Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xbox One's Data Treasure Trove Could Reshape Marketing

Device Can Work Like a TV That Watches Consumers In Their Living Rooms

http://adage.com/article/special-report-ana-annual-meeting-2013/xbox-reshape-marketing/244605/

That's a little bit of a holy grail in terms of how you understand the consumer in that 360 degrees of their life. We have a pretty unique position at Microsoft because of what we do with digital, as well as more and more with television because of Xbox. It's early days, but we're starting to put that together in more of a unifying way, and hopefully at some point we can start to offer that to advertisers broadly

Kinect’s Killer App isn’t for Gamers; It’s for Advertisers. Welcome to the Age of NUad.

http://doddscientifics.com/2013/09/04/kinects-killer-app-isnt-for-gamers-its-for-advertisers-welcome-to-the-age-of-nuad/

NUads marks the beginning of a new era for TV advertising. It delivers the one thing traditional TV advertising is missing — engagement. We developed NUads to breathe new life into the standard 30-second spot. With NUads, brands can get real-time feedback from audiences, making TV advertising actionable for the first time

Xbox One Dashboard Created “With Advertising In Mind”

http://www.sticktwiddlers.com/2013/06/28/xbox-one-dashboard-created-with-advertising-in-mind/

Of course with the Kinect being bundled with the Xbox One, not only is there bound to be an increase in advertising engagement with the peripheral, but also the opportunity for more targeted advertisements.

500 ευρώ

Δημοσ.

Αν εγω ημουν εδω mod θα σου εριχνα ενα μονιμο ban , ετσι να το ευχαριστηθεις.

Ποσταρεις μαλ#@$@ απο sites που δεν τα ξερει ουτε καν η μανα τους , και δεν ειναι καν ειδησεις , ειναι προσωπικες γνωμες.

Το trolling εχει τα ορια του , αν θες να postaρεις τις μαλακιες  σου , βαλτες τουλαχιστον στο vs νημα

• Like 4
Δημοσ.

the sheep είναι νέα που εμφανίστηκαν στο neogaf,κάνουν βόλτα σε διάφορα φόρουμ όπως gamespot/ign και αφοράνε καθαρά το xbox one, δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο vs thread, άσχετα αν δεν σας αρέσουν ο mendi βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα ,το να τα αναφέρει κάποιος δεν τον κάνει τρολλ. σοβαρευτείτε λίγο όποιανού δεν σας αρέσει η άποψη τρολλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ hype επεσε για το BF4 και μου φενεται οτι θα ξενερωσουν αρκετοι οταν βγει το παιχνιδι. Εγω παντως ηδη ξενερωσα που εβλεπα ολη την ωρα ή να ηταν οι περισσοτεροι στα tanks ή να ηταν πανω σε μεγαλα κτιρια με Sniper(απο beta σε Pc).

Επεξ/σία από Fulgore1
Δημοσ.

Και άλλο leaked videάκι. Και άλλoς άνεργος πατέρας. Να δούμε μέχρι πότε θα είναι up

http://www.dailymotion.com/video/x15ms9k_xbox-one-unboxing-1080p_videogames

Source: http://nolife.gr/index.php/xbox/52-xbox-one-unboxing

Δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω τι στο καλο σκεφτονται εκει στην Ms....

Δημοσ.

Απο ποιά απο όλες τις απόψεις;

Αν λές για το leak είναι σχεδόν αδύνατο να το αποφύγεις και βασικά ίσως και να το προκαλούν για να δημιουργήσουν hype.

Όσον αφορά την κονσόλα afaic είναι αδιάφορη αισθητικά αλλα μου φαίνεται "Ωραίο" λόγω καινούριου. Την έχω αυτή τη γαμωτάση να ενθουσιάζομαι με νέες κυκλοφορίες :P

Δημοσ.

Εεεεμ... Ευτυχώς... εεεεμ... που ξέρει να... εεεεμ... μιλάει ο... εεεεμ... μικρός

(Σόρι, δεν άντεξα :D )

Το headset φαίνεται κάπως λιγότερο φτηνιάρικο από το 360.

Δημοσ.

Ποσταρεις μαλ#@$@ απο sites που δεν τα ξερει ουτε καν η μανα τους , και δεν ειναι καν ειδησεις , ειναι προσωπικες γνωμες.

Το trolling εχει τα ορια του , αν θες να postaρεις τις μαλακιες  σου , βαλτες τουλαχιστον στο vs νημα

Σε σένα και σε αυτούς που σου έκαναν like (ultralisk, nikpar00 και empire_1924 τους αρέσει)

Τα quotes μου είναι από:

Ross Honey, general manager of Xbox LIVE Entertainment and Advertising

Yusuf Mehdi, corporate VP-marketing and strategy for Microsoft

Ποστάρω ΜΟΝΟ άρθρα που έχουν βάση και συζητιούνται σε όλο το internet. Και θεωρώ πως προσφέρω καλύτερη πληροφόρηση από αυτούς που ποστάρουν μόνο PR των εκάστοτε εταιριών.

Όσο για το "μαλακιες" δεν θα σε αναφέρω, ξέρω πως είσαι νευριασμένος.

• Like 2
Δημοσ.

Και αλλες μλκιες απο αλλους εχουμε δει αλλα δεν εχουμε αντιδρασει ετσι :-( ..Οσο για τα Likes ασχολιαστα  :rolleyes:

Δημοσ.

δεν αμφισβήτησα τις πηγε΄ς και το αν ισχύουν και το ban είναι υπερβολή...αλλά ότι ώρες ώρες γίνεται πιο γραφικός από το Πήλιο που λένε ισχύει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...