Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ψαχνω αν ειναι ελλατωματικη η κονσολα. Ψαχνω να δω τι παιζει με το προβλημα

Αν απενεργοποιήσεις το "resume game" απο το instant on και αφησεις μονο το "download updates" πως συμπεριφέρεται η κονσόλα?

Την έχω απο το λανσάρισμα σε instant on αλλα χωρίς το resume game και δεν ειχα καποιο θέμα, φανταζομαι οτι 99% θα ειναι αυτο που λέει και ο πετραν, οτι το resume game ειναι καπως "γιουχου" ακομα.

Αν δεν εισαι στην beta του dashboard (δεν εχεις κανει register για beta updayes) ή εγω ή καποιος αλλος φαντάζομαι δεν θα εχει καποιο θέμα να σε "καλεσει" στην beta μηπως και διορθωθει κάτι.

Απλα keep in mind οτι το resume game ειναι "προβληματικο" σε ενα σχετικα μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

Αν απενεργοποιήσεις το "resume game" απο το instant on και αφησεις μονο το "download updates" πως συμπεριφέρεται η κονσόλα?

Την έχω απο το λανσάρισμα σε instant on αλλα χωρίς το resume game και δεν ειχα καποιο θέμα, φανταζομαι οτι 99% θα ειναι αυτο που λέει και ο πετραν, οτι το resume game ειναι καπως "γιουχου" ακομα.

Αν δεν εισαι στην beta του dashboard (δεν εχεις κανει register για beta updayes) ή εγω ή καποιος αλλος φαντάζομαι δεν θα εχει καποιο θέμα να σε "καλεσει" στην beta μηπως και διορθωθει κάτι.

Απλα keep in mind οτι το resume game ειναι "προβληματικο" σε ενα σχετικα μεγάλο βαθμό.

Ναι σαι καλα ρε φιλε θα το τεσταρω, αυτο με το Resume game δε το εχω δει.

Οσο το αλλο για τα updates, και παλι thanks.

Δημοσ.

Παιζω ενα παιχνιδι, οποιο να ναι ανευ σημασιας. Το παγωνω. Βγαινω στο dash και κλεινω την κονσολα πατωντας το "home" button του χειριστηριου παρατεταμενα.

Αν την αλλη μερα ή μετα απο καμμια ωρα παω να παιξω, με το που ξεκινησει το παιχνιδι (στο σημειο που το ειχα παγωσει), επι τοπου θα κλεισει το παιχνιδι, και για να παιξει οτιδηποτε απο κει και μετα πρεπει να κλεισω παλι την κονσολα.

A, τωρα τελευταια δε θυμαμαι ποτε το προσεξα, στο instant on, ενω ακουει την εντολη turn off, μετα το Yes και το No δεν τα εχει σαν τεξτ εντολης (δεν ειναι πρασινα δηλαδη).

Θερμοκρασιες δε σηκωνει, εχω θερμομετρο laser.

κανονικα μολις λες yes or no 

σου πρασινιζει και κλεινει.

αυτο με το resume μου το κανει κι εμενα δηλαδη κλεινω την κονσολα και την επομενη μερα που την ανοιγω ειναι στο ιδιο σημειο σας να ειχες κανει Pause. Ομως δεν χρειαζεται να κλεισω την κονσολα.

Δημοσ.

τραγικη η MS με το rma της...μολις εμαθα απο το support οτι απο την στιγμη που δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν υπαρχει εγγυηση...ειναι η δευτερη κονσολα που χαλαει!!! την πρωτη φορα ολα ηταν οκ...τωρα δεν καλυπτουν τπτ!!! 

Δημοσ.

τραγικη η MS με το rma της...μολις εμαθα απο το support οτι απο την στιγμη που δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν υπαρχει εγγυηση...ειναι η δευτερη κονσολα που χαλαει!!! την πρωτη φορα ολα ηταν οκ...τωρα δεν καλυπτουν τπτ!!! 

Tην πρώτη φορά τί έγινε?

Δημοσ.

την πρωτη φορα drive την δευτερη ειναι νεκρη η κονσολα...στην αρχη μπορουσες να ζητησεις σερβις απευθειας απο το site ευκολα και γρηγορα....τωρα ομως δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα και αμα μιλησεις με το support απλα σου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι δεν εχει κυκλοφορησει επισημα....μακρια κι αγαπημενοι!

Δημοσ.

την πρωτη φορα drive την δευτερη ειναι νεκρη η κονσολα...στην αρχη μπορουσες να ζητησεις σερβις απευθειας απο το site ευκολα και γρηγορα....τωρα ομως δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα και αμα μιλησεις με το support απλα σου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι δεν εχει κυκλοφορησει επισημα....μακρια κι αγαπημενοι!

Ωραία πράγματα...

Οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα καλό είναι να το ξεχάσω το Xbox.

Και όταν κυκλοφορήσει βλέπουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοείς MS Hellas ή σου ρίχνει άκυρο η MS από εκεί που το αγόρασες, άρα δεν μπορείς να το στείλεις ούτε εξωτερικό?

Δημοσ.

Παντως άτομα που το αγοράσανε απο e-καταστήματα της ελλάδας και το έστειλαν σε αυτούς να το δρομολογήσουν δεν είχαν θέμα.

Δεν μπορείς να παρακάμψεις την μς εδώ και να μιλήσεις με "έξω"?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...