρέπει να τα συνδέσεις μία φορά στην αρχή για το patch. Τώρα το τι θα περιέχει δεν ξέρω, εγώ για το ότι σχεδίαζαν day one patch ανεξαρτήτως του τι θα έκαναν με τα DRM λέω. Τέλος πάντων, από θεωρίες συνωμοσίας έχουμε άπειρες. Εχω κι εγώ μία που λέει ότι αυτή η κωλοτούμπα είχε αρχίσει να σχεδιάζεται νωρίτερα από την Ε3, γι' αυτό και ακύρωσαν όλες τις συνεντεύξεις κι άφησαν τον Νέλσον και τον άλλον βλάκα να βγάλουν άκρη και να λένε βλακείες. Σε αυτή τη θεωρία προσθέτει βάρος το γεγονός ότι στην παρουσίαση της Ε3 δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε αυτά τα μέτρα. Ισως να αμφιταλατεύονταν και να περίμεναν να δουν τι θα έκανε η Sony. Σε περίπτωση που έκανε τα ίδια δε θα έλεγαν τίποτα και θα συνέχιζαν όπως ήταν, στην αντίθετη περίπτωση θα έβαζαν σε εφαρμογή το Πρότζεκτ Χμποχ 180 απλώς. είδαμε όλοι οτι στην MS δεν πάνε καλά , μας έδειξαν οτι μπορούν να κάνουν οτι παλαβομάρα του έρθεισκέψου να αγόραζαν πολλοί gamers xboxone και να έλεγαν ξαφνικά "προέκυψε πρόβλημα με το patch και δεν μπορούμε να βγάλουμε το online check , ζητάμε συγνώμη και σας δίνουμε 5 τίτλους free σαν αποζημίωση ).Τραβηγμένο απο τα μαλλιά όμως θα ήταν η υπέρτατη καφρίλα στην ιστορία του console gaming Καλά αυτό δεν παίζει. Πρώτον, δεν πρόκειται να καταφέρουν κάτι έτσι, πέρα από το να εξοργίσουν όλους τους πελάτες τους, γιατί ο "αγώνας" της γενιάς δε θα κριθεί από τον πρώτο μήνα μόνο. Δεύτερον, άνετα επιστρέφεις το Χ1 εκεί από όπου το αγόρασες
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Udontneed2know, υποθέτω πως ναι, απλώς πριν δε χρειαζόταν να το επισημάνουν, επειδή θα έπρεπε να είναι συνδεμένα στο ίντερνετ για να παίξεις. Τώρα που δεν είναι απαραίτητο αυτό χρειάζεται να πουν ότι πρέπει να τα συνδέσεις μία φορά στην αρχή για το patch. Τώρα το τι θα περιέχει δεν ξέρω, εγώ για το ότι σχεδίαζαν day one patch ανεξαρτήτως του τι θα έκαναν με τα DRM λέω. το οτι θα χρειαζοταν μια φορα συνδεση στο Internet για να μπορει να εφαρμοστει η αλλαγη πολιτικης το ειχαν πει με την επισημη ανακοινωση της κωλοτουμπας, πιθανα ομως επειδη αρκετοι θα αρχισαν να λενε οτι για να βαζουν patch τα εχουν μεσα ακομα απλα τα απενεργοποιουν , και μετα ισως στο μελλον να τα ενεργοποιησουν παλι (που δεν το θεωρω και αδυνατο σεναριο) Γιαυτο πιστευω εβγαλαν αυτην την PR "μπαρουφα" διορθωση, οτι και καλα το patch ηταν στα σχεδια κ.ο.κ. Τέλος πάντων, από θεωρίες συνωμοσίας έχουμε άπειρες. Εχω κι εγώ μία που λέει ότι αυτή η κωλοτούμπα είχε αρχίσει να σχεδιάζεται νωρίτερα από την Ε3, γι' αυτό και ακύρωσαν όλες τις συνεντεύξεις κι άφησαν τον Νέλσον και τον άλλον βλάκα να βγάλουν άκρη και να λένε βλακείες. Σε αυτή τη θεωρία προσθέτει βάρος το γεγονός ότι στην παρουσίαση της Ε3 δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε αυτά τα μέτρα. Ισως να αμφιταλατεύονταν και να περίμεναν να δουν τι θα έκανε η Sony. Σε περίπτωση που έκανε τα ίδια δε θα έλεγαν τίποτα και θα συνέχιζαν όπως ήταν, στην αντίθετη περίπτωση θα έβαζαν σε εφαρμογή το Πρότζεκτ Χμποχ 180 απλώς. Εαν ισχυε αυτο που λες , τοτε γιατι 4 ημερες πριν την Ε3, εβγαλαν το φιρμανι στο site τους με τις "διορθωμενες" υποτιθεται πολιτικες τους? που και παλι εφαγαν το κραξιμο της αρκουδας? Οι ανθρωποι απλα ζουσαν στην κοσμαρα τους, λεγανε "σιγα μωρε μερικοι φωνακλαδες ειναι μονο, στο τελος θα το αγορασουν" , αλλα πηραν την κρυαδα μετα την Ε3 με τις προ-παραγγελιες του ps4 και τα πηραν ολα πισω.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλά αυτό δεν παίζει. Πρώτον, δεν πρόκειται να καταφέρουν κάτι έτσι, πέρα από το να εξοργίσουν όλους τους πελάτες τους, γιατί ο "αγώνας" της γενιάς δε θα κριθεί από τον πρώτο μήνα μόνο. Δεύτερον, άνετα επιστρέφεις το Χ1 εκεί από όπου το αγόρασες Μα γουστάρουν να εξοργίζουν τους πελάτες τους , δεν είδες προσπάθεια που έριξαν τον τελευταίο καιρό ? απ το να μην πουλήσουν ούτε 1000ες κονσόλες θα ήταν προτιμότερο να πουλήσουν 1 εκατομμύριο πχ φαντάζεσαι ουρές έξω απο μαγαζιά να επιστρέψουν το χ1? αχααχαχ όπως είπα είναι τραβηγμένο σενάριο , πολύ τρελό και δεν παίζει , αλλα έχει πλάκα να το σκεφτείς , με όλα αυτά που έκαναν ..
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Microsoft to invest $700 million in new data centre to support cloud service & Xbox Live http://www.vg247.com/2013/06/24/microsoft-to-invest-700-million-in-new-data-centre-to-support-cloud-service-xbox-live/ 1
anamenos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αν είναι αλήθεια μιλάμε για εξαιρετικά νέα. και θα δούμε πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει το cloud της Microsoft
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 σαν το gaikai και αυτο, πολυ φοβαμαι οτι λογω του μειωμενου bandwith στην ευρωπη, μιλαμε για na exclusives...
mtifosi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ενα αναλυτικο αρθρο για το cloud http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-in-theory-can-xbox-one-cloud-transform-gaming, προς το παρον πιο πολυ marketing ειναι παρα ουσια.
Udontneed2know Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Προς το παρον το cloud αποτελειται απο οτι αποτελουνται και τα πραγματικα clouds στον ουρανο, απο αερα δηλαδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις