Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Gears Of War: Ultimate Edition είναι το Gear Of War το πρώτο remastered ή είναι όλα τα Gears (1 ~3) σε ένα δισκάκι; 

Το πρώτο είναι. Σε λίγες μέρες μέσω compatibility θα μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα gears, όχι remastered.

Δημοσ.

Το πρώτο είναι. Σε λίγες μέρες μέσω compatibility θα μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα gears, όχι remastered.

Κάπου πρέπει να έχω το Gears 2 που ήταν bundle με το xbox 360, θα μπορώ να βάλω αυτό το δισκάκι και να παίξω ή μέσω του Ultimate Edition θα μπορώ να παίξω τα υπόλοιπα; 

Δημοσ.

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πώς θα δουλέψει το compatibility. Aλλά θα γίνει αυτό το μήνα. Περιμένουμε λοιπόν.

Δημοσ.

Κάπου πρέπει να έχω το Gears 2 που ήταν bundle με το xbox 360, θα μπορώ να βάλω αυτό το δισκάκι και να παίξω ή μέσω του Ultimate Edition θα μπορώ να παίξω τα υπόλοιπα; 

Οσα παιχνιδια του Xbox 360 σε φυσικη μορφη (retail copy) περασουν σε φαση backwards compatibility (το gears 2 ειναι tier 2, δηλαδη θα ερθει με το 2ο κυμα παιχνιδιων με υποστηριξη προς τα πισω συμβατοτητας), θα μπορεις ακριβως να τα παιζεις στο Xbox One βαζοντας στην κονσολα το retail disk (το δισκακι που λες) και κατεβαζοντας το αντιστοιχο support αρχειο απο το live - θα τρεχουν δηλαδη κανονικα σε (σχεδον) 100% emulated περιβαλλον 360 μεσα στο One.

- - - - - -

Με την αγορα του Gears Ultimate Edition, αποκτας εξτρα προσβαση στο digital περιεχομενο των Gears 2 και Gears 3, τα οποια θα τα κατεβασεις δωρεαν ως ψηφιακους τιτλους στο One και θα μπορεις (χωρις δισκακι) σαν ψηφιακους τιτλους να τους παιζεις στο One μεσω backwards compatibility με το 360.

Ελπιζω να σε καλυψα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Στις 12 του μηνος θα ενεργοποιηθει το backgorund compatibility και επιπροσθετα θα μπορεις να παιζεις και τα δωρεαν παιχνιδια του XBOX 360 καθε μηνα....δηλαδη θα εχεις 4 παιχνιδια το μηνα δωρεαν.

Δημοσ.

Μακάρι να πουλήσει το Quantum Break (ακόμα κι αν βγει σκάρτο) όσο χρειάζεται για να βγει το Alan Wake 2. Το πρώτο το αγάπησα πολύ λόγω της ατμόσφαιράς του.

• Like 3
Δημοσ.

K σιγα μη βγαλει σκαρτο παιχνιδι το συγκεκριμενο Στουντιο. Για τον Αλαν δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...Το προβλημα με τους Ρεμενταιους ειναι οτι καθε παιχνιδι το αναπτυσσουν 5 χρονια, αν παει ετσι κ για το σηκουελ, καλο 2020...

Δημοσ.

Μεγάλη λατρεία το Alan Wake.Το είχα να παίξει στο 360 και το τσιμπησα και στο pc με ένα 3ευρω με όλα τα dlcs και το ξαναλιωσα.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετικά με το Gears of War Ultimate Edition και το backwards compatibility. Το είχα αγοράσει σχεδόν όταν βγήκε μεταχειρισμένο με τους κωδικούς αχρησιμοποίητους. Τους κωδικούς τους ενεργοποίησα εγώ. Εγώ θα τα πάρω τα άλλα Gears μέσω του backwards compatibility ή μόνο ο αρχικός κάτοχος; Ρωτάω γιατί στους όρους για να τα πάρεις, έλεγε απλά να παίξεις το Ultimate Edition μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει να τα πάρω. Ένας λόγος που το αγόρασα το Χbox One είναι για να παίξω όλα τα Gears of War. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα τα πάρουμε και οι δύο, απλά ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει στα σίγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...