Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 6 ωρες απο οτι λενε ειναι για ολους οσον αφορα το Dragon Age απλα το trial θα τρεχει ολη την εβδομαδα μεσα στην οποια οποιος ξεκινησει εχει 6 ωρες παιχνιδιου.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι 6 ωρες απο οτι λενε ειναι για ολους οσον αφορα το Dragon Age απλα το trial θα τρεχει ολη την εβδομαδα μεσα στην οποια οποιος ξεκινησει εχει 6 ωρες παιχνιδιου.

Ναι ισχύει μόλις τέλειωσαν οι 6 ώρες μου και δεν μπορώ να παίξω άλλο, ήταν too good to be true να μπορείς να παίξεις 6 μέρες!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όσοι σκέφτεστε να πάρετε το Ori and the Blind Forest DO IT! Είναι παρα πολύ καλο platformer, πολύ όμορφο, ωραία μουσική, ωραία ιστορία και δύσκολο.

Believe it or not, είναι το μόνο παιχνίδι (που κυκλοφορεί) που με κάνει να ζηλεύω το Χ1. Χαίρομαι που είναι και όσο καλό φαίνεται στα βίντεο :)

ΥΓ: Αν είχε βγει στο PS4, βέβαια, θα είχαμε τους γνωστούς άγνωστους να λένε για παιχνίδια με ανθρωπάκια για κινητά  :X

ΥΓ2: Ελπίζω να μη θιχτούν οι άλλοι γνωστοί άγνωστοι με αυτό, δεν αναφέρομαι σε αυτούς  :-D

Δημοσ.

Σε ένα τρέιλερ που είχα δει πριν από λίγες μέρες είχε και το logo του 360 στο τέλος και το έψαχνα σαν βλάκας χτες. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν...

Δημοσ.

Θα βγει και σε PC παντως οποτε οποιος δεν εχει One το παιζει εκει.

Βγήκε ήδη στο PC και το αγόρασα στο Steam. Δεν έχω δει προβλήματα μέχρι στιγμής και το αγάπησα το παιχνίδι.

Δημοσ.

χθές κατάφερα το αδύνατο... media player sto ΧΒΟΧ ΟΝΕ με .srt Subtitles :)

Να είναι καλά το Mezzmo που πόσταρε ενα παλικάρι στις προσφορές!

Τώρα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εργαλείο το X1

Δημοσ.

Σιγα το εργαλειο... Αφου τα παιχνιδια τρεχουν με αναλυση 750p :P

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μοιάζεις και γνώστης του αντικειμενου παναθεμα σε  :lol:

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι τρολαρω... Εχω το X1 και ειμαι ενθουσιασμενος με την κονσολα... Μαλιστα προσφατα αγορασα μια 47αρα lg τηλεοραση και πραγματικα το ευχαριστιεμαι ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...