Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αυτα που εβαλε ο φιλος με εξαιρεση το fable legends ολα τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα....

Λολ... για εμένα το fable legends είναι το πιο αδιάφορο από τα παραπάνω. :P

• Like 2
Δημοσ.

Και το cuphead τωρα που το ειδα ειναι ενδιαφερον με αυτη τη νοτα παλιου καρτουν που εχει...τωρα ποσο playable θα ειναι θα δειξει.Ολα αυτα ειναι exclusive ή θα τα δουμε και σε κανενα pc;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι αν δεν θες να παίζεις τα ίδια και τα ίδια δεν αγοράζεις remaster ακόμα και αν υπάρχει λειψυνδρία. Βέβαια, αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Επειδή όμως σε μεγάλα forums και όχι μόνο στο NeoGaf τα παράπονα για τα remasters, GOTYs συνεχίζουν να υφίστανται και ταυτόχρονα ο αριθμός των επανεκδόσεων αυξάνεται σε ανησυχητικό βαθμό κάτι κάνουμε λάθος εμείς οι καταναλωτές. Προσωπικά θεωρώ  μέγα βλάκες όσους γκρινιάζουν για τις επανεκδόσεις στα φόρα και στο τέλος τα αγοράζουν. Αυτό σημαίνει έλλειψη καταναλωτικής αυτοκριτικής και πολύ απλά είναι στουρνιάρια στο νιονιό που οι εταιρείες τους σέρνουν από την μύτη με κάθε πραγματάκι που ανακοινώνουν.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά από τότε που ανακοινώθηκε το horse armor στο Oblivion και μετά δεν θεωρώ ότι ο μέσος gamer καταναλωτής ολόκληρης της υφηλίου είναι υπεύθυνος για τις καταναλωτικές του gaming συνήθειες, αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση έχει φτάσει η βιομηχανία σήμερα.

Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στο Xbox 360 που δεν έχουν γίνει remaster. Επιπλέον, τα remasters αφορούν τίτλους που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι και καλοφτιαγμένοι οπότε τίτλοι οπως το Dishonored, Darksiders 2, Batman Arkham Asylum, City, Gears of War, God of War και ένα κάρο τίτλοι τι το τόσο εξτρά συγκλονιστικό παρουσιάζουν σε αυτούς που τα έχουν ήδη λιώσει από την στιγμή που οι εκδόσεις για Xbox 360 και PS 3 είναι ήδη αξιοπρεπέστατες;

Αν δεν έχεις τι να παίξεις αναγκαστικά καταλήγεις εκεί , τι θα κάνεις δεν θα παίζεις ΤΙΠΟΤΑ? Προσωπικά το μόνο remaster που θα αγοράσω θα είναι το Gears (ΑΝ είναι έτσι όπως πρέπει) και αυτό μόνο και μόνο για να έχω να παίζω κάτι σε multiplayer μέχρι να βγει το Gears 4. Μέχρι την Ε3 υπήρχε μεγάλη έλλειψη σε καινούργια αξιόλογα παιχνίδια και στις δύο κονσόλες και ειδικά στον τομέα multiplayer shooters που καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της πίτας οπότε λογικό πολλοί να στρέφονται στα remasters και για εμένα μονόδρομος. Στο ότι ως καταναλωτές στο σύνολο οι gamers κάνουν εντελώς λάθος επιλογές και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει συμφωνώ και επαυξάνω. (βλ. dlc's, call of duty, broken games, remasters)

Δημοσ.

κανα gears of war θα παιξουμε;εκανα κανα δυο ματσακια και φαινετε οτι ειμαι σκουριασμενος τοσα χρονια που εχω να το ακουμπησω...

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε πριν λίγο! Όσοι δεν πήραν το μήνυμα ακόμα καλό θα ήταν να κάνουν register στην ιστοσελίδα του gears of war και θα τους έρθει μέσα σε 24 ώρες το πολύ όπως γράφει. Εγώ έκανα το απόγευμα στις 7 και μου ήρθε πριν λίγο. Όταν το βάλετε να κατεβαίνει θα σας έρθει ένα ακόμα μήνυμα με έναν κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι. Επιτέλους περίμενα καιρό αυτή την στιγμή!

Δημοσ.

παντως το παιχνιδι παραμενει επος για να παιζεις multi με παρεα ειδικα...επιασα παλι το shotgun και ενα δακρυ κυλησε.αμα το netcode ειναι καλο θα τραβηξει μακρυα η φαση..μαζι με το halo που σκαει μετα απο κανα 2μηνο θα ειναι παλι ο βασιλιας των console shooters το xbox!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...