Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αλλα ειναι μεγαλουτσικο ρε παιδι μου! xD 

2 Ερωτησεις:

1η) Ειναι οντως τοσο αθορυβο και κρυο σε σχεση με το ps4?

2η)Οταν με το καλο παρω και xbox one, την digital κοπια θα καταφερω να την πουλησω για να το παρω σε retail ή θα μεινω μαζι της?

1. Ναι, είναι αθόρυβο και κρύο.Εγώ, έχω κλείσει το ανώτερο 6 ώρες παιχνιδιού και η κονσόλα, εκτός του ότι δεν ακουγόταν, ήταν κρύα...

2. Τα παιχνίδια είναι σε κάρτα.Αν δεν κάνεις Redeem τον κωδικό, μπορείς να την πουλήσεις.Αλλά μην περιμένεις να την δώσεις σε Retail τιμή...

Δημοσ.

Εαν για παραδειγμα τα retail σφραγισμενα κανουν 50-55 ευρω τον πρωτο καιρο, το digital ποσο θα το πουλησω δηλαδη? 30? ;O

Δημοσ.

Εαν για παραδειγμα τα retail σφραγισμενα κανουν 50-55 ευρω τον πρωτο καιρο, το digital ποσο θα το πουλησω δηλαδη? 30? ;O

Σκεψου οχι σαν ατομο που θελει να την πουλησει αλλα αν το αγοραζες σε τετοια μορφη ποσο θα το πουλαγες. Η απαντηση ειναι ναι γυρω στα 25-30ευρω.Τουλαχιστον μιλαμε για λογικα δεδομενα,καθως στις εδω αγγελιες αρκετοι τυπαδες πουλανε used παιχνιδια σε τιμες ακριβοτερες απο καινουργιες αρα τρεχα βγαλε ακρη.

Δημοσ.

Για καποιον που αγοραζει μονο digital 25-30 ευρω για ολοκαινουργιο game ειναι crazο-τρελο ευκαιρια.

Εδω τα assasins τα πουλαγαν 25 μετα απο μήνες, εδω για παραδειγμα το halo 5 το οποιο ειναι τρελο exclusive+ 7 μερες πιο γρηγορα.

Εαν το δωσω 25-30, θα νοιωθω οτι με κλεψανε xD

Δημοσ.

Καλα το ολο 7 μερες πιο νωρις με το Halo συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι τρελη μλκια. Δηλαδη οι κατοχοι XboxOne ουτως ή αλλως εχουν και πολλες επιλογες απο πλευρας exclusive??Γιατι απο Fps εχουν βλεπε Destiny,BF4/Hardline,Titanfall κλπ αλλα απο exclusive οταν βγαινει Forza και Halo απλα ειναι σιγουρες αγορες καθως εν μερη ειναι και ο λογος αγορας της κονσολας. Αρα τι σημασια εχει το ολο 7 μερες πιο πριν μονο οι κεφτεδες στο τμημα marketing εκει στην MS ξερουν.

Για καποιον που αγοραζει μονο digital 25-30 ευρω για ολοκαινουργιο game ειναι crazο-τρελο ευκαιρια.

Εδω τα assasins τα πουλαγαν 25 μετα απο μήνες, εδω για παραδειγμα το halo 5 το οποιο ειναι τρελο exclusive+ 7 μερες πιο γρηγορα.

Εαν το δωσω 25-30, θα νοιωθω οτι με κλεψανε xD

Γιαυτο και γενικα τα παιχνιδια ειτε promo,ειτε σε Account κλπ που πουλιουνται ειναι λιγο οτι να ναι και γενικα οι Digital αγγελιες στο Insomnia. Ειδικα τα Secondary account εχει γινει ενα τεραστιο μπαχαλο.

Δημοσ.

Καλα θα βαλω τωρα μια αγγελεια, να δω εαν ενδιαφερεται κανεις, και εαν υπαρχει αγοραστης που το αγοραζει σε καλη τιμη, θα αγορασω xbox αυριο/μεθαυριο.

Εαν όχι, με βλέπω για elite bundle. xD

Δημοσ.

Δεν το λεγα εγω οτι αρχισαμε τις τρολλιες?? :rolleyes:  :rolleyes: http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/533942-halo-5-digital-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7%CE%B1%CF%80%CE%BF-bundle/ 

Αν βρεθει αγοραστης θα την αγορασεις και αυριο την κονσολα? :P Το Bundle του Halo 5 + το Original παιχνιδι που λες,μιλαμε για κοντα 530ευρω κονσολα....... Απο την μια γραφεις παραπανω οτι δεν θα παρεις κονσολα και το σκεφτεσαι και απο την αλλη ξαφνικα αγοραζεις κονσολα αυριο κιολας??

Δημοσ.

Που ειναι η τρολλια δεν καταλαβα? Πας καλα?

:P Το Bundle του Halo 5 + το Original παιχνιδι που λες,μιλαμε για κοντα 530ευρω κονσολα...

Ορίστε?

Απο την μια γραφεις παραπανω οτι δεν θα παρεις κονσολα και το σκεφτεσαι και απο την αλλη ξαφνικα αγοραζεις κονσολα αυριο κιολας??

Υπαρχει σημαντικος λογος να το παρω αυριο μεθαυριο, δεν θα το αναλυσω δημοσιως. εαν περασουν αυτες οι μερες, σοβαρες σκεψεις για αγορα απο x-mas και μετα.

Δημοσ.

Που ειναι η τρολλια δεν καταλαβα? Πας καλα?

Ορίστε?

Υπαρχει σημαντικος λογος να το παρω αυριο μεθαυριο, δεν θα το αναλυσω δημοσιως. εαν περασουν αυτες οι μερες, σοβαρες σκεψεις για αγορα απο x-mas και μετα.

https://www.skroutz.gr/s/7544090/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Halo-5-Guardians.html

Το Bundle που λες XboxOne μαζι με Halo Κοστιζει 500ευρω,αν πουλησεις το digital παιχνιδι πχ 30ευρω τοτε πρεπει να δωσεις αλλα 30ευρω για να αγορασεις retail το Halo 5 αρα συνολο 530ευρω.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.

Δημοσ.

Ε ναι εαν θέλω να το αγοράσω αμέσως σε retail.

Παρεπιπτόντως, πήρα το master chief collection πριν δυο ημερες(οποτε για αυτό μαλλον δεν θα το αγορασω αμεσως) για να μην καθεται στο ραφι μεχρι να τελειωσω με τα 4 πρωτα.

Δημοσ.

Ε ναι εαν θέλω να το αγοράσω αμέσως σε retail.

Παρεπιπτόντως, πήρα το master chief collection πριν δυο ημερες(οποτε για αυτό μαλλον δεν θα το αγορασω αμεσως) για να μην καθεται στο ραφι μεχρι να τελειωσω με τα 4 πρωτα.

Κατσε ρε συ σε σημερινο σου post ελεγες οτι το σκεφτεσαι και μαλλον δεν θα παρεις Xbox και τωρα γραφεις οτι αγορασες ηδη παιχνιδι για την κονσολα πριν 2 μερες???

Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση..

Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx.

Δημοσ.

Δεν είπα δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ xbox αλλα "μαλλον" πιο μετα.

Οπως εκανα και μετο ps4, μαζεψα 2-3 games(σε προσφορες που πετυχενα) πριν την αγορα της κονσολας και  τωρα εχω 7 παιχνιδια.

Αρα, προτιμω να ειμαι πλημμυρισμενος απο games παρα να εχω την κονσολα να ειναι στο ραφι χωρις games να παιξω.

Δημοσ.

Δεν είπα δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ xbox αλλα "μαλλον" πιο μετα.

Οπως εκανα και μετο ps4, μαζεψα 2-3 games(σε προσφορες που πετυχενα) πριν την αγορα της κονσολας και  τωρα εχω 7 παιχνιδια.

Αρα, προτιμω να ειμαι πλημμυρισμενος απο games παρα να εχω την κονσολα να ειναι στο ραφι χωρις games να παιξω.

Καλα αυτο που γραφεις παντως δεν γινεται εκτως και αν εννοεις οτι τα Multiplattform τα παιζεις στο pc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...