gkalas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για Ινδία ισχύει οτι και για Hong Kong δηλαδή paypal με χώρα Ινδία; 1
nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το FIFA 15 είναι το νέο μέλος στην υπηρεσία EA Access του Xbox One Η Electronic Arts συνεχίζει να εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που παρέχει μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Access αποκλειστικά στους κατόχους Xbox One, με το FIFA 15 να είναι από σήμερα το τελευταίο παιχνίδι που προστίθεται στη συλλογή.Το FIFA 15 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου που συναντάμε όχι μόνο στο Xbox One αλλά και σε άλλες κονσόλες, με την Electronic Arts να παρέχει την πλήρη έκδοση του σε όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή στο EA Access ή μηνιαία. Ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια που μπορεί να βρει ένας συνδρομητής της υπηρεσίας είναι το NBA Live 15, NHL 15, Battlefield 4, Peggle 2, Need For Speed Rivals κ.α. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής έχει οριστεί στα $29.99 και στα $4.99 αν ο χρήστης επιλέξει τη μηνιαία συνδρομή. Στα προνόμια των μελών του EA Access περιλαμβάνεται έκπτωση 10% σε όσους προχωρήσουν σε ψηφιακή αγορά παιχνιδιών της εταιρείας για το Xbox One, όπως επίσης και πρώιμη πρόσβαση σε δοκιμαστικές εκδόσεις μελλοντικών παιχνιδιών. 3
Postmort3m Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Να δωσουμε συγχαρητηρια στην MS για τα δωρεαν παιχνιδια αυτου του μηνα....για τον Ιουνιο προβλεπω τριλιζα και κρεμαλα. Συμφωνώ αν και το Castlestorm είναι ψιλο καλό αν και κατά την γνώμη μου αξίζει για 5 ευρώ όχι παραπάνω. Το μπιλιαρδάκι έχοντας παίξει την έκδοση του 360 είναι χειρότερο από πολλές απόψεις..Μας έχουν φλομώσει στα χαζό-arcade.
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το μπιλιάρδο το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά είδα κριτικές και πήγα πάσο. Τελικά κατέβασα μόνο το Child of Light.
Hellraiser76 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τωρα που το ξανασκεφτομαι και τι παιχνιδια να δωσουν δωρεαν;Υπαρχουν και τιποτα παιχνιδια της προκοπης εκτος απο τα multiplatform;
lele322 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν ξερω.δεν εχω κανει αγορα ακομα με ινδικο marketplace. Διαβαζοντας στο ιντερνετ καποιοι αγγλοι καναν αγορες ανετα με την καρτα τους αλαζοντας μονο τον ταχυδρ.κωδικα και το τηλεφωνο.βαλαν ινδικα. Paypal δεν υποστηριζει. Θα δοκιμασω οταν θα βαλω λεφτα στη καρτα. Αλλιως χονκ κονκ πουχει paypal. δεν βλεπω αλλη λυση
mikele13- Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 καλησπερα και απο εμενα. σημερα αγορασα απο αγγελια ιδιωτη,σφραγισμενο xbox one με bundle assasins. το θεμα ειναι οτι δεν ειχε αποδειξη να μου δωσει, και μου ειπε θα κοιταξει μηπως βρει κατι. Λογικα απο το serial number δεν θα ειμαι καλλυμενος σε θεμα εγγυησης? η πρεπει οπωσδηποτε να εχω αποδειξη σε περιπτωση βλαβης???(χτυπα ξυλο)
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Πήγαινε εδώ και δες πότε λήγει η εγγύησή σου (λογικά η κονσόλα θα είναι registered, διαφορετικά πήγαινε εδώ για να την καταχωρήσεις): https://myservice.xbox.com/pages/managedevice.aspx Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/warranties-and-repair/getting-your-product-serviced Δεν νομίζω να χρειάζεται η απόδειξη αγοράς. 1
mikele13- Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 δηλωσα την κονσολα στην microsoft μολις τωρα και μου βγαζει εγγυηση μεχρι 2ος/2017 Γιατι οχι μεχρι 14/5/2017? Η κονσολα ηταν σφραγισμενη.
mikele13- Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατί η κονσόλα αγοράστηκε τον 2ο του 15 και πως καταχωρειται η ημερομηνια αγορας? εχει κανει κατι ο αγοραστης με την αποδειξη? η γινεται απο το καταστημα? και κατι αλλο. εφτιαξα account απο hong-kong. βαζω χρεωστικη eurobank για 30 μερες live free ολα οκ ηρθε κ email επιβεβαιωσης.Μετα απο 5 λεπτα χωρις να κανω κατι,δεχτηκα email οτι εκανα ακυρωση!!! τωρα βεβαια δεν την δεχεται την καρτα με τιποτα και σε ελληνικο account που εφτιαξα δεν την δεχεται. (στο ps4 την δεχτηκε κανονικα) Ολα αυτα απο το pc,δεν δοκιμασα απο κονσολα. EDIT απο κονσολα ΜΟΝΟ 14μερες δινει,προφανως δεν ισχυουν οι 30 μερες,τι να πω δεν ξερω.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από mikele13-
Sonic59 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παλικαρια καλησπερα...θελω να παρω το Xbox one.....αλλα η TV μου ειναι μια SAMSUNG 32αρα την ειχα παρει για το 360 τοτε(δεν θυμαμαι μοντελο ομως την ειχα παρει το 2005)δεν ειναι full hd ομως...υποστηριζει μονο 720p...θα εχω καποιο προβλημα με την κονσολα??συγνωμη αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν το τσεκαρα καλα και δεν βρηκα κατι...ευχαριστω!!!
Yellowter Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παλικαρια καλησπερα...θελω να παρω το Xbox one.....αλλα η TV μου ειναι μια SAMSUNG 32αρα την ειχα παρει για το 360 τοτε(δεν θυμαμαι μοντελο ομως την ειχα παρει το 2005)δεν ειναι full hd ομως...υποστηριζει μονο 720p...θα εχω καποιο προβλημα με την κονσολα??συγνωμη αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν το τσεκαρα καλα και δεν βρηκα κατι...ευχαριστω!!! Έχω δοκιμάσει το xboxone σε τηλεόραση με 720p και ήταν μια χαρά, απλά δεν θα έχεις 1080p ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις