Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν αναγνωριζει ουτε εσωτερικους αλλα, ουτε εξωτερικους υποτιτλους τοτε ειναι δωρον - αδωρον το οτι παιζει mkv αρχεια.

Τι να το κανεις αν δεν μπορεις να δεις υποτιτλους?

Μακαρι στο μελλον να προσθεσουν την δυνατοτητα να μπορεις να δεις και υποτιτλους στα mkv αρχεια.

Και εννοειτε αν ειναι να κανω stream οποιαδηποτε ταινια απο υπολογιστη στη κονσολα ειναι παντελως αχρηστο γιατι στην ουσια εχω ανοιχτα 2 μηχανηματα για δουλεια που μπορει να γινει μονο με ενα.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rainbow Six Siege Beta Access Code οποιος θελει και προλαβει στελνει πμ.

EDIT δωθηκε. :-D

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.

Ρε φίλε αυτοί φταίνε; Λες να μην ξέρουν ότι αν φέρουν τα ίδια παιχνίδια για κάθε κονσόλα αυτά του ps4 θα είναι μονίμως νοικιασμένα και αυτά του xbox θα πιάνουν αράχνες; παίζει βέβαια και σε ποια περιοχή μένεις. Αν βλέπουν περισσότερη κίνηση σε μια περιοχή στέλνουν εκεί περισσότερα αντίτυπα. Τώρα γιατί δεν έχουν έστω 2-3 xbox one για ενοικίαση, δεν ξέρω. Έχουν ένα σωρό ps4...Στα τρίκαλα έχουν νομίζω 8 ps4 στον πάνω όροφο που μπορείς να πας να παίξεις με την ώρα...

Ειχα κατσει και μετρησει τιτλους απο περιεργεια Hρακλειο , ps3 / 360 10+  /   1    ps4/ x1  -  8/1 . Δηλαδη στις 10 ενοικιάσεις οι 9 ειναι playstation 

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αφού δεν χαλάει ποτέ :P Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζω ότι έχει ένα χρόνο. Αλλά ένα γκουγκλάρισμα θα μας πείσει.

edit: ή μπορεί και όχι...

https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/warranties-and-repair/console-kinect-warranty

(β) «Παρελκόμενο» σημαίνει ένα νέο παρελκόμενο υλικού Xbox 360 ή Xbox One της Microsoft που έχει αγοραστεί από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

...

...

2. Διάρκεια

Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε νόμιμης εγγύησης την οποία μπορεί να δικαιούστε δυνάμει οποιουδήποτε εφαρμοστέου για σας τοπικού δικαίου και εκτός εάν το εν λόγω δίκαιο προβλέπει μεγαλύτερη διάρκεια, η Microsoft προσφέρει την παρούσα Εγγύηση, για διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του Xbox One από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή και 90 ημερών για τα Παρελκόμενα που αγοράστηκαν από εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

Δημοσ.

δεν μου δουλεύει το LB καλά θέλει αρκετή πίεση,από το κείμενο που έβαλες δεν κατάλαβα,90 μέρες για παρελκόμενα που αγοράσαμε ξεχωριστά? η για αυτά που ήταν μαζί με το xbox? μάλλον το δεύτερο ε? :/

Δημοσ.

ερώτηση: το χειριστήριο που έχει μέσα η συσκευασία του one έχει εγγύηση? και αν ναι για πόσο καιρό?

Λογικα θα εχει εγγυηση οσο και η κονσολα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Xbox. Μία ερώτηση που θα έχει απαντηθεί ήδη αλλα δεν μπόρεσα να το βρώ. 

Από το Goldxbox αγοράζουμε για online στο One?

Ρωτάω επειδή είδα πάνω στις κάρτες Xbox360.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποστάρω εδώ γιατί δεν βλέπω θέμα για το παιχνίδι.

Μου στείλανε 4 κλειδία  για την κλειστή beta του Rainbow Six: Siege που είναι μέχρι την Κυριακή. Όποιος θέλει λέει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...