comfuzio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα μου ηρθαν κωδικοι και για τα 4(κοιταξε να κανεις redeem τους κωδικους μεσα απο το μηχανημα)διοτι απο την εφαρμογη για τα windows 10!!!μου εμφανιζε μονο για τα 2 πρωτα της σειρας. Μετά από λίγο ήρθαν και οι άλλοι 2! Τώρα όλα κομπλέ! 1
isim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ότι μου ήρθαν σαν μήνυμα οι κωδικοί για τα GoW + GoW2 δεν μου ήρθαν για τα άλλα 2... Και μετα μια απο τα ιδια χτες. Θα περιμενω μεχρι το βραδυ που θα παω σπιτι μπας και ερθουν και οι αλλοι δυο.
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου ήρθαν κι εμένα. Γύρω στα μεσάνυχτα για τα 2 πρώτα παιχνίδια και 2 ώρες αργότερα για τα υπόλοιπα. Τώρα το μόνο* που μένει είναι ένας εξωτερικός δίσκος (περιμένω αυτόν) και δέσαμε. *(και φυσικά χρόνος για να τα παίξουμε όλα αυτά...) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 1
coffeex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάστε το παρακάτω Xbox Live keys mistakenly disclosed, says Microsoft
Tiphonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, καταρχην να πω πως εχω ps4. Θέλω στο αμεσο μελλον να παρω και ενα xbox, πριν κατι μηνες ειμουν στο τσακ να παρω ενα xbox αλλα τελευταια στιγμη δεν γινοταν. Ομως αρχησα να περνω games, ετσι ωστε να εχω ενα αξιοπρεπες collection απο exclusives οταν παρω το xbox. Μεχρι στιγμης εχω το halo masterchief collection, προχθες ο γερμανος ειχε προσφορα το forza 5 goty edition στα 23 ευρω, και το παραγγειλα.Αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να παω να το αγορασω. Διοτι υπαρχει το forza 6. Αξιζει να εχω το forza 5 και το 6? το ιδιο πραγμα δεν ειναι? xD Εγω θα σου πρότεινα να μην πάρεις το 5. Το forza 6 είναι πολύ καλύτερο. Στην θέση σου θα έκανα ένα account στο xbox live θα έβαζα και gold για να παίρνω τα δωρεαν παιχνίδια. Μετά θα περίμενα τα Χριστούγεννα για καποια καλη προσφορά (μπορει να έχει και το forza6) Η microsoft έχει ανακοινώσει προσφορές με έκπτωση 40%-60% (+10% για τα gold μέλη) απο 23Δεκ. μέχρι 4 Ιαν. 1
Tommy_GR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κατα ποσο αξιζει το bundle με το forza 6 στα 449; η κονσολα είναι special edition μαζι και το controller..υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη μες τα Χριστούγεννα;
cortaN@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Προς Microsoft: Αφήστε ρε τα (άθλια) games with gold και βγάλτε το FF7 remake σε Χ1. Ειδεμή τη μέρα που θα βγει το παιχνίδι, θα πάω να αγοράσω PS4 να θυμηθώ τα νιάτα μου, τέλος.
sokstratos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ππρεπει να κανω τιποτα για να μοθ στειλουν κωδικους?εχω το gears ultimate.?
Carou89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ππρεπει να κανω τιποτα για να μοθ στειλουν κωδικους?εχω το gears ultimate.? Να υποθέσω η τελευταία πρόταση είναι κατάφαση. Απο όσο γνωρίζω θέλει απλά να βάλεις το παιχνίδι στην κονσόλα και να παίξεις το παιχνίδι τουλάχιστον μια φορά ενώ βρίσκεσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου στο xbox live.
Starback Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Τελικά σήμερα ήρθαν και οι 4 κωδικοί για το GOW Ultimate. Το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι οι 2 κωδικοί εξαργυρώθηκαν άμεσα, ενώ οι άλλοι δύο εμφάνιζαν μήνυμα λάθους επειδή τους εξαργύρωνα από Ελλάδα με region κονσόλας USA. Τελικά λύθηκε και αυτό με ένα ωραίο VPN. Τέλος καλό όλα καλά...
garrett156 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ισως για αυτο δεν μου τους εξαργυρωνει κ εμενα.αμα δεν τα ειχα παιξει/τελειωσει/λιωσει ολα τα gears θα τα επαιρνα στην κρανα again και για αυτο το λογο
sokstratos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 θα ερθουν στο email?η στην κονσολα σε μηνυμα
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Στην κονσόλα σε μήνυμα. Εγώ έχω να ανάψω το X1 καμια βδομάδα και είδα την ειδοποίηση στο Smartglass στο κινητό (την εφαρμογή για το X1). Θα δοκιμάσω να εξαργυρώσω σε λίγο και θα επανέλθω.
Carou89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Απο όσο ξέρω δε χρειάζεται συνδρομή GOLD. Γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις