Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xbox One to allow loaning, trading of downloaded games

Microsoft senior director Albert Penello says "that has to be part of the experience" eventually, along with subsidized console promotions

When asked about reselling digital games, Penello said, "We were trying to implement the ability to trade [and] loan digital games with your friends, which is something that no one else was doing," Penello said. "I believe, in retrospect that people have calmed down and gone back and actually looked at what we said, people are starting to understand, 'Wow, they did want actually to allow me to loan and trade' which other digital ecosystems don't want to do. And so, yeah, I think we need to do that. That has to be part of the experience. Right now, we're focused on launch and we switched the program back to discs, because that's what customers wanted. "

Penello added that the "family sharing" feature, which would have let users share their license rights to play an Xbox One game with up to 10 family member accounts on any Xbox One system, was a good idea, and one Microsoft will revisit "when the time is right."

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλο εαν οντως συμβει, και αυτος ειναι και ο τροπος για να σπρωξεις τον κοσμο στην ψηφιακη αγορα, οχι να του το επιβαλεις. Βεβαια κατι φρασεις του στυλ.....

Wow, they did want actually to allow me to loan and trade' which other digital ecosystems don't want to do.

ειναι απλα καταφορα ψεματα, εαν ειχε τετοια σχεδια η MS τον μαιο και τον ιουνιο γιατι δεν τα μοιραστηκε μαζι μας?

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηταν πολυ καλο αυτο και μακαρι να γινει και να ακολουθησουν και αλλοι, τα digital games θα ειναι μονοδρομος στο μελλον οποτε καλο θα ηταν απο τωρα να εχουμε sharing και τα σχετικα..

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηταν πολυ καλο αυτο και μακαρι να γινει και να ακολουθησουν και αλλοι, τα digital games θα ειναι μονοδρομος στο μελλον οποτε καλο θα ηταν απο τωρα να εχουμε sharing και τα σχετικα..

ολοι πιστευω οτι συμφωνουμε σε αυτο, απλα δεν πιστευουμε τις αγνες προθεσεις της MS, η οποια προσπαθησε να αρμεξει οικονομικα τους χρηστες της και οταν οι χρηστες της εδειξαν το μεσαιο δακτυλο τοτε εκανε στροφη 180 μοιρων και το παιζει οτι ειναι παρεξηγημενη.

Η Sony παντως στο ps3 ειχε game sharing μεχρι 5 ατομα, κανονικο ομως ουτε με χρονικα ορια, ουτε εαν το παιζει ο αλλος δεν το παιζεις εσυ και τετοια, στην πορεια ομως το εριξε σε 2 ατομα.

4 πραγματα πρεπει να γινουν για να εδραιωθει η ψηφιακη αγορα

1) δυνατοτητα δανεισμου\χαρισματος ενος παιχνιδιου

2) δυνατοτητα πωλησης ενος παιχνιδιου

3) δυνατοτητα αγορας απο τριτο (εκτος του επισημου store)

4) να ανεβουν σημαντικα οι ταχυτητες του internet.

Δημοσ.

Εχει παραγγελει κανεις απο amazon.co.uk την day one editon με το FIFA 14? Σας βγαζει ημερομηνια αφιξης? Στην νεα εκδοση μαζι με το Forza βγαζει ημερα, αλλα στην παραγγελια μου με το ΦΙΦΑ η κονσολα δεν εχει ημερομηνια ακομα

Δημοσ.

Εχει παραγγελει κανεις απο amazon.co.uk την day one editon με το FIFA 14? Σας βγαζει ημερομηνια αφιξης? Στην νεα εκδοση μαζι με το Forza βγαζει ημερα, αλλα στην παραγγελια μου με το ΦΙΦΑ η κονσολα δεν εχει ημερομηνια ακομα

και εμένα το ίδιο sheep...μου ήρθε και το mail που λέει ο anamenos

Δημοσ.

γαμωτο...εμενα δεν μου εχει ερθει mail...

φοβαμαι μην εγινε καμια χαζομαρα , γιατι χτες τους ζητησα να βαλουν μαζι τις 2(console +games) παραγγελιες που εκανα , ετσι ωστε να πληρωσω μια φορα priority express.

Βεβαια η νεα παραγγελια που "βγηκε" εχει ημερομηνια της αρχικης  παραγγελιας οποτε λογικα δεν θα εχω χασει την σειρα μου στην ουρα....ελπιζω

Δημοσ.

Για όποιον θέλει το γαλλικό amazon έχει day one με FIFA 14 available. Εγω έκανα κ απο εκει ένα preorder για να έιμαι σιγουρος

Ποσα σου βγαινουν με τα μεταφορικα??

Δημοσ.

Αν αγοράσω το xbox one από αγγλία θα μπορέσω να το ενεργοποιήσω στην Ελλάδα?

πλέον ναι έχουν πει οτι είναι region free το online check της κονσόλας, παλιά μπορούσες μόνο σε χώρα που είχε κυκλοφορίσει ,τώρα μπορείς παντού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...