Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το One μόνο και μόνο για το Horizon 2 που έχω φάει κόλλημα. Εχει να μου πεί κάποιος εντυπώσεις? Να περιμένω για το Horizon 3 μήπως?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις τώρα να το χαρείς, αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Οποιοδήποτε παιχνίδι και να σε ενδιαφέρει, κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγει το επόμενό του. Δεν έχει νόημα για μένα να μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή μείον στο παιχνίδι και περιμένεις το επόμενο μήπως το βελτιώσουν (πράγμα που στο FH2 δε φαίνεται να ισχύει). 

Τώρα, αν ρωτάς αν αξίζει να πάρεις κονσόλα για ένα μόνο παιχνίδι (άντε, δύο, μαζί με το επόμενο, πες), αυτό εσύ το ξέρεις μόνο. Αν είναι να ρίξεις πάνω από 200 ώρες στο παιχνίδι, κι ένα μόνο να είναι, θα έλεγα ότι αξίζει. Δεν παίζεις τίποτα άλλο;

• Like 2
Δημοσ.

A οχι και εγω πιστεύω οτί αξίζει η κονσόλα απλά η ερώτηση ήταν αυτή, να το πάρω τώρα ή να περιμένω να βγεί το καινούργιο αλλά με κάλυψες δεν έχει νόημα. Δεν την θέλω για κάτι παραπάνω την κονσόλα. Αντε και κανένα Fifa & Motorsport 5. 

Αλλη μία ερώτηση γιατί δίάβασα για compatibility problems. Με τις τιμονιέρες τι γίνετε. Ισχύει οτι οι παλιές δεν λειτουργηούν στο One? Εσείς γενικά ποιές έχετε, όσοι έχετε?

Εχουμε στο insomnia κάποια ομάδα μέσα στο παιχνίδι?

Δημοσ.

ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!παμε μωρη αρρωστια!!!!!!ασχετο!παιδια το one εχει εφαρμογη spotify?

από όσο γνωρίζω όχι (ακόμα)

• Like 1
Δημοσ.

ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!παμε μωρη αρρωστια!!!!!!ασχετο!παιδια το one εχει εφαρμογη spotify?

Οχι και ουτε θα εχει μαλλον στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά παίζει κανα παιχνιδάκι σαν το Bloodborn ή το God of War στο Xbox one?

Αμα έχει και διπλό co-op mode ακόμη καλύτερα!!

Δημοσ.

Δεν θα έβαζα καν στην ίδια κατηγορία το Lords με τα Souls/Bloodborne... Απλά καμία επαφή η εμπειρία του ενός και των άλλων.

Τώρα για γρήγορο hack 'n' slash αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το DmC remastered.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έβαζα καν στην ίδια κατηγορία το Lords με τα Souls/Bloodborne... Απλά καμία επαφή η εμπειρία του ενός και των άλλων.

Τώρα για γρήγορο hack 'n' slash αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το DmC remastered.

Σαν το Dark Souls σε ποιοτητα δεν ειναι... Αλλα ο ανθρωπος ζητησε παρομοιου στυλ παιχνιδι...

Εεεε οπως και να το κανουμε αντιγραφει κομματακι το Dark Souls...

• Like 1
Δημοσ.

κάτι σε διπλό τέτοιο στύλ?

Μου έχουν λέιψει πολύ τα διπλά που παίζαμε πιτσιρικάδες στα Coin-op..οπως Golden Axe, Double Dragon κτλ..

Πώς και δεν εχουν βγάλει κανα τέτοιο να παίζουμε με τα κοριτσια μας ? :) :-D

Δημοσ.

παιδια οσοι ψωνηζετε απο το us store βαλτε καλιφορνια που δεν εχει φορους για digital games εγω την πατησα ειχα στο wallet 30.86 και ηθελα να αγορασω το lego batman που εκανε 29.99 και δεν μπορουσα να το παρω εφαγα 2 ωρες στο chat της microsoft μολις εβαλα καλιφορνια η αγορα εγινε κανονικα. Αυτη στο chat στην αρχη οτι κανω λαθος στην τιμη αναγκαστκα και της εστειλα screenshot. τωρα εχει προσφορα diablo στα 30 δολλαρια lego the hobit 12 δολλαρια lego batman 3 30 δολλαρια οι τιμες ειναι για gold members

Δημοσ.

Τι έγινε, ρε παιδιά;

Σήμερα έλαβα αυτό. 

Μέχρι 17/4 ισχύει, οπότε δεν παίζει, γιατί δεν παίζουν τα λεφτά, αλλά τόσο desperate είναι η MS να πάρω (καλά, όχι εγώ προσωπικά :P ) Χ1;

Thank you for being a valuable member of the Xbox community. As a reward, when you buy an Xbox One console using the code below, you’ll receive copies of Halo: The Master Chief Collection, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Evolve and an extra controller for just £299.99. So grab your exclusive Xbox One bundle now.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...