Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέλα.

Παρότι αυτό τον καιρό λιώνω στα Fallout4/PC και AC:Unity/X1, ψηνόμουν εδώ και μέρες είτε για Forza 6 (άσχετα αν το 5 δεν το πολυέπαιξα), είτε για Gears of War (για να μη χάσω την προσφορά μέχρι 31/12). Στα κλειδάδικα έχουν περίπου 30 ευρώ έκαστο ενώ κάπου είχε πάρει το μάτι μου για Black Friday offer το πακέτο των δύο (Forza & Gears Twin Pack), γύρω στα 80-85 ευρώ στο xbox.com.

Πάνω που πήρα απόφαση να μην αγοράσω κανένα από τα δύο, έριξα μια ματιά στο Hong Kong store και το Twin Pack είχε μόλις 440 HKD για τους gold (από 680) . Ήτοι 54 ευρώ, οπότε πάτησα αγορά με συνοπτικές διαδικασίες. Παρ' ότι δεν περίμενα να δουλεύει ακόμα το χονγκονγκέζικο account ελέω capital controls, η συναλλαγή έγινε κανονικά. Με Mastercard Εθνικής.

90GB να δούμε πόσα χρόνια θα κάνουν να κατέβουν... Και κυρίως πότε θα προλάβω να τα παίξω όλα αυτά.

Δημοσ.

εχω ξενερωσει εντελως με τη ms once again.λογω οικονομικης στενοτητας το παω με τριμηνες gold απο goldxbox.gr και προχθες μου εληξε.αφου ερχετε σουκου λεω να ενεργοποιησω την 24ωρη που ειχε μεσα το gears.βαζω και τρωω την πρωτη πιτα,εχετε ηδη gold λεει και δεν μπορειτε.ok λεω ας ριξω την 14ημερη του halo.τα ιδια,δηλαδη ειναι μονο για οσους δεν ειχαν ποτε gold.

Ok εχει προσφορα ενα μηνα με ενα ευρω και εχω 10 ευρω υπολοιπο μεσα στο account μου απο τοτε που ειχα βαλει 50 να παρω το horizon 2+ storm island που ηταν προσφορα.παταω λοιπον να ενεργοποιησω το μηνα και μου ζηταει πιστωτικη....γιατι ρε ms πιστωττικη αφου εχω πιστωτικο μεσα στο λογαριασμο μου;;;;;;;;;;αφου ενα 10ευρω το εχεις πληρωθει ας πουμε;;;;;;;;;;;;;;;

η εταιρεια οσο παει με διωχνει μακρυα.ειμαι gold απο το 2008 και φιλος του xbox κυριως λογω exclusives halo-forza-gears και παντα μαζευα 24ωρες απο παιχνιδια για ωρες δυσκολες και στο 360 τις δεχοταν.δεν ξερω τι αλλο να πω,μια απογοητευση since day one η νεα γενια ρε γμτ!

• Like 1
Δημοσ.

προσθεσε τυπικα καρτα και να δεις οτι θα στο αφαιρεσει το balance.Εαν παιζει ιδιο σκηνικο με apple δηλαδη νομιζω οτι θα παιξει

Δημοσ.

αυτο το καταλαβενω αλλα και παλι δεν θελω να βαλω καρτα ντε και καλα για να υπαρχει απο τη στιγμη ειδικα που ο λογαριασμος μου ειναι θετικος κατα δεκα ευρω!

Δημοσ.

ναι αλλα τωρα ειναι σαν να τρωγεσαι με τα ρουχα σου....Χωρις παρεξηγηση κιολας...Δε ξερω αν εμενα θα με ξενερωνε αυτο.Απο την στιγμη που χρησιμοποιω μια υπηρεσια , οταν κανω εγγραφη , συμφωνω με τους ορους και τα κολληματα της εφοσον προχωρησω για να την χρησιμοποιησω...

Δημοσ.

το οτι βγενω προς τα εξω σαν γεροντοκορη το καταλαβενω,παρολα αυτα κιτρινη καρτα απο εμενα μιας και νομιζω οτι τα παραπονα μου ειναι 150% valid!

Τα σεβη μου

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο δεν κατεβασα το πρωτο επεισοδιο του Revelations 2 που το δινε δωρεαν καθως δεν εχω πλεον πιστωτικη. Με γαλο ξενερωμα κ κατα τη δικη μου γνωμη..

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα, πρώτη φορά γράφω εδώ μιας και είμαι φρέσκος στην Xbox One οικογένεια . Αντιμετωπίζει κανένας άλλος μετα το windows 10 update κάποιο θέμα με bugs ?? Εμένα μου βγάζει αρκετές φορές σφάλμα όταν πάω στο store με τα παιχνίδια . Επίσης έχω θέμα και στο 2k15 καθώς μου κολλάει μετά από ματς στην οθόνη που λέει 2k sports server με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βγω εντελώς από το παιχνίδι  :shock: ... κάπου διάβασα οτι θα έρθει 3,4 gb update γιατί πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νέο λειτουργικό . Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το GOW Ultimate Edition αν υπάρχει και κανένας άλλος που δεν έχει πάρει τους κωδικούς για τα υπόλοιπα παιχνίδια? Είναι παιχνίδι που πήρα από δεύτερο χέρι αν και από ότι κατάλαβα σε ανάλογες περιπτώσεις οι κωδικοί πήγαν και στους δύο. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν οι κωδικοί πηγαίνουν με email στο email που είναι συνδεδεμένο με το LiveID ή αν εμφανίζονται μέσα στο dashboard του Xbox One...

Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι πριν 5 μέρες (από Hong Kong store) και ακόμα δεν έχω λάβει κωδικούς. Απ' ότι λένε εδώ, οι κωδικοί αποστέλλονται στο message center του Xbox One και όχι στο email.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...