Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θα δείτε ότι το Xbox one θα έχει bottleneck και λόγω της esram...

Οσο για το XboxLive ότι και να λέτε δεν συγκρίνεται με το PS+. Το γεγονός ότι η οικονομικά "προβληματική" Sony μπορεί να δίνει έστω και rental τοσο καλά παιχνίδια για PS3 + Vita + PS4 ταυτόχρονα  εμένα μου δείχνει τελικά πόσο γραμμένους μας έχει η διοίκηση της MS. 

Βεβαια εγω είμαι από αυτούς που θεωρούν κοροιδία την πληρωμή του Live μόνο για multiplayer  καθως και την πληρωμή του ίδιου και παραπάνω ποσού χρημάτων για πρόσβαση τελικά σε λιγότερες υπηρεσίες από ότι στις ΗΠΑ.

Από την άλλη  όταν βλέπει η Sony τους gamers να πηγαίνουν να τα σκάνε για on line συνδρομη και να λένε και ευχαριστώ σου λέει εμείς είμαστε κορόιδα να μην τους χρεώνουμε; Ευτυχώς που βρέθηκαν σε δυσκολη οικονομική κατάσταση και "αναγκάστηκαν" να διαλέξουν διαφορετικό δρόμο όσον αφορά τα DRM.

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το PS4 είναι το τελευταίο χαρτί της SONY για κερδοφορία γιατί στα υπόλοιπα είναι ολο χασούρα (έβαλε σχετικό αρθρο το eurogamer την περασμένη εβδομάδα )Ολα δειχνουν πάντως οτι θα τους βοηθήσει πολύ γιατί μέχρι σήμερα, αν εξαιρέσεις τις τελευταίες εξαγγελίες για πράγματα που διορθώνονται με updates, έχουν χειριστεί πολυ σωστά την κατάσταση σε αντίθεση με την MS που το PR της είναι ένα χάλι μαυρο. Έχουν και την πιο δυνατή κονσόλα από οτι φαίνεται...

Επεξ/σία από anamenos
Δημοσ.

εγώ απο τι γνωρίζω χασουρα έχει μονο απο τις τηλεοράσεις αλλά συνολικά τον τελευταίο 1-1.5 χρονο βρίσκεται σε κερδοφορία

Δημοσ.

εγώ απο τι γνωρίζω χασουρα έχει μονο απο τις τηλεοράσεις αλλά συνολικά τον τελευταίο 1-1.5 χρονο βρίσκεται σε κερδοφορία

εδώ το άρθρο  

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-31-sonys-wider-problems-heap-pressure-on-ps4

χασούρα παντού, αλλά το PS4 αναμένεται από μόνο του να ανατρέψει το αρνητικό κλήμα

*sorry για τα offtopic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...