Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο...

Μάλλον είναι προβληματική η κονσόλα σου, μίλησε με ms για να στην φτιάξουν. 

Πολύ παράξενο.Το έχω συνέχεια σε Instant-On, κάθε φορά που παίζω κλείνω τουλάχιστον 3ωρο και πάλι δεν ακούγεται καθόλου.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό Coil Whine, που κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ο σκληρός, το οποίο εμφανίζεται σε βαριά παιχνίδια (μέχρι στιγμής σε κάποια σημεία του Project Cars και Gears Ultimate)...

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην Limited COD AW 1TB που είναι η δικιά μου...

Το project cars δεν το έχω αλλά στο gears δεν παρατήρησα κανέναν θόρυβο.

Δημοσ.

Το Instant on το απενεργοποίησα μέσα στις πρώτες μέρες αφού με σβηστό το Χ1 έκανε υπερβολική φασαρία το βράδυ (σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας).

Δημοσ.

Το Instant on το απενεργοποίησα μέσα στις πρώτες μέρες αφού με σβηστό το Χ1 έκανε υπερβολική φασαρία το βράδυ (σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας).

Κυριολεκτικά δεν ακούγεται τπτ απ'το δικό μου...

Δημοσ.

Ίσως να είναι ελαφρώς ελαττωματικό (ή εγώ να ακούω πιο ψηλές συχνότητες από ότι πρέπει) άρα κάποια στιγμή θα τσιμπήσω ένα δεύτερο τροφοδοτικό από το ebay. Αν και για να πω την αλήθεια το μόνο που μου έχει λείψει είναι η ευκολία του "xbox turn on" του Kinect (που άναβε παράλληλα και τηλεόραση συν δέκτη home cinema). Η έξτρα αναμονή κατά το άναμμα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

οχι ρε τα cooler Που εβαλαν μεσα ειναι της φουτσας...εχει ξανα αναφερθει αυτο το θεμα

Βαγγελη στο δικο μου παντως δεν ακουγεται τιποτα(εκανα και subscribe και στο καναλι σου,καλη αρχη  ;) )

• Like 1
Δημοσ.

Βαγγελη στο δικο μου παντως δεν ακουγεται τιποτα(εκανα και subscribe και στο καναλι σου,καλη αρχη  ;) )

Ευχαριστω φιλος...ειμαι σπανια περιπτωση. δεν το χουν ολοι...αλλα επειδη το χω λιωσει το κονσολι καποιες αρκετες ωρες, δεν μασαει ειναι απλα απο  το πηνειο απο το cooler...coil whine δεν ειναι με τιποτα, για να καταλαβεις με το που σβησεις το xbox ο θορυβος σταματαει αργα σαν κατι που γυρισε να σταματαει να περνει στροφες και φυσικα ερχεται ακριβως απο το cooler αυτος ο θορυβος

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε τον φθηνότερο τρόπο για να βρεί κανείς το valley of the yetis dlc για το far cry 4? Τερμάτισα αισίως 100% το main game αλλα τώρα μένουν τα 250 απο το dlc -.-

Αν το δίνει κανείς απο το season pass ας στείλει κάνα πμ.

Δημοσ.

ποτε θα μπορουμε να κανουμε αγορα συνδρομης ea access με τα νεα games?

ξερει κανεις αν θα περιεχει και αυτα που εχει τωρα η αλλαζει η λιστα?

Δημοσ.

ποτε θα μπορουμε να κανουμε αγορα συνδρομης ea access με τα νεα games?

ξερει κανεις αν θα περιεχει και αυτα που εχει τωρα η αλλαζει η λιστα?

Τι εννοείς??

Η συνδρομή είναι για 1 χρόνο.Την αγοράζεις κανονικά μέσα απο το ΧΒΟΧ και Ελληνική κάρτα (παρ' όλο που έχουμε CC).Παιχνίδια μπαίνουν συνέχεια...

Δημοσ.

Τι εννοείς??

Η συνδρομή είναι για 1 χρόνο.Την αγοράζεις κανονικά μέσα απο το ΧΒΟΧ και Ελληνική κάρτα (παρ' όλο που έχουμε CC).Παιχνίδια μπαίνουν συνέχεια...

θελω να πω οτι η λιστα ανανεωνεται χωρις να σβηστουν τα ηδη υπαρχων games?

πχ με ενδιαφερει να παρω το BF4 και μετα το FIFA 16.

να περιμενω να σκασουν τα νεα games πρωτα μπας κ φαω ακυρο για το παλιο?

(εννοω μηπως δουλευει οπως το plus στο ps4,μπαινουν νεα κ σβηνονται τα παλια..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...