Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλη συνεντευξη του spencer , αυτη τη φορα στο polygon.

NOMIZΩ ΟΤΙ Ο ΣΠΕΝΣΕΡ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ!!!

"The biggest request is to bring back Shenmue."

Polygon: It's games first for Xbox One under new management

tumblr_ma1u8slaer1rxpb1yo1_400.gif

Λες να ειναι αυτο το μεγαλο τζαμπαν αποκλειστικο!!που θα δωσεις τεραστια ωθηση στις πωλησεις του one στην ιαπωνια?

Παντως ο τυπος ειναι και χαρκορ γκειμερ(το εχει δηλωσει και ο ιδιος αλλωστε)και επιπλεον  ειναι και πολυ συμπαθης σε ολλο το γκειμεινγκ κοινο.Πολυ καλη ειδηση η σημερινη για ολλους μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<iframe src="https://onedrive.live.com/embed?cid=D687F2A3EE9FF40C&resid=D687F2A3EE9FF40C%219220&authkey=AAD4FUmy9BpWtig" width="320" height="180" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

προσπαθησα να στριμαρω ένα βιντεο στο Xbox από pc το βραδυ και μου εβγαλε  sorry xbox video is not available in your region

αρχισαμε ε?

Επεξ/σία από burnedmarkblan
Δημοσ.

<iframe src="https://onedrive.live.com/embed?cid=D687F2A3EE9FF40C&resid=D687F2A3EE9FF40C%219220&authkey=AAD4FUmy9BpWtig" width="320" height="180" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

προσπαθησα να στριμαρω ένα βιντεο στο Xbox από pc το βραδυ και μου εβγαλε  sorry xbox video is not available in your region

αρχισαμε ε?

νομιζω πρωτη αποφαση του Σπενσερ χτες ηταν να επαναφερει το region lock για ολα τα territories..

κι εμενα δε μου παιζουν ολα τα games που εχω αγρασει απο το αμερικανικο marketplace(!!)

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω πρωτη αποφαση του Σπενσερ χτες ηταν να επαναφερει το region lock για ολα τα territories..

κι εμενα δε μου παιζουν ολα τα games που εχω αγρασει απο το αμερικανικο marketplace(!!)

και μενα ρε π@#$@# μου δεν μου παιζουν!!!

καλα μας κοροιδευουν, αλλαζουν αμεσως σε μια νυχτα τετοια πραγματα!!!

Να πανε να #@$@# μαυρο στην ms και το χβοχ

καλο , πετραν , καλο 

• Like 1
Δημοσ.

Απλά απαράδεκτο. Και αυτοί που έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά και έχουν πάρει κάποια παιχνίδια. Να κόψουν το λαιμό τους και να τα ξανά πάρουν Ε;

ΡΕ δε πάμε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δημοσ.

Ρε την παλευετε λεμε??

πρωταπριλια u know.

(Για μια στιγμη τα χρειαστηκα παντως γιατι μετα απο Ε3 παω για χ1)

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι μου έλεγες προχθές που σου έλεγα να αγοράσω από το αμερικάνικο psn store για το ps4 και φοβόσουν μην κάνει κάτι τέτοιο η sony,  άλλο φοβόσουν και άλλο ήρθε. Κρίμα, τόσα λεφτά πεταμένα. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα, να σας αφήσουν να ξανακατεβάσετε  τα παιχνίδια ίσως. Βρε τον Σπένσερ, ωραία αρχή έκανε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...