Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που ίσχυε πάντως εγώ θα ξενέρωνα αν έμπαινα να παίξω ένα fps online και ήξερα ότι κάποιοι χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι...σαν cheat θα ήταν. Θα μου πει κάποιος ότι και η συνδέσεις αλλάζουν όπως και η τηλεοράσεις αλλά και πάλι το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα.

εδω ηδη παιζουν fps με titan one και cronusmax τι να λεμε τωρα...

Για τις συνδεσεις αστο ειμαστε πολυ πισω σαν χωρα...

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογο diretx 12 απο οτι ακουγεται.

πολύ καλά τα νέα τελευταία, από ότι φαίνεται Lara Croft, PES 2016, και MGS όλα 1080p στο XBOX ONE.

Από τα παραπάνω τρία games που αναφέρθηκαν, κανένα δεν είναι DirectX 12.

Το 1080p επιτυγχάνεται λόγω των αλλαγών και των βελτιώσεων στα SDK tools του One.

Το development kit αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση DX11.x/με ορισμένα DX12 features enabled. Όχι όμως full DX12 support.

Έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, μεταξύ των οποίων και release του 7th core, το οποίο σε συνεργασία με την esRAM, βοηθάει πολύ πιο εύκολα στη μετάβαση σε 1080p, το οποίο σε λίγο καιρό θα είναι ο κανόνας για τα releases του One.

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα παιχνίδια, βρίσκονται ήδη αρκετό χρόνο σε development και απλά εισαγάγουν τα νέα εργαλεία του SDK σε συνεργασία με την MS, δεν είναι παιχνίδια αναπτυγμένα για DX12 από μηδενική βάση.

Για real DX12 έχουμε καιρό ακόμη μπροστά μας ... :P

Είπα να μην το πω εγώ, γιατί μου έχει βγει το όνομα από μερικούς ότι είμαι sonyboy :P

Ντάξει το ακούσαμε και αυτό Vole.

Πφφφ, αν είσαι εσύ fanboy, τότε άλλοι τι είναι? Sony Workers ?      :P :P :P :P

Νομίζω γενικά το έχουμε χάσει λίγο εδώ, έχουν μπερδέψει πολλοί την π...με την βούρτσα μου φαίνεται..

• Like 4
Δημοσ.

καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;;

Δεν υπαρχει πια θεμα με θορυβους(το προβλημα λυθηκε μεσο software update)Το xbox one παιζει mkv αρχεια.αλλα για υποτιτλους θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη(ακουγεται οτι σε μελλοντικο update θα υποστηριζει πληρως)

• Like 1
Δημοσ.

δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ουτε στο μελλον πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο εκτος και αν υπαρξουν  apps απο τριτους (με την ελευση των win10 ) και λεω απο τριτους γιατι η πολιτικη της μσ ειναι λιγο αυστηρη σε τετοια θεματα δεν μπορεις ουτε καν να στριμαρεις με υποτιτλους ( εξαιρειται το πλεξ που δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει διαφορα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...