Anastazio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το εν λογο api ειναι της ιδιας της ms οποτε λιγο δυσκολο να γινει.... Αυτο που γινεται τωρα ειναι οι devs ακομα και τα exclusive να τα γραφουν σε dx και να τα μετατρεπουν σε opengl μετα... Το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι api χρησιμοποιει η sony, opengl 4.0, 4.1, 4.2 η ακομα θα μπορει να αναβαθμιστει στο 4.5 και μετα στο 5. Δεν παιζει ρολο το οτι ειναι amd παιζει ομως οτι το dx ειναι κλειστου κωδικα και γραμμενο μονο για windows os γενικα... Οποτε δεν μπορει να το παρει η σονυ και να το βαλει που εχει bsd os. Σορυ είμαι αυπνος και δεν έβαλα τα windows στο μπακαλιστικο συλλογισμό μου.
lepaterious Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Σορυ είμαι αυπνος και δεν έβαλα τα windows στο μπακαλιστικο συλλογισμό μου. To pc, το xbox και το windows phone χρησιμοποιουν windows os....
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι με την προσκόλληση της Sony στο 1080p και την άμεση σύνδεσή του με το marketing πίσω από το ps4 η ίδια σκάβει το λάκκο της 1080p ps4 vs 900p one Θα συμφωνήσω απόλυτα cortaN@ για το marketing. Η έκδοση του one στα 900p είναι καλύτερη. Απίστευτο ε παιδιά; Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια εντυπωσιασμού, ελπίζω τουλάχιστον να εμπιστεύεστε τα μάτια σας και όχι τους αριθμούς.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 1080p ps4 vs 900p one Θα συμφωνήσω απόλυτα cortaN@ για το marketing. Η έκδοση του one στα 900p είναι καλύτερη. Απίστευτο ε παιδιά; Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια εντυπωσιασμού, ελπίζω τουλάχιστον να εμπιστεύεστε τα μάτια σας και όχι τους αριθμούς. Εγω παλι τι να σου πω που το ειδες εσυ το καλυτερο πραγματικα δεν το ξερω. Εμενα σε γενικες γραμμες μου φενονται και οι 2 εκδοσεις πανω κατω τα ιδια... Το λες οτι ειναι καλυτερη λες και οι διαφορες ειναι χαοτικες. Επισης να πω οτι σε γενικες γραμμες επειδη το ειχα διαβασει και πιο παλια οτι με βαση λογικης 1080p >900p,το αν παλι κανουν πατατα οι Developers ειναι αλλο θεμα. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι επρεπε πιο παλια να διαβαζαμε και αλλες βλακειες τυπου 50% δυνατοτερο κλπ λες η μια κονσολα φοραει ξερω γω ενα επεξεργαστη i3 και η αλλη ενα i5 ή i7. 1
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Fulgore αν δεν παρατήρησες καμία διαφορά ρίξε μια ματιά σε αυτό το post του cortaN@ http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/?p=53810564
marios_geo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είναι αλήθεια ότι μιας και τα 900p είναι καλύτερα από τα 1080p,ολες οι εταιρείες στρέφονται πλέον στα 720p. Αφού σύμφωνα με την λογική (γκουχου γκουχου) κάποιων εδώ, το λιγότερο είναι περισσότερο. 3
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Fulgore αν δεν παρατήρησες καμία διαφορά ρίξε μια ματιά σε αυτό το post του cortaN@ http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/?p=53810564 Μα αυτο λεω και εγω.Αν οντως δειχνει πιο ωραια σε 900P απο 1080P ειναι καθαρα θεμα Developer. Εγω ξερεις πολυ καλα οτι απο την αρχη τις βλακειες περι 50% κλπ δεν τις υποστηριζα. Στηριζα μονο την Sony πριν βγει καν το ps4 κυριως λογω της πληθωρας των exclusive που ειχε στο Ps3. Τωρα οταν βλεπεις και στις 2 κονσολες Amd Cpu και GPu(κοινως τερμα οι δικαιολογιες με Cell Ram κλπ)8gb ram και αν οντως εχουμε φτασει σε σημειο στα Multiplattform που εκει ειναι και το ζουμι της υποθεσης τα παιχνιδια να δειχνουν καλυτερα σε 900p παρα σε 1080p,τοτε λυπαμαι που το λεω αλλα οι Developers ειναι για πολλες σφαλιαρες. Αν ειδικα σκεφτεις και τις περιπτωσεις των Lord Of the Fallen και Unity και το οτι ηταν Unplayable για πολλους κατοχους(αρα καταριπτεται και ο μυθος οτι στις κονσολες τα games τρεχουν χωρις προβληματα σε σχεση με το PC) εγω προσωπικα πιο πολυ προβλαματιζομαι για το μελλον των video games παρα για το αν το Xbox ειναι δυνατοτερο πχ απο το Ps4.
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είναι αλήθεια ότι μιας και τα 900p είναι καλύτερα από τα 1080p,ολες οι εταιρείες στρέφονται πλέον στα 720p. Αφού σύμφωνα με την λογική (γκουχου γκουχου) κάποιων εδώ, το λιγότερο είναι περισσότερο. Ανάθεμα αν διάβασες τίποτα από αυτά που πόσταρα και είναι πράγματα που λέμε και ξανά λέμε συνέχεια. Κανείς δεν είπε ότι 900p>1080p. Αν δεις τις εικόνες η έκδοση του πς4 είναι πετσοκομμένη, λείπουν σκιές, λεπτομέρειες κτλ και όλα αυτά για να πετύχουν το νούμερο 1080p. Και έχουν αφαιρεθεί τόσες λεπτομέρειες που κάνουν την έκδοση του one με τα 900p να φαίνεται καλύτερη. Ποστάρετε άλλη μια λοιπόν την λίστα του ign με τα 1080 και 900p που την μεταφράζετε "για να έχει μεγαλύτερη ανάλυση άρα είναι και η καλύτερη έκδοση" αφού έτσι σας βολεύει και αγνοήστε αυτά που βλέπετε, γιατί τι σας νοιάζει στην τελική, σημασία έχουν μόνο οι αριθμοί. Έτσι δεν είναι παιδιά; 1
stavros88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Βρε βρε εγω τα λεγα πριν λιγο καιρο αν και οταν βγουν καποια καλυτερα παιχνιδια στο xbox one εστω και στις τριχες του πρωταγωνιστη,θα αρχισουν παλι οι γνωστοι να κρατανε μεχρι και σκορ στα multiplatform παιχνιδια Μηπως πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας καποιοι? 2
marios_geo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ανάθεμα αν διάβασες τίποτα από μπλα μπλα μπλα Όλα αυτά που αναφέρεις είναι υποκειμενικα. Εσύ και μόνο εσύ τα βλέπεις - φαντάζεσαι. Οι αριθμοί είναι υποκειμενικοι. Μεγαλύτερη ανάλυση στο ίδιο παιχνίδι σημαίνει καλύτερα γραφικά. Άρα λοιπόν όσον και να το παλεύεις δεν θα πετάξουμε τις HD τηλεοράσεις μας, εκτός και αν πάρουμε τίποτα 4κ.
cortaN@ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πηγή: Xbox 360 Owners can now start building Xbox One game library Σημαντικό νέο για κατόχους Xbox360 που ακόμα δεν έχουν κάνει το βήμα της αγοράς ενός Xbox One. Δεδομένου ότι έχουν μία συνδρομή Gold, μπορούν μέσω του Xbox360, εκτός από τα δωρεάν 2Games για το 360 κάθε μήνα, να κάνουν register και τα games για το X1 και να τα προσθέτουν στη συλλογή τους. 3
gkalas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Βρε βρε εγω τα λεγα πριν λιγο καιρο αν και οταν βγουν καποια καλυτερα παιχνιδια στο xbox one εστω και στις τριχες του πρωταγωνιστη,θα αρχισουν παλι οι γνωστοι να κρατανε μεχρι και σκορ στα multiplatform παιχνιδια Μηπως πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας καποιοι? Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. 2
stavros88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. Εμενα ρωτας?Ρωτα τους ειδικους που μαζευτηκαν ολοι εδω μεσα.Εγω ποτε δεν επαιρνα μερος σε αυτη την πανηλιθια συζητηση.
filologos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγω πιστευω οτι το xbox one επρεπε να το πουλανε 100 euro... ζητω η sony !!! Ζητω τα 1080p !! 3
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. εύκολα 1920*1080 = 2,073,600 1600*900 = 1,440,000 κοντά 50%...BOOM BABY...1080p POWAH 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις