Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αναρρωτιεμαι εγω με το μικρο μου το μυαλο: Γιατι να παρω την 20% πιο ακριβη κονσολα πριν καν την δω. Γιατι να εμπιστευθω την εταιρια που προσπαθει να βαλει το gaming στον παγο. Και πολλα αλλα γιατι.

γιατι να παρεις στο launch την κονσολα μιας εταιριας που ενω ηξερε οτι η προηγουμενη της κονσολα ειναι προβληματικη, παρολα αυτα την κυκλοφορησε στην αγορα?

Microsoft knew it had flawed machines, but it did not delay its launch because it believed the quality problems would subside over time.

http://venturebeat.com/2008/09/05/xbox-360-defects-an-inside-history-of-microsofts-video-game-console-woes/

• Like 1
Δημοσ.

Ακυρο τελικά αυτό με το headset. Προς το παρόν, τουλάχιστον.

UPDATE: Microsoft's UK distributor Gem has told Videogamer that its product listing in this week's MCV magazine which claimed Xbox One would come with a headset was a mistake.

It gave no explanation for how the erroneous information was printed, however.

"[Xbox One] won't include the headset", a Gem spokesperson said.

Eurogamer has yet to hear officially from Microsoft or Gem on the matter.

Δημοσ.

Αυτο που το συμπερανες η διαβασες παλι;

το εχω διαβασει αρκετες φορες τον τελευταιο καιρο, αλλα μπες και στο amazon.com και δες μονος σου.

στα preorders ειναι το xbox πανω απο το ps4.

Και αναρρωτιεμαι εγω με το μικρο μου το μυαλο: Γιατι να παρω την 20% πιο ακριβη κονσολα πριν καν την δω. Γιατι να εμπιστευθω την εταιρια που προσπαθει να βαλει το gaming στον παγο. Και πολλα αλλα γιατι.

οπως εχουμε πει, ο καθενας τα βαζει κατω κατα πως τα σκεφτεται και κατα πως γουσταρει, και αποφασιζει.

τωρα, "στον παγο" δεν θα το ελεγα. να βαλει κι αλλο χερι στην τσεπη μας, ναι.

προσωπικα για μενα το forza 5 πρωτη μερα, δικαιολογει την αγορα οχι ενος, αλλα τριων xbone (για triple screen forza).

παρ'ολα αυτα επειδη ειμαι συντηριτικος/σκεπτικος :D θα παρω μονο ενα, και τα υπολοιπα βλεπουμε...

θα το επαιρνα για το forza ακομα και με ολα τα drm κολπα. απλα θα το ειχα μονο για forza και μετα unplugged.

τωρα, αν καποιος δεν γουσταρει τα καλα racing games, ειναι 100% λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τοσο τρελα με τα racing games??? :P

Η αληθεια ειναι οτι οταν ενα παιχνιδι το θες τοσο πολυ,ειναι αδυνατον να περιμενεις ή να κανεις πισω.

Νομιζω οτι το ιδιο θα εκανα και εγω στην θεση σου.

Δημοσ.

το εχω διαβασει αρκετες φορες τον τελευταιο καιρο, αλλα μπες και στο amazon.com και δες μονος σου.

στα preorders ειναι το xbox πανω απο το ps4.

Petran  "στα πανω του ηταν" και ακριβως μετα απο την Ε3 και πριν απο αυτη και στο αμαζον και στο gamestop πριν την 180 στροφη.

και το ξερεις και εσυ αυτο οχι μονο εγω.

Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Δεν μιλας ουτε μιλαω σε χτεσινο.

προσωπικα για μενα το forza 5 πρωτη μερα, δικαιολογει την αγορα οχι ενος, αλλα τριων xbone (για triple screen forza).

παρ'ολα αυτα επειδη ειμαι συντηριτικος/σκεπτικος :D θα παρω μονο ενα, και τα υπολοιπα βλεπουμε...

θα το επαιρνα για το forza ακομα και με ολα τα drm κολπα. απλα θα το ειχα μονο για forza και μετα unplugged.

τωρα, αν καποιος δεν γουσταρει τα καλα racing games, ειναι 100% λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια.

Σωστη η αποψη σου και συμφωνω απολυτα οπως εχω ξαναπει, μιας και ενα ραλακι κραταει και αντεχει στο χρονο ποσο μαλλον αν ειναι καλο.

Δεν ειναι TLOU να παιξεις ενα μηνα να βαρεθεις και τερμα.

Δημοσ.

TLOU για ενα μηνα?!?!??! are u fuckin' crazy??!? απομονωση καλυτερα χαχαχαχαχααχαχα

εχω ριξει 3Χ το χρονο του tlou στο gt6, που και demo ειναι και χανει και frames και βγηκε και πριν 2 μερες 8)

οσο για το amazon, ηταν πρωτο το xbox μεχρι την Ε3. μετα DRM μουτζες και ακυρωσεις, περναει μπροστα το ps4 ΜΑΚΡΑΝ, μετα ματρικ κωλοτουμπες και επανηλθαν τα πραγματα ως ειχαν...

http://www.amazon.com/s/ref=s9_hps_bw_srch?node=468642&page=1&bbn=468642&field-releasedate=1y-700y&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-8&pf_rd_r=05MRPGG16MKSZ045QA26&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1474552402&pf_rd_i=496994

https://www.google.gr/search?q=xbox+one+preorders+rise+after+drm&btnG=Search&oe=utf-8&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&client=firefox-a

και περα απο την preorder λιστα του καθε amazοn, προσωπικα προβλεπω εξαντληση του xbox στην κυκλοφορια του.

ειπαμε, το γεγονος οτι δεν κανει η microsoft παγκοσμια εκκινηση λεει πολλα για τις ποσοτητες που περιμενουν να εχουν διαθεσιμες day1. δεν πιστευω οτι θα μπορεις να το βρεις στα ραφια ευκολα στην αρχη, εκτος αν κατι αλλαξει απο τωρα μεχρι το φθινοπωρο.

Το προβλημα θα το εχει ΑΦΟΥ ψωνισουν οι πορωμενοι... οχι στην αρχη-αρχη. τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.

Δημοσ.

εχοντας ριξει κανα 4ωρο στο gt6 demo, η ορεξη για forza απλα δυναμωνει.

για next-gen forza? γαμησε τα!!!

TLOU για ενα μηνα?!?!??! are u fuckin' crazy??!? απομονωση καλυτερα χαχαχαχαχααχαχα

εχω ριξει 3Χ το χρονο του tlou στο gt6, που και demo ειναι και χανει και frames και βγηκε και πριν 2 μερες 8)

Δηλαδή TLOU έπαιξες γύρω στη μια ώρα? Έτσι εξηγούνται όλα αυτά που έγραφες στο αντίστοιχο topic...

• Like 1
Δημοσ.

αμα εισαι προκατειλλημενος, τι αλλο να δεις... 4 ωρες ηταν το session.

δες τους χρονους μου να καταλαβεις αν κοζαρεις απο racing.

γαμιεται το tlou σας :D

Δημοσ.

εχεις δικιο, μεγαλη ζημια.. :D και ο αποπανω εχει δικιο.. μαλλον αυτα που εγραψα στο tlou δεν ισχυουν, παρα μονο στο δικο μου ps3.

....

Δημοσ.

εχεις δικιο, μεγαλη ζημια.. :D και ο αποπανω εχει δικιο.. μαλλον αυτα που εγραψα στο tlou δεν ισχυουν, παρα μονο στο δικο μου ps3.

....

Σε ποια πράγματα που συμβαίνουν μόνο στο δικό σου PS3 αναφέρεσαι?

Δημοσ.

Τελικά το κουτί θα λειτουργεί αναγκαστικά με το κινεκτ? τα πήρε όλα πίσω, θα είναι μακακια με αναγκαστικό κινεκτ...ας το δώσει δρόμο και αυτό να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Τελικά το κουτί θα λειτουργεί αναγκαστικά με το κινεκτ? τα πήρε όλα πίσω, θα είναι μακακια με αναγκαστικό κινεκτ...ας το δώσει δρόμο και αυτό να τελειώνουμε.

Ισως να μπει καποια επιλογη που θα το απενεργοποιει εντελως (αν και δεν εχουν πει κατι τετοιο) αλλα δεν νομιζω να το βγαλει απο το  κουτι. Πρωτον γιατι ειναι ισως το μονο πραγμα που μπορουν να προσπαθησουν να "πουλησουν" σαν πλεονεκτημα εναντι του ps4, και δευτερο γιατι το λειτουργικο τους δεσμευει ενα σημαντικο ποσο μνημης για τις λειτουργιες του Κinect.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...