Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους δεν το εχουν πετυχει ως τωρα παιζει χοντρο ξεστοκαρισμα απο Γερμανο σε παιχνιδια Ps4 και Xbox(και Wii/Wii U).

Για XboxOne οι καλυτερες προσφορες ειναι οι http://www.insomnia.gr/topic/598451-forza-motorsport-6-349%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C/

Καλες αγορες σε ολους :D

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που δίνει free η Microsoft στους gold members παραμένουν και μετά την λήξη της συνδρομής.

οτι παραμένουν είναι γνωστό

Είναι όμως playable τα αποκλειστικά για xbox one ; 

Στο παραπάνω φορουμ λένε οτι δεν είναι

Για οσους δεν το εχουν πετυχει ως τωρα παιζει χοντρο ξεστοκαρισμα απο Γερμανο σε παιχνιδια Ps4 και Xbox(και Wii/Wii U).

Για XboxOne οι καλυτερες προσφορες ειναι οι http://www.insomnia.gr/topic/598451-forza-motorsport-6-349%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C/

Καλες αγορες σε ολους :D

καλές τιμές εχει

Το Forza 6 εχει αρκετά free αμαξια ή πρέπει να αγοράζεις dlc ; 

Ρωτάω γιατι διάβασα μια κριτική στο skroutz που το κράζει λίγο εως πολύ

Δημοσ.

οτι παραμένουν είναι γνωστό

Είναι όμως playable τα αποκλειστικά για xbox one ; 

Στο παραπάνω φορουμ λένε οτι δεν είναι

καλές τιμές εχει

Το Forza 6 εχει αρκετά free αμαξια ή πρέπει να αγοράζεις dlc ; 

Ρωτάω γιατι διάβασα μια κριτική στο skroutz που το κράζει λίγο εως πολύ

Έχει πολλά αμάξια. Λίγα είναι αυτά που πρέπει να αγοράσεις και δεν είναι και τόσο καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα δεν πρόλαβα το Witcher από τον γερμανό αλλά πηρα το mgs. Επίσης στο Πλαίσιο είδα αυτά τι λένε. Για το evolve θυμάμαι ήταν τιγκα στα dlc;121uae0.png

Δημοσ.

το forza οπως ειναι standalone εχει κανα χρονο gameplay.ουτε να αγορασεις αυτοκινητα ουτε τπτ.το παιχνιδι ειναι για να παιζεις για παντα φαση...

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα Forza και halo master chef :P .. Νομίζω αξίζει το Halo στα 20 ευρώ

Σε συνδιασμό με witcher 2 που πήραμε δωρεάν νομίζω υπάρχει υλικό για αρκετό καιρό

Δημοσ.

Πήρα Forza και halo master chef :P .. Νομίζω αξίζει το Halo στα 20 ευρώ

Σε συνδιασμό με witcher 2 που πήραμε δωρεάν νομίζω υπάρχει υλικό για αρκετό καιρό

Το Ηalo Master Chief είναι παιχνιδάρα. Στην αρχή το 1 ήταν καλό αλλά δεν με τρέλανε, το 2 με ψιλοξενέρωσε στο τέλος αλλά με το 3 και μετά πορώθηκα. Η αγορά του Halo 3: ODST στα 5 ευρώ είναι επιτακτική.

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ακόμα δεν εχω ανοίξει την κονσόλα και ήδη εχω 10 retail παιχνίδια με τις προσφορές. Βάλε και του λάιβ, του χρόνου πάλι θα ξαναγοράσουμε. Να είστε καλά παιδιά που βάλατε τις προσφορές.

Δημοσ.

Ήμουν σε δίλημμα αν έπρεπε να πάρω ή όχι το Forza 6 μιας και δεν έχω παίξει αρκετά ακόμη το Forza 5 και τώρα που το αποφάσισα να το πάρω, έχει εξαντληθεί. Κρίμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά στο αρχικό setup της κονσόλας

στο στάδιο που σου λέει για τον 1 μήνα δωρεάν gold , εαν επιλέξεις no thank you την χάνεις ή μπορείς να την βρείς και να την ενεργοποιήσεις όποια στιγμή θέλεις;

Απο τι κατάλαβα το χάνεις.. Βέβαια εχει μέσα και μια κάρτα με 15 ημέρες gold 

Επρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας .. 

Τελικά μετα απο αρκετή ώρα κατάφερα να το ενεργοποιήσω μέσα απο τον υπολογιστή και τον λογαριασμό μου στο live απο τα subscriptions.. Μπλέξιμο..

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...