Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα που με ειχαν στειλει, ηθελε περιπου 2 μερες να ξερεις....ισως και λιγοτερο...αλλα το 24ωρο θα το φαει

Λες να εχουν φυγει ολλοι διακοπες εκει στην microsoft :P Τεσπα αναμενουμε και περιμενουμε(για οτι νεοτερο θα σε ενημερωσω ξανα στο παρον  θρεντ) :)

http://www.skroutz.gr/

http://www.skroutz.gr/s/7210187/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Forza-Motorsport-6.html

Αυτο μονο αξιζει αυτη την στιγμη αλλα η τιμη του ειναι απλα απαραδεκτη.

Κοιτα εκτος οτι ειναι limited η εκδοση του συγκεκριμενου πακετου!!!εχει και το ψηφιακο αντιτυπο του παιχνιδιου μεσα(παρομοιο deal εκανε και η σονυ με το arkham knight)Αν το ειχε γυρω στα 399 θα ητανε πιο μπομπα τιμη. :P

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα που με ειχαν στειλει, ηθελε περιπου 2 μερες να ξερεις....ισως και λιγοτερο...αλλα το 24ωρο θα το φαει

Ακομα περιμενω να μου ερθει το invite να φανταστεις.(περιεργα πραγματα) :ph34r:

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μπορούμε να αγοράσουμε απο Xbox store μόνο με Xbox prepaid card ή και με πιστωτική εξωτερικού?

Δεν ξέρω τι παίζει με πιστωτικές εξωτερικού, αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά είναι ότι μπορείς να αγοράσεις μια gift card και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με πιστωτικές εξωτερικού, αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά είναι ότι μπορείς να αγοράσεις μια gift card και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου.

Αν βρείς κάπου! Προς το παρόν μόνο με παραγγελία περιμένω απο Public....

Δημοσ.

Αν βρείς κάπου! Προς το παρόν μόνο με παραγγελία περιμένω απο Public....

από goldxbox.gr. Σιγα μη τα δώσω στους κλέφτες του Public -59 ευρω η 12μηνη συνδρομή- ενώ το goldxbox.gr την έχει 30.Ακομα και στις 50αρες και 25αρες gift card ποιο φτηνό είναι το goldxbox.gr

• Like 4
Δημοσ.

από goldxbox.gr. Σιγα μη τα δώσω στους κλέφτες του Public -59 ευρω η 12μηνη συνδρομή- ενώ το goldxbox.gr την έχει 30.Ακομα και στις 50αρες και 25αρες gift card ποιο φτηνό είναι το goldxbox.gr

Ρε απίστευτε θεέ. Τι site ήταν αυτό!!! Με έσωσες τόσες μέρες έχανα το καιρό μου!!!! Και τρομερές τιμές!!!!

Δημοσ.

παιδια πριν αγορασα κωδικο για συνδρομη ea access απο το www.microsoftstore.com/ περασε κανονικα η καρτα μου δεν το περιμενα αγορασα 2 χρονια συνδρομη  να πω οτι παιρνεις τον κωδικο αμεσως

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, οι συνδρομές δεν αποκλείονται από τους περιορισμούς των capital controls. Εκτός αν η MS διατηρεί λογαριασμούς και σε ελληνικές τράπεζες και ανήκει σε άλλη περίπτωση.

Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:

...

...
5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).
6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.

...

9. Πληρωμές ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο προς διεθνείς παρόχους υπηρεσιών, απαραίτητων για τη λειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων, όπως, ενδεικτικά, συνδρομή φιλοξενίας σε server, συνδρομή domain name, συνδρομή σε παρόχους φύλαξης αρχείων, συνδρομή σε παρόχους cloud-based υπηρεσιών λειτουργίας, όπως πλατφόρμες ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), πλατφόρμες επικοινωνίας με χρήστες, συνδρομή για συντήρηση ελάχιστης παρουσίας για λόγους διαφήμισης σε Google/ Facebook

Δημοσ.

Παιδια μια απορια(απο την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω αγορα ετησιας συνδρομης απο http://www.goldxbox.gr/  αλλα στην συγκεκριμενη στηλη που εχει της συνδρομες,δεν αναφερει πουθενα αγορα xbox-one συνδρομης,παρα μονο για 360.

Δημοσ.

Παιδια μια απορια(απο την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω αγορα ετησιας συνδρομης απο http://www.goldxbox.gr/  αλλα στην συγκεκριμενη στηλη που εχει της συνδρομες,δεν αναφερει πουθενα αγορα xbox-one συνδρομης,παρα μονο για 360.

Η συνδρομή είναι ενιαία για τις 2 κονσόλες, δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Ας μου πει κάποιος τι παίζει με τα achievements όταν η κονσόλα είναι offline. Παίζω εδώ και καμια βδομάδα σε μέρος χωρίς internet (όχι αρκετό για να βάλω και την κονσόλα στο live anw) και προσπαθώ να πάω 100% το unity. Μόλις τερμάτισα και συνειδητοποίησα οτι δεν έχω πάρει ούτε μισό achievement εδώ και καιρό. Τα κρατάει και τα δείχνει όταν μπαίνεις online; Είναι σα να μη τα πήρες; Τι διάολο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...