Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε προτείνει πολλές φορές να κρατήσουμε το "vs" σε ξεχωριστές συζητήσεις, αλλά νομίζω οι mods είπαν πως το δοκίμασαν και δεν τράβηξε. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο στο PS4 vs X1 αλλά σε οτιδήποτε "vs" υπάρχει στο μάταιο τούτο κόσμο. Έχει την τάση να καταστρέφει οποιαδήποτε συζήτηση και να αποθαρρύνει τη συμμετοχή όσων δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες αντιπαραθέσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Και γω hotmail 8+ χρόνια χωρις προβλημα. Η ms εχει ΠΑΡΑ πολλα κουλα στην τιμολογηση και στην ενεργοποιηση. Το πρώτο που θελεις να δεις ειναι απο το xbox. com στο λογαριασμο σου τι region χρεωσης εχεις. Λογικα θα εχεις 2-3. Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ειτε μεσω κονσολας ειτε μεσω site αλλαζοντας το localization.

Δημοσ.

Και γω hotmail 8+ χρόνια χωρις προβλημα. Η ms εχει ΠΑΡΑ πολλα κουλα στην τιμολογηση και στην ενεργοποιηση. Το πρώτο που θελεις να δεις ειναι απο το xbox. com στο λογαριασμο σου τι region χρεωσης εχεις. Λογικα θα εχεις 2-3. Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ειτε μεσω κονσολας ειτε μεσω site αλλαζοντας το localization.

ελληνικος λογαριασμος ειναι με χρεωση/διευθυνση ελλαδα ολα.

ουτε οι ιδιοι δεν μπορουσαν να κανουν κατι...

αν ειναι οντως ο λογος αυτος που μου ειπανε ειναι big fail....

εγω ρε ανθρωπε αυτο το email θελω να χρησιμοποιησω,γιατι 

να κατσω να φτιαξω αλλο λογαριασμο?δεν το καταλαβαινω....

Δημοσ.

Παντως τωρα που γυρισα απο SevenSpots της περιοχης ειδα οτι δυστηχως εχει παρα πολυ λιγα παιχνιδια για XboxOne,ειδικα σε σχεση με του 360.Ειδα μονο Forza 6,Destiny και Ryse(ισως ειχαν και το Halo 5 αλλα να το ειχαν βγαλει λογω ενοικιασης).

Τραγικη ποικιλια δηλαδη σε σχεση με του Ps4 ακομα και στα multiplatform.

Δημοσ.

Τα εχουμε πει πολλες φορες μην πιπιλαμε συνεχεια την ιδια καραμα...εδω στο Ελλαντα μονο το "πλειστεισιον" ξερουν.

Ξερω παρα πολλους που απλα ετρεξαν να το αγορασουν γιατι ηταν το "καινουριο" χωρις καν να τσεκαρουν αν εχει παιχνιδια που θελουν να παιξουν....

• Like 3
Δημοσ.

Τα εχουμε πει πολλες φορες μην πιπιλαμε συνεχεια την ιδια καραμα...εδω στο Ελλαντα μονο το "πλειστεισιον" ξερουν.

Ξερω παρα πολλους που απλα ετρεξαν να το αγορασουν γιατι ηταν το "καινουριο" χωρις καν να τσεκαρουν αν εχει παιχνιδια που θελουν να παιξουν....

Αυτό είναι αποτέλεσμα έλειψης κοινής λογικής και καταναλωτικής συνείδησης φίλε... αν ο κόσμος είναι χάνος και αγοράζει μόνο επειδή κάτι είναι sony/ms/apple/mercedes/κτλ κτλ τότε είναι δικό του φταίξιμο.... θα συμφωνήσω ότι δυστυχώς είναι πολλοί που αγοράζουν έτσι οτιδήποτε: από τον καφέ που πίνουν , το βρακί που θα βάλουν και πάει λέγοντας  :lol:

Τώρα ειδικά αν κάποιος αγόρασε ή ps4 ή x1 και ήθελε τα άλλα παιχνίδια είναι απλά τραγικό  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ειναι αληθεια οτι καμια σχεση το topic του XboxOne σε σχεση πχ με αυτο του Halo 5. Στην ουσια μονο 2-3 ατομα εχω δει να μιλανε για το παιχνιδι αυτο,ενω ειμαι σιγουρος οτι και απο αυτο εδω το topic ειναι πολλοι περισσοτεροι οι κατοχοι XboxOne. Θα περιμενα δηλαδη να εβλεπα πχ να κανονιζει ο κοσμος να παιξουν μαζι Multiplayer,να το λιωνουν μιας και φενεται πολυ ομορφο(βλεπε Battlefield 4 στο pc). Εκτως και αν δεν τραβαει το παιχνιδι για τα Ελληνικα δεδομενα ακομα και για τους κατοχους XboxOne τι να πω.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοηθεία γιατί δεν ξέρω απο Xbox Live/Gold συνδρομή..

πήρα μια απο εξωτερικό.. παίζει ρόλο τι χώρα εχω δηλώσει το XBOX μου στα SETTINGS για το ποια games θα μπορώ να κατεβάσω Free?

Προηγουμένων μηνών Free games μπορούμε να κατεβάσουμε ?

Για το DIRT 3 του 360, μπορώ να το κατεβάσω τώρα που έκανα το upgrade σε 10?

Δημοσ.

ελληνικος λογαριασμος ειναι με χρεωση/διευθυνση ελλαδα ολα.

ουτε οι ιδιοι δεν μπορουσαν να κανουν κατι...

αν ειναι οντως ο λογος αυτος που μου ειπανε ειναι big fail....

εγω ρε ανθρωπε αυτο το email θελω να χρησιμοποιησω,γιατι 

να κατσω να φτιαξω αλλο λογαριασμο?δεν το καταλαβαινω....

Απο ότι φάνηκε "βλέπουν" διαφορετικά πράγματα στη ms σε σχέση με το τι ισχύει. Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πρίν ενω είχα gr/us account αυτοί βλέπανε έναν ιρλανδικό because "reasons". Θα σου έλεγα ακόμα και να μπείς απο το 360 και να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή απο εκεί. Είναι προβληματικό το πράμα τους μην αλλάζεις τζάμπα accounts.

• Like 1
Δημοσ.

Να και το σποτακι απαντηση (ας το πουμε) απο την MS σαν καθαρη απαντηση στο παλιο πλεον video της Sony για το Share   :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Έχει πλάκα το corporate trolling... θυμάμαι το video με τον Yoshida και τον χοντρό είχε τσαντίσει πολύ DRMόφιλο κόσμο. Τώρα παίρνουν το αίμα τους πίσω. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...