Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως ξετρελάθηκα με το FIFA. Το Pro μου μοιάζει σαν να είναι ένα copy του 2015. Σαν δηλαδή να μην έκαναν καμία πρόοδο. Μου μοιάζουν μεγάλες οι διαφορές, χαχα φαντάσου στα PC τι γίνεται.
DTsuras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και εγω πχ με ψινει απιστευτα να πουλησω το Wii U που εχω και να αγορασω το http://www.skroutz.gr/s/7544090/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Halo-5-Guardians.htmlαλλα η τιμη του ειναι απλα απαγορευτικη ρε γμτ. Νταξει για την τιμή νομιζω αξίζει διότι έχει-εκτός τα κλασικά- steelbook και mini αγαλματακι.+ οτι περνεις το halo 5 7 μερες νωριτερα. Σκέφτομαι σοβαρα να παρω και ενα xbox, αλλα τα μονα exclusives που με ενδιαφερουν που υπαρχουν αυτη την στιγμη ειναι το masterchief και το forza horizon 2. Το μονο που με χαλαει ειναι το digital game, νομιζω τουλαχιστον, οτι μπορω να το πουλησω αρκετα τις πρωτες μερες διοτι δεν θα εχει κυκλοφορισει πριν τις 27 ως μεμονομενη αγορα, ωστε να αγορασω την retail εκδοση. Ισως αντεξω και περιμενω μεχρι τα Χ-mas για καλυτερες προσφορές ή μεχρι να βγεί η slim εκδοση γιατι πραγματικα ειναι χοντρη κονσολα η αληθεια ειναι.
alexhs gk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γενικά τι άποψη έχετε για το EA Access? Σκέφτομαι να βάλω την ετήσια συνδρομή. Για το BF4 -BF Hardline κατα κύριο λόγο .
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Νταξει για την τιμή νομιζω αξίζει διότι έχει-εκτός τα κλασικά- steelbook και mini αγαλματακι.+ οτι περνεις το halo 5 7 μερες νωριτερα. Σκέφτομαι σοβαρα να παρω και ενα xbox, αλλα τα μονα exclusives που με ενδιαφερουν που υπαρχουν αυτη την στιγμη ειναι το masterchief και το forza horizon 2. Το μονο που με χαλαει ειναι το digital game, νομιζω τουλαχιστον, οτι μπορω να το πουλησω αρκετα τις πρωτες μερες διοτι δεν θα εχει κυκλοφορισει πριν τις 27 ως μεμονομενη αγορα, ωστε να αγορασω την retail εκδοση. Ισως αντεξω και περιμενω μεχρι τα Χ-mas για καλυτερες προσφορές ή μεχρι να βγεί η slim εκδοση γιατι πραγματικα ειναι χοντρη κονσολα η αληθεια ειναι. Δεν νομιζω να βγει απο τωρα Slim εκδοση αν βγει ποτε. Η νεα εκδοση ειναι αυτη με το 1tb οπως και στο ps4. Γενικά τι άποψη έχετε για το EA Access? Σκέφτομαι να βάλω την ετήσια συνδρομή. Για το BF4 -BF Hardline κατα κύριο λόγο . Δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει κυριως απο πλευρας κοσμου. Τωρα που βγαινουν τα Battlefront/Halo 5/Black Ops 3 λογικα εκει θα εχει και τον περισσοτερο κοσμο. Ασε που το BF 4 θεωρειται πλεον παλιο παιχνιδι(παιχνιδι του 2013) και το Hardline ειναι ψιλο αποτυχια για BF παιχνιδι.
mikele13- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γενικά τι άποψη έχετε για το EA Access? Σκέφτομαι να βάλω την ετήσια συνδρομή. Για το BF4 -BF Hardline κατα κύριο λόγο . αξιζει με χιλια αν εισαι fan αυτων των games.εγω που ειμαι fan BF4 ειμαι κυριος... Δεν νομιζω να βγει απο τωρα Slim εκδοση αν βγει ποτε. Η νεα εκδοση ειναι αυτη με το 1tb οπως και στο ps4. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει κυριως απο πλευρας κοσμου. Τωρα που βγαινουν τα Battlefront/Halo 5/Black Ops 3 λογικα εκει θα εχει και τον περισσοτερο κοσμο. Ασε που το BF 4 θεωρειται πλεον παλιο παιχνιδι(παιχνιδι του 2013) και το Hardline ειναι ψιλο αποτυχια για BF παιχνιδι. παλιο το BF4 αλλα εχει πολυ κοσμο ακομα,το Hardline οντως δεν αξιζει...
DTsuras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση.. Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx.
SaFiS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση.. Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx. Μια χαρά είναι το Design.Πρώτα απ'όλα βοηθάει στο ότι είναι αθόρυβο και πάντα κρύο σε σχέση με τα PS4... Η MS δεν χρησιμοποιεί κωδικούς μοντέλων.XBOX ONE είναι όλα με διαφορετικά Production Dates, S/N, LOT Numbers, κλπ... To πιο καινούργιο θεωρείται το ELITE με τον SSHD και το ELITE χειριστήριο... 1
SaFiS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να κάνουν Dump την Flash... Για Hack ούτε καν, πόσο μάλλον για RGH...
Hellraiser76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση.. Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx. Πολυ σοβαρος λογος να μην αγορασεις μια κονσολα...πως θα τη γνωρισεις στους δικους σου αμα δεν βλεπεται; 5
DTsuras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι, ειναι κολοχοντρο και δεν γουσταρω, τραβας κανα ζορι?
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημά του δεν είναι ότι είναι χοντρό. Είναι ότι δεν κάθεται όρθιο. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι, ειναι κολοχοντρο και δεν γουσταρω, τραβας κανα ζορι? Ναι οταν ο αλλος σου λεει στο προηγουμενο σχολιο για προβληματα εννοει για σοβαρα προβληματα πχ για θορυβο,θερμοκρασιες,RLOD κλπ οχι κατι που ειναι προσωπικο. Στην τελικη ουτε εμενα μου αρεσει τοσο το default του Xbox ενω του Halo 5 limited το λατρευω ή γιαυτο το λογο υπαρχουν και τα skins..... Αλλωστε αν τα βαλεις πχ κατω απο την τηλεοραση ή διπλα σιγα που θα σε νοιαζει δεν θα κοιμασαι και μαζι του ετσι δεν ειναι?? Μια χαρά είναι το Design.Πρώτα απ'όλα βοηθάει στο ότι είναι αθόρυβο και πάντα κρύο σε σχέση με τα PS4... Η MS δεν χρησιμοποιεί κωδικούς μοντέλων.XBOX ONE είναι όλα με διαφορετικά Production Dates, S/N, LOT Numbers, κλπ... To πιο καινούργιο θεωρείται το ELITE με τον SSHD και το ELITE χειριστήριο... Καλα αυτο ειναι γιγαντια κοροιδια απο την εταιρια....Ουτε ενα παιχνιδι δωρο ρε γμτ για 500ευρω??? Ναι το controller ειναι πανακριβο αλλα δωσε εστω ενα pro 2015,που κοστιζει 15 ευρω ή ενα destiny/titanfall 20ευρω εχουν ρε γμτ.
Hellraiser76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι, ειναι κολοχοντρο και δεν γουσταρω, τραβας κανα ζορι? Τις δικιες σου ανασφαλειες να μην τις βγαζεις σε αψυχα πραγματα γιατι θα σε πουνε ψυχακια... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις