Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι καλα τους εκαναν να μαθουν.οχι οτι γουσταρετε εσεις να μας πασαρετε.μολις εφαγαν κραξιμο τα γυρισαν. α ρε gamers δυναμη επιτελους.αν δεν ακους τον καταναλωτη που το πας ρε μεγαλε μονος σου θα παιξεις.εδω που τα λεμε  παντου πρεπει να γινεται αυτο

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το ps4 πάρει κεφάλι από την αρχή είναι θεμα χρόνου να βγάλουν και το kinect τουλάχιστον εξω από τις ΗΠΑ και να ρίξουν και την τιμή , ίδια περίπτωση με το PS3 fat.....

Δημοσ.

Αν το ps4 πάρει κεφάλι από την αρχή είναι θεμα χρόνου να βγάλουν και το kinect τουλάχιστον εξω από τις ΗΠΑ και να ρίξουν και την τιμή , ίδια περίπτωση με το PS3 fat.....

Και εγώ αυτό πιστεύω, τουλάχιστον να βγάλουν και ακόμα μια έκδοση χωρίς κινεκτ...τώρα να στο φουσκώνει με το ζόρι είναι κάπως!μεγάλο λάθος αν δεν κάνει κάτι και για αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν θα είναι always online και παράλληλα στην ευρώπη δεν θα διαθέτει τις υπηρεσίες Tv της βορειας αμερικής τότε με τη ζημιά που θα τους κάνει στις πωλήσεις θα αναγκαστούν να το βγάλουν. Απλά δεν θέλουν να το κάνουν από τώρα γιατί δεν γνωρίζουν ακριβώς το μέγεθος της αποδοχής της κονσόλας αλλά και γιατί θελουν να πουλήσουν πρώτα στις ΗΠΑ μαζί με kinect και μετά να κυκλοφορήσουν το base model. Οι καταναλωτές όμως το 2006 κατάφεραν να τσαλαπατήσουν το brandname playstation , στην MS θα κολλήσουν που αντικειμενικά δεν κατέχει και το θέμα του marketing;

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε και πόσο θετική απήχηση θα έχει στα νέα παιχνίδια του είδους , όπως βέβαια και πόσο καλό θα είναι στα υπόλοιπα με τις φωνητικές εντολές.

Δημοσ.

ερωτηση, τα δυο τελευταια βιντεο ειναι απο τον ιδιο τυπο??τον φρανσις πως τον λενε??

α ναι γιατι στο ενα μιλαει κανονικα και στο αλλο ψευδιζει??

Δημοσ.

Μου θυμίζει το ράδιο αρβύλα και το "μην ντρέπεστε να πείτε πως είστε πασοκ" !

Αν και δεν έχω καμία συμπάθεια στην MS έτσι κ'αλλιώς, ειλικρινά μου έκανε εντύπωση σε τι σημείο έχει φτάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Καθησα χτες και ειδα Injustice και UMVC3 και με το που βγηκαν οι τυποι στην σκηνη το chat στο twitch γεμισε με Booooooooo,εκτως αυτο στην σκηνη βεβαια και γενικα κραζανε το νεο KI αν και το GameStick απο εμφανιση μου αρεσε στην παρουσιαση,το KI ήταν απλα αθλιο,ειδικα οταν παιξανε με Glacius.γραφανε ολοι μα καλα ελεος πως τον σχεδιασανε ετσι :blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...