spartan29gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα preview invite στο Klainmaingr ; Απο ότι κατάλαβα το wireless display είναι μόνο εκεί. Επίσης όποιος θέλει add έτσι για να μπαινοβγαίνει κόσμος μιας και η λίστα μου απο το 360 είναι κατα 80% dead. Και εγω ακομα περιμενω να μπω να φανταστεις(στο preview program)πιο ειναι το id σου για να σε κανω add?
SaFiS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx 1
iziamos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx Ευχαριστώ εσένα και τους παραπάνω για τις απαντήσεις σας!
zarzonis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx Έκανα εγγραφή κι εγώ το δικό μου αλλά έχω πρόβλημα με την ημερομηνία που έχει. Το Xbox το αγόρασα καινούριο μέσα Ιουλίου 2015 και λογικά η εγγύηση θα έπρεπε να λήγει στα μέσα Ιουλίου 2017. Γράφει όμως ότι λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2017. Το έχω αγοράσει καινούριο από τον Κωτσόβολο. Τί μπορώ να κάνω; Ξέρει κανείς;
gkalas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πάρε τηλ τη ms και θα στο φτιάξουν αυτοί. Μην ανησυχείς.
lak10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 στο public 24,90 το dead rising 3 Apocalypse Edition για Xbox one εγω το τιμησα
dreaming123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-XBL-Games-with-Gold-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/32584.html Πολύ καλό το Tomb Raider!!! 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τι ωραίο χαζοπαίχνιδο το Max: Curse of brotherhood. Απο τα καλύτερα 1€ που έδωσα τελευταία Έχει κάποιο νόημα να κάνεις τα "challenges" που έχει πέρα απο τα achievements; Το έβγαλα 100% και έκανα και 2/3 challenges (που για κάποιο λόγο έχουν και 120days δίπλα απο αυτά,) αλλα το 3ο βαριέμαι άπειρα να το προσπαθήσω (να βγάλεις όλα τα level χωρίς να πεθάνεις καθόλου). Παίρνεις κάτι έξτρα σαν reward (ξερωγω κάτι για το avatar) ή είναι απλα για το γαμώτο;
forgotten Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα
zarzonis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πάρε τηλ τη ms και θα στο φτιάξουν αυτοί. Μην ανησυχείς. Μίλησα όντως με την Microsoft από το chat που έχουν και μόλις έστειλα την απόδειξη από τον Κωτσόβολο, το άλλαξαν αμέσως. 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα Απο το λίγο που το είχα ψάξει, όσο έχεις το account του άλλου σαν home account θα υπάρχουν κανονικά τα games. Αν βάλεις Home το δικό σου θα χαθούν. Αλλα δε το κόβω κ απο ρίζα ούτε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.
Tiphonas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα θα πρέπει να έχεις και το account του παιδιου που σου έδωσε το xbox one για να μπορείς να τα παίξεις.
lak10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ψαχνω για εξωτερικο σκληρο 2tb επειδη εχω ελειψη χωρο μπορω να βαλω πανω στην κονσολα? κοιτουσα wd mypassport
SaFiS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ψαχνω για εξωτερικο σκληρο 2tb επειδη εχω ελειψη χωρο μπορω να βαλω πανω στην κονσολα? κοιτουσα wd mypassport Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, απλά να είναι USB 3.0...
panosp1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, ¨Οποιος δεν βαρίεται να απαντήσει και ξέρει ας πεί μια γνώμη 1) κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα πρέπει να κάνω sign-in (εφόσον υπάρχει ένα μόνο account); 2) υπάρχει κανα γνωστό Bug που να βγάζει μύνημα ότι έχω πληκτρολογήσει λάθος κωδικό για 3-4 προσπάθειες και μετά ξαφνικά να το δέχεται; 3) απο την στιγμή που κάνω install ένα game από το δισκάκι θα το ξαναχρειαστώ (το δισκάκι) αν σβήσω το παιχνιδι απο τον σκληρό και θέλω να το ξαναπεράσω; 4) Τα κατεβασμένα/εγκατεστημένα από το Store υποθέτω ότι ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να τα ξανακατεβάσω αφού είναι συνδεδεμένα στο account μου. Ισχύει κάτι αντίστοιχο για τα εγκατεστημένα απο δισκάκι; 5) Στο Instant-On mode μπορώ να κάνω queue 2-3 παιχνίδια από το Store και να τα κατεβάσει μόνο του; (π.χ. το βράδυ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις