AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Hellraiser76 Η κονσολα ειναι φανταστικη. δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ουτε το γεγονος οτι δεν το ειχε το seven. το θεμα ειναι οτι δεν ειχε κανενα video club οχι μονο το seven. για εμενα αυτο απλα ειναι αρνητικο γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω τα παιχνιδια πριν τα παρω. 1
Hellraiser76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κατεβασα το Rayman....πολυ ευχαριστο παιχνιδακι και τρελη φυσιογνωμια η Barbara! 1
EllhnasEll Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αντε να αρχιζουν να δινουν και αλλα παιχνιδια εκτος απο indie.. Επισης τον Απριλη θα δωσει συο παιχνιδια στο Xbox One ως δωρο
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τωρα πας και εσυ γυρευοντας να ανοιξεις παλι Vs topic
johngamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγω παλι κολλαω στο ποση λεπτομερεια χανεται στα μαυρα σημεια στο One. Τι το προκαλει αυτο...? Φτιαχνεται...?
mzou29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εντάξει παιδιά εσείς τώρα κάνετε σύγκριση σε παιχνίδι remaster του ps1 στις δύο κονσόλες? για μένα δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης...
HarryGrey Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγω παλι κολλαω στο ποση λεπτομερεια χανεται στα μαυρα σημεια στο One. Τι το προκαλει αυτο...? Φτιαχνεται...? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τωρα πας και εσυ γυρευοντας να ανοιξεις παλι Vs topic Fulgore όχι ρε συ, απλά μιας και είχαμε συζήτηση εδώ μέσα για το αν είναι καλό το παιχνίδι ή όχι, εντελώς τυχαία βρήκα και μια σύγκριση και είπα να την ποστάρω εντάξει παιδιά εσείς τώρα κάνετε σύγκριση σε παιχνίδι remaster του ps1 στις δύο κονσόλες? για μένα δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης... Το revelations 2 είναι όχι το resident evil hd
pakos31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 παιδια χαλαρωστε,δεν υπαρχουν διαφορες..κ αυτες οι ελαχιστες δν εχουν καμια σημασια νομιζω..σημασια εχει το ολο gameplay ενος τιτλου αν μας αφηνει ικανοποιημενους,οχι τοσο τα εφε κ οι λεπτομερειες.αποψη μου
Alex21121988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οτι και να λες, εδω θα κανουν συγκρισεις και στο τελος θα καταληξει σε vs. Παντα ετσι δεν γινεται? Αδυνατουν να καταλαβουν μερικοι εδω πως το να προσπαθουν να μειωσουν την επιλογη της μιας ή της αλλης κονσολας, δεν κερδιζουν κατι παραπανω απο μια προσωπικη ευχαριστηση για την ''super'' αγορα τους. Ολοι κρυβουμε ενα μικρο διαολο μεσα μας, που ευχαριστιεται οταν καποιος εδω κανει μια fail επιλογη ενω εμεις καναμε την σωστη επιλογη για τα δικα μας παντα δεδομενα... Τα λεμε και τα ξαναλεμε και στα δυο topics των ΄΄αντιπαλων΄΄ αλλα τα ιδια θα εχουμε οτι και να γινει. Αλλα ειπαμε αλλο να παιζεις gta v στο ps4 και αλλη τελειως εμπειρια να παιζεις το ιδιο game στο xbone... Οτι να ναι ομως.. 4
johngamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ρε φιλε δεν ειμαι τυφλος...
ggramenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αδυνατουν να καταλαβουν μερικοι εδω πως............................................. ................................... http://www.xboxonevspsfour.com/
ultralisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 πςςςςς, σε τάπωσε Alex με το link o ggramenos...νομίζω εδώ μπορεί να σταματήσει το versus 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βασικα και το παραπανω Site(digitalfoundry)κατι ξερει και ανεβαζει αυτα τα video. Τουλαχιστον αυτοι το εκμεταλευονται αυτο και βγαζουν τσαμπα λεφτα με αυτα τα Vs. Αλλωστε και σε μεγαλα Site οποτε υπαρχει μια αναλογη ειδηση παντα Vs γινεται απο κατω στα σχολια. Δεν ειναι οτι στο Insomnia γινεται μονο και πουθενα αλλου.Ισα ισα που στα Site του εξωτερικου που μαζευουν και πιο πολυ κοσμο ειναι και πιο εντονο και ασχημο το Vs,και φυσικα με την παραμικρη αφορμη γινεται.Απλα στο Insomnia επειδη στα 2 topic συμμετεχουν λιγα ατομα(κοινως αυτο που λεμε οι ιδιοι και οι ιδιοι)γιαυτο χτυπαει ασχημα στο ματι οποτε γινεται. Και για το HD remastered εγω πχ το ειπα οτι γιατι αφου το παιχνιδι δεν εχει πχ πολλες απαιτησεις για να τρεξει στο Pc τρεχει σε 60fps και στις κονσολες με 30,που ανετα βγαζανε 60ρια???Απλα το ξερουν τα Sites οτι μιας και δεν υπαρχει και κανενα παιχνιδι της προκοπης ακομα στην αγορα,και επειδη εχουν ξεμεινει και απο θεματα που να τα διαβαζει ο κοσμος βαζουν πολλες φορες τετοιες ειδησεις ή βαζουν και συγκεκριμενες βαθμολογιες σε διαφορα Hot releases πχ το προσφατο review απο το Ign http://www.ign.com/articles/2015/02/19/the-order-1886-review που εχει μαζεψει παρακαλω ως τωρα σχεδον 53000 σχολια.... Αντε να βγει με το καλο το Quantum με το καλο να δουμε ενα νεο σοβαρο IP Παντως για το Rev 2 που εγινε αναφορα παραπανω το παιχνιδι ειναι απαραδεκτα κακογραμμενο ειδικα αν σκεφτουμε οτι πλεον δεν ειναι καν Port απο το 3ds οπως το παλιο και εγω δυστηχως βλεπω και στις 2 εκδοσεις(ακομα και στην εκδοση για Pc σε μερικους)αδικαιολογητα frame drops που σε αναλογια με τα μετριοτατα γραφικα και περιβαλλοντα μονο απογοητευση προκαλλουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις