paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν διαφωνώ, η ελληνική αγορά γενικά έχει πολλά αρνητικά και η γκρίνια σου για τις τιμές του xbox one στην Ελλάδα, βάσει πωλήσεων είναι σίγουρα δικαιολογημένη, αλλά σε κάποιο σημείο χάνουμε κ το νόημα..! 1)ποτε δεν ειχα xbox οποτε ολα τα remaster του 360 ειναι καλοδεχουμενα αν προσφερουν μια Α εμπειρια ενω για το ps4 ισχυει το αναποδο εχοντας τερματισει και κατευχαριστηθει τα uncharted,god of war δεν μου λενε κατι 2)τα racing...σαν λατρης που ειμαι πιστευω το xbox ειναι πιο κοντα στις επιθυμιες μου 3)ζω σε μερος που δεν υπαρχουν video club κλπ οποτε η ενοικιαση δεν υπαρχει για μενα οποτε εν μερη αδιαφορο βεβαια απο δω μεσα η και απο κανα Public κλπ υπαρχουν πολλες περισσοτερες επιλογες στο ps4 για μεταχειρισμενα αυτος ειναι ενας ποντος στην σονυ 4)το απιστευτο του χειριστηριο Τι ακριβώς να πεις σε ένα άτομο που σου λέει τα παραπάνω κ πώς να τον βοηθήσεις να αποφασίσει με βάση τις "άδικες" ελληνικές τιμές και τον κόσμο των μεταχειρισμένων παιχνιδιών?Να πάρει ps4 για να κερδίσει ακριβώς τι οικονομικά?Και να μην παίξει τα παιχνίδια που γουστάρει περισσότερο? Τέλος και εγώ είμαι του "κουτάτου" παιχνιδιού 1000% για λόγους συλλεκτικούς, αλλά θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει τι παίζει κ στο εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα, γιατί παίζουν προσφορές που δεν τις χάνεις έυκολα και ας μην έχουν κ κουτί..
babis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επειδη απο εμενα ξεκινησε αυτο εχω να πω οτι το θεμα τις επιλογης ειναι καθαρα υποκειμενικο οι κονσολες ειναι οι ιδιες πανω κατω και εχουν και οι 2 θετικα και αρνητικα η επιλογη του καθενος βασιζεται αφενος στην τσεπη του και αφετερου στα γουστα του,δυστυχως ζουμε στην χωρα που gaming=sony και pro και φαινεται αυτο ξεκαθαρα στις πωλησεις,μακαρι να ηταν τοσο δυνατο το line up των κονσολων να μας ψησουν να τις παρουμε dayone αλλα προς το παρον δεν υπαρχει αυτο το 'κλικ' που επρεπε να χει γινει συμπληρωνοντας 2 χρονια,οι εταιριες δειχνουν οτι εχουν επιλεξει τον ευκολο δρομο ειτε fps με το κιλο ειτε Milking παλιων επιτυχημενων τιτλων που ομως δεν προσφερουν κατι παραπανω απο μεγαλυτερες αναλυσεις και καλυτερο frame rate για αυτο ειπα οτι αυτη την στιγμη το xbox δειχνει πιο ελκυστικο τωρα αν αλλαξουν οι ισορροπιες με τα νεα exclusive τις sony δεν το γνωριζει κανεις...παντως και οι 2 κονσολες εχουν κανει πολυ καλες πωλησεις για τα δεδομενα τους
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μα πιο πολυ απαντηση σε αυτα που ελεγες ειπα παρα για τον ενδιαφερομενο να του πω για Ps4 να παρει. Εννοειται οτι πιο πολυ τον συμφερει το Xbox με βαση τα παραπανω.
paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επειδη απο εμενα ξεκινησε αυτο εχω να πω οτι το θεμα τις επιλογης ειναι καθαρα υποκειμενικο οι κονσολες ειναι οι ιδιες πανω κατω και εχουν και οι 2 θετικα και αρνητικα η επιλογη του καθενος βασιζεται αφενος στην τσεπη του και αφετερου στα γουστα του,δυστυχως ζουμε στην χωρα που gaming=sony και pro και φαινεται αυτο ξεκαθαρα στις πωλησεις,μακαρι να ηταν τοσο δυνατο το line up των κονσολων να μας ψησουν να τις παρουμε dayone αλλα προς το παρον δεν υπαρχει αυτο το 'κλικ' που επρεπε να χει γινει συμπληρωνοντας 2 χρονια,οι εταιριες δειχνουν οτι εχουν επιλεξει τον ευκολο δρομο ειτε fps με το κιλο ειτε Milking παλιων επιτυχημενων τιτλων που ομως δεν προσφερουν κατι παραπανω απο μεγαλυτερες αναλυσεις και καλυτερο frame rate για αυτο ειπα οτι αυτη την στιγμη το xbox δειχνει πιο ελκυστικο τωρα αν αλλαξουν οι ισορροπιες με τα νεα exclusive τις sony δεν το γνωριζει κανεις...παντως και οι 2 κονσολες εχουν κανει πολυ καλες πωλησεις για τα δεδομενα τους Εντάξει απλά συζήτηση κάνουμε δεν τρέχει τίποτα..Απλά παραξενεύτηκα που σου αρέσουν τόσο πολύ τα exclusive του xbox κ το σκέφτεσαι γιατί και μελλοντικά να το πας το θέμα τα exclusives είναι exclusives δεν αλλάζει κάτι..!Εγώ π.χ. γουστάρω με 1000 halo από το 1ο που βγήκε, και ήταν ο μόνος λόγος που πήρα τότε το xbox,!.Εννοείται πως δεν θα με χαλούσε κ το ps4 μην τρελαθούμε κιόλας και ευχαριστήθηκα όλες τις προηγούμενες κονσόλες της sony..απλά halo κ gears δεν αφήνουν για μένα περιθώριο.. Μα πιο πολυ απαντηση σε αυτα που ελεγες ειπα παρα για τον ενδιαφερομενο να του πω για Ps4 να παρει. Εννοειται οτι πιο πολυ τον συμφερει το Xbox με βαση τα παραπανω. Εγώ απλά παρέθεσα αυτό που είπε το παιδί, γιατί σύμφωνα με αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί να το συζητάμε.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Παντως μιλώντας για Halo προσωπικα δεν μου αρεσαν αυτα που διαβασα για το 5.Το περιμενα πολυ καλυτερο ή να το θεσω πιο απλα να μιλαει ολος ο κοσμος για μερικους μηνες γιαυτο.Παρολα αυτα με το καλημερα ξεπεραστηκε σαν να μην βγηκε ποτε. Θα μου πεις επεσε σε περιοδο που βγηκαν αρκετα παιχνιδια μαζεμενα δεν αντιλεγω απλα δεν περιμενα να προσπεραστει ετσι τοσο γρηγορα. Παντως αν ισχυει αυτη η τιμη http://www.amazon.co.uk/Halo-5-Guardians-Xbox-One/dp/B00D781W3Q/ref=sr_1_14?s=videogames&ie=UTF8&qid=1452479274&sr=1-14&keywords=xbox+one ειναι must αγορα για ολους τους κατοχους Xbox που δεν το εχουν ηδη.
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλώς ή κακώς ισχύει αυτό με τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Είτε για να αγοράσεις, είτε για να πουλήσεις multiplatform/3rd party games, είναι πιο εύκολο/γρήγορο για PS4. Αντίστροφα -υποθέτω- ότι στην αγορά της Αμερικής σε ένα craigslist, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με μεταχειρισμένα στο One... αν και εκεί έχει περισσότερη πέραση το digital.
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλώς ή κακώς ισχύει αυτό με τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Είτε για να αγοράσεις, είτε για να πουλήσεις multiplatform/3rd party games, είναι πιο εύκολο/γρήγορο για PS4. Αντίστροφα -υποθέτω- ότι στην αγορά της Αμερικής σε ένα craigslist, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με μεταχειρισμένα στο One... αν και εκεί έχει περισσότερη πέραση το digital. Πολύ πιο εύκολο και γρήγορο εννοείται, αλλά οι τιμές ξεφτιλίζονται...
zarzonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επειδή δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το δωρεάν μήνα για το Gold, πήρα τηλέφωνο και μου έκαναν δώρο ένα μήνα. Κατέβασα το Killer Instinct που είναι δωρεάν αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω το Dirt Showdown που είναι επίσης δωρεάν. Όταν ψάχνω το παιχνίδι από το Xbox One, μου βγάζει αντί για τιμή δωρεάν, bundle only. Όταν πάω από τον υπολογιστή, ενώ λέει ότι είναι δωρεάν για Gold Members, μόλις συνεχίζω μου βγάζει τιμή 14.99. Κάνω κάτι λάθος;
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βρίσκω το παιχνίδι, πατάω το bundle only και μου βγάζει μήνυμα "We did not find anything".
zarzonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βρίσκω το παιχνίδι, πατάω το bundle only και μου βγάζει μήνυμα "We did not find anything". Το έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Πήγα από τον υπολογιστή στο xbox marketplace και το πήρα από εκεί. Αν κι έλεγε τιμή 14.99, δε χρεώθηκα. Μετά το εμφάνισε στα διαθέσιμα παιχνίδια στο Xbox και το κατέβασα κανονικά. 1
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Πήγα από τον υπολογιστή στο xbox marketplace και το πήρα από εκεί. Αν κι έλεγε τιμή 14.99, δε χρεώθηκα. Μετά το εμφάνισε στα διαθέσιμα παιχνίδια στο Xbox και το κατέβασα κανονικά. Θέλει πιστωτική για να κατεβάζεις τα παιχνίδια του 360 ε?
bedazzled Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πλαίσιο/Public βγάλανε Xbone στα €299 (λίγο αργά βέβαια, αλλά ΟΚ). Καλό πακετάκι είναι αυτό στα €329:http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-1%CE%A4%CE%92-Gears-of-War-Rare-Replay-Ori.htm
papeipa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) cdkeys forza horizon 2 21 ευρω.... Gears of war DE 23 ευρω....Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 2,3,judgment ? η εληξε στις 31/12 ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από papeipa
lak10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις