Donacgreece Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μακάρι. Γιατί ήταν ένα από αυτά που με εψηνε το one. Οπότε μέχρι να βγει η Λαρα και το quantum break θα περιμένει. Να δούμε και αυτά αν θα είναι όντως αποκλειστικά.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Rise of the Tomb Raider May Hit PC After All, Mantle Support Already Confirmed Ε, εντάξει..Timed exclusive κατά πάσα πιθανότητα..Θα το παίξουν οι console peasants για λίγο καιρό σε 720P@30FPS και μετά θα έρθει στο PC όπου θα παιχτεί με Ultra details και smooth 60FPS. ξέχασες να μας πεις αν θα παίξει τόσο απροβλημάτιστα όσο και το προηγούμενο που κάναμε αμάν να το τελειώσουμε οι NVIDIA owners...είχα κάνει και αναβάθμιση για αυτό τρομάρα μου...ποτέ ξανά
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Να 'παιρνες AMD, να έβαζες και TressFX! Πάντως με τους παππούδες που είχα (2x4850) έτρεχε τέλεια. 1
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ε θα τον έπινα σε άλλο game που θα είχαν συμφωνήσει οι developers με την nvidia...μία μία πηγαίνει άστο
lepaterious Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι αν κάποιοι το καταλαβαίνουν ότι παίζει για τα επόμενα 4 χρονιά να μην βλέπαμε TR πουθενά... Είναι ένας τίτλος που ρουφάει το χρήμα για να φτιαχτεί... Δηλ πιστευτετε ότι ο δημιουργός του να μην ξέρει τη fan base έχει ο τίτλος και πόσο αγαπάνε τον τίτλο κάποιοι? Επειδή έχει μεγάλο και απαιτητικό fan base και επειδή το προηγούμενο παιχνίδι ήταν άριστο είναι εφικτό να μην βρίσκανε χρηματοδότη να σκάσει άπειρα λεφτά για να το φτιάξουν και να είναι αντάξιος συνεχιστής του ονόματος. Δεν χωράνε ρομαντισμοί ούτε παραδόσεις σε αυτόν τον χώρο. Επίσης η crystal προσπαθεί εδώ και μια δεκαετία να βγάλει άξιο συνεχιστή της σειράς legacy of kain άλλα δεν βρίσκει λεφτά μακάρι να το πάρει και αυτό η ms να δούμε άσπρη μέρα. Άλλα εφόσον έβγαλε το defiance και έμπλεξε λίγο τα μπούτια της το έχασε το παιχνίδι. Τώρα για της youtube περσόνες που "ξέρουν" το κάλο της βιομηχανίας @@ ξέρουν μόνο το κάλο της τσέπης τους ξέρουν, λένε αυτά που θέλει να ακούσει ο καταναλωτής άλλα οι μαμακίες που λένε πότε δεν κάνουν κάλο στην βιομηχανία.. πχ υποστηρίξτε τα μεταχειρισμένα είναι κάλο για την τσέπη σας σώπα ρε μεγάλε δεν το ξερά άλλα αν μετά δεν ξαναρισκάρει η τάδε εταιρία η πάει σε ασφαλές μονοπάτι μην βγαίνεις και γκρινιάζεις που σου χαλάει την ζαχαρένια.
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Να κάνουν καλύτερη κι αποδοτικότερη διαχείριση του μπάτζετ τους αν είναι τόσο ακριβό το να φτιάξουν το Tomb Raider που έφτιαξαν. Είναι τρελό να κάνει τις πωλήσεις που έκανε και να μπαίνουν μέσα, κάτι κάνουν λάθος. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ξέχασες να μας πεις αν θα παίξει τόσο απροβλημάτιστα όσο και το προηγούμενο που κάναμε αμάν να το τελειώσουμε οι NVIDIA owners...είχα κάνει και αναβάθμιση για αυτό τρομάρα μου...ποτέ ξανά Μια χαρά το απόλαυσα με 670 FTW σε 1080P με 2xSSAA + TressFX + Ultra όλα τα υπόλοιπα και πριν βγουν τα πολλά patch.
lepaterious Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ρε συ Vole και εγώ και εσύ το ξέρουμε ότι δεν είναι ένας καινούργιος τίτλος! Για κάποιο λόγο έχει αφήσει ιστορία και φυσικά είναι ένας τίτλος που θα πρέπει να ικανοποιήσει όλο το fanbase έστω και ένα βασικο λαθάκι να γίνει θα βγουν τα τρολλ η οι περσόνες και να λένε ότι το παιχνίδι είναι άθλιο κατούρησε την κεντρική ιδέα και λοιπά. Εδώ λέω και πριν το defiance ήταν Original legacy of kain παιχνίδι και το έκραξαν λες να μην γίνει το ίδιο με το TR Οπότε επειδή το ξέρει η εταιρία οτι θα γίνει πρέπει εφόσον αναλαμβάνει να το βγάλει να βρει πολύ χρήμα για να τα προσέξει όλα.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μια χαρά το απόλαυσα με 670 FTW σε 1080P με 2xSSAA + TressFX + Ultra όλα τα υπόλοιπα και πριν βγουν τα πολλά patch. τυχερός ήσουν...οι περισσότεροι κράσαραν με το που έβγαιναν από την σπηλιά
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ξέχασες να μας πεις αν θα παίξει τόσο απροβλημάτιστα όσο και το προηγούμενο που κάναμε αμάν να το τελειώσουμε οι NVIDIA owners...είχα κάνει και αναβάθμιση για αυτό τρομάρα μου...ποτέ ξανά Η nvidia δεν θυμαμαι να ειχε ιδιαιτερα προβληματα με το game εκτος φυσικα απο μεμονωμενες περιπτωσεις που ειναι αναποφευκτες ..Εγω με την 680 νερο το επαιξα με τερμα τα settings oλα ,μπορω να πω κιολας ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που δεν θυμαμαι να ειχε και κανενα απο τα αυτα τα μικροπροβληματα που μπορουν να σου βγουν οπως crash ,memory leak ,low fps .Αν και νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος σε καποιες φωτιες κοντα τα fps οντως πεφτανε ...Γενικα παντως μια χαρα ηταν ..
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ναι μια χαρά ήταν όλα...κάντε μία βόλτα από το thread στο PC section την περίοδο εκείνη και δείτε μόνοι σας http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-07-nvidia-apologises-to-tomb-raider-pc-players-plagued-by-geforce-issues όλα ρολόι λέμε
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οποιο παιχνιδι και να παιξεις μια βολτα απο αντιστοιχα forum να κανεις θα βρεις κατεβατα ολοκληρα απο προβληματα δεν εχει να λεει κατι αυτο ουτε στατιστικο δειγμα ειναι γιατι μπορω να σου πω και εγω βρες και ποσοι το επαιξαν χωρις προβληματα και θα δεις οτι ειναι πολλαπλασιοι ,αλλο που δεν καταγραφονται στα threads επειδη δεν εχουν λογο να γραψουν προφανως ...
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δηλαδή με κάθε κυκλοφορία παιχνιδιού και αφού λες γεμίζουν τα φορουμς βγαίνει η NVIDIA και ζητάει συγνώμη λέγοντας "Unfortunately, Nvidia didn't receive final game code until this past weekend" και "In the meantime, we would like to apologise to GeForce users that are not able to have a great experience playing Tomb Raider, as they have come to expect with all of their favourite PC games" μπαααα
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Θα σου ξαναπω οτι ειπα και παραπανω ,αυτο που παραθετεις δεν μου λεει κατι .Να στο παω και αναποδα αν θες ,συμφωνα με τα λεγομενα σου και τις ανακοινωσεις που παρεθεσες το tomb raider ηταν το μοναδικο παιχνιδι που ειχε προβλημα για την nv? Ρητορικη ερωτηση ...Σαφως και οχι αυτο ομως οπως σου ειπα δεν καταγραφει αυτους που το επαιζαν κανονικα ,μανι μανι με το που το ειπες 2 ατομα (εγω και ο warhead) σου ειπαμε οτι επαιζε οκ και μαλιστα εγω ανεφερα οτι το μοναδικο προβλημα θυμαμαι ηταν στις φωτιες .Η nvidia κανει αυτο που πρεπει να κανει καθε καλη εταιρεια που σεβεται τους πελατες της ,να βγαλει ανακοινωση οταν διαπιστωσει προβλημα με καποιον τιτλο .Εξαλλου και τα παιχνιδια που δεν εχουν θεωρητικα κανενα προβλημα ,συμφωνα με τα λεγομενα σου ,παλι υποκεινται σε βελτιωσεις απο τους drivers ..Εγω προχθες ειχα προβλημα με το eso ,εστειλα mail μου απαντησαν συγνωμη για τα προβληματα που μπορουν αν εχουν δημιουργηθει etc ,αν στο βαλω εδω τι σημαινει ? Οτι ολοι με το ESΟ εχουν προβλημα ?
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δεν σου λέει κάτι το γεγονός ότι ζήτησε ΕΠΙΣΗΜΑ συγνώμη γιατί τα έκανε σκατά με τον συγκεκριμένο τίτλο και μου λες ότι είναι υπερβολές επειδή εσύ και ο Warhead παίξατε χωρίς πρόβλημα ε πρέπει να είναι μεγάλα κωθώνια εκεί στην NVIDIA να βγάζουν κοτζάμ ανακοίνωση και να εκτίθονται την στιγμή που τα προβληματάκια ήταν μικρά όπως γίνεται με κάθε τίτλο αναφέρεις το Eso...έβγαλε η εταιρεία καμιά ανακοίνωση?όχι γιατί ήταν μεμονωμένο το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις