Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω και γω να πάρω ένα xbox one η ps4, ψάχνω για κάποιον που να έχει την καλοσύνη να μου δανείσει το xbox one του για μια μέρα ώστε να το δοκιμάσω. Εάν μπορεί κάποιος να μου κάνει αυτήν την τεράστια χάρη, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Περιοχή Αθήνα. Π

Παραδοση σπιτι σου με εξοδα του κατοχου της κονσολας φανταζομαι;

Τοσα gameplay video υπαρχουν στο ιντερνετ και σε μεγαλες αλυσιδες εχουν και τη κονσολα σε λειτουργια με καποιο παιχνιδι!

Υ.Γ

Μια μερα μονο;Βαλε καμμια εβδομαδα και εσυ ρε παιδακι μου να προλαβεις να παιξεις κανενα παιχνιδι...

• Like 2
Δημοσ.

Παραδοση σπιτι σου με εξοδα του κατοχου της κονσολας φανταζομαι;

Τοσα gameplay video υπαρχουν στο ιντερνετ και σε μεγαλες αλυσιδες εχουν και τη κονσολα σε λειτουργια με καποιο παιχνιδι!

Υ.Γ

Μια μερα μονο;Βαλε καμμια εβδομαδα και εσυ ρε παιδακι μου να προλαβεις να παιξεις κανενα παιχνιδι...

Όπως επιθυμεί ο κάτοχος εννοείται. Έρχεται και σπίτι μου, πηγαίνω εγώ σπίτι του, όπως θέλει. Δίνω φυσικά και ένα χρηματικό ποσό και την ταυτότητα μου για εγγύηση. Με ενδιαφέρει να παίξω μερικά fps παιχνίδια που δεν βρήκα πουθενά σε demo. Και ναι μια μέρα μου φτάνει για να συνηθίσω το χειριστήριο και να κάνω τις συγκρίσεις μου με το ps4. 

Δημοσ.

Όπως επιθυμεί ο κάτοχος εννοείται. Έρχεται και σπίτι μου, πηγαίνω εγώ σπίτι του, όπως θέλει. Δίνω φυσικά και ένα χρηματικό ποσό και την ταυτότητα μου για εγγύηση. Με ενδιαφέρει να παίξω μερικά fps παιχνίδια που δεν βρήκα πουθενά σε demo. Και ναι μια μέρα μου φτάνει για να συνηθίσω το χειριστήριο και να κάνω τις συγκρίσεις μου με το ps4. 

Δεν είναι πιο εύκολο να πας σε ένα κατάστημα και να το δοκιμάσεις; Πιστεύεις υπάρχει περίπτωση κάποιος να στείλει την κονσόλα του σε έναν άγνωστο έτσι απλά; Το χειριστήριο του πάντως από ότι λένε είναι πολύ καλό. Τσέκαρε και σε μερικά βίντεο κλαμπ που νοικιάζουν κονσόλες. Νομίζω το seven νοικιάζει!

Δημοσ.

Δεν ελπίζω και σε θαύματα...Αν βρεθεί κάποιος καλώς. Στα Seven έχουν μόνο ps4 το οποίο και έχω νοικιάσει πολλές φορές. 

Tα Seven είναι μαγαζάκια της SONY, τι να λέμε.Στην πόλη μου, έχουν 3 παιχνίδια για XBOX ONE (Fifa 15, Destiny, Forza 5: Racing Game of the Year Edition) και σχεδόν όλα που κυκλοφορούν για το PS4.Tελευταία φορά τους έκραξα και τους είπα ότι δεν θα με ξαναδούν...

Δημοσ.

Tα Seven είναι μαγαζάκια της SONY, τι να λέμε.Στην πόλη μου, έχουν 3 παιχνίδια για XBOX ONE (Fifa 15, Destiny, Forza 5: Racing Game of the Year Edition) και σχεδόν όλα που κυκλοφορούν για το PS4.Tελευταία φορά τους έκραξα και τους είπα ότι δεν θα με ξαναδούν...

Ρε φίλε αυτοί φταίνε; Λες να μην ξέρουν ότι αν φέρουν τα ίδια παιχνίδια για κάθε κονσόλα αυτά του ps4 θα είναι μονίμως νοικιασμένα και αυτά του xbox θα πιάνουν αράχνες; παίζει βέβαια και σε ποια περιοχή μένεις. Αν βλέπουν περισσότερη κίνηση σε μια περιοχή στέλνουν εκεί περισσότερα αντίτυπα. Τώρα γιατί δεν έχουν έστω 2-3 xbox one για ενοικίαση, δεν ξέρω. Έχουν ένα σωρό ps4...Στα τρίκαλα έχουν νομίζω 8 ps4 στον πάνω όροφο που μπορείς να πας να παίξεις με την ώρα...

• Like 2
Δημοσ.

εχω κανει αιτηση για να μπω στο νεο preview program (ειμαι στο παλιο) αλλα εδω και 1 βδομαδα μου λεει ακομα pending

Που κανεις την αιτηση για να μπεις?(και απο που το παρακολουθεις?)

Δημοσ.

Που κανεις την αιτηση για να μπεις?(και απο που το παρακολουθεις?)

απο το app xbox preview dashboard στην κονσολα πρεπει να εισαι preview member για να το εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις με καποιο τροπο να κανεις τη κονσολα να παιξει mkv αρχεια με ελληνικους υποτιτλους ενσωματομενους ή εξωτερικους?

mkv αρχεις υποστηριζει κανονικα, χωρις υποτιτλους ομως. Δε βλεπει ουτε εξωτερικους ουτε ενδωματομενους. Αν ειναι ενσωματομενει θα πρεπει να ειναι "μαζι" με την εικονα. Οχι να τους ενεργοποιεις δηλαδη με καποια επιλογη.

Δημοσ.

νομίζω παλαιότερα κάποιος είχε αναφέρει για ένα πρόγραμμα streaming μέσω υπολογιστή που μπορούσες να δεις υπότιτλους.

Δημοσ.

Το γνωστό κόλπο με το PC να κάνει transcoding το stream και να στέλνει έτοιμη εικόνα στην κονσόλα (με ενσωματωμένους τους υπότιτλους). Κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει ο Universal Media Server (UMS) και άλλα προγράμματα του είδους. Προσωπικά έχω εγκαταλείψει το άθλημα γιατί είναι χαμένη υπόθεση. Έβαλα ένα Raspberry Pi2 με Openelec και το θέμα του streaming τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...