Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μολις αγορασα xbox one αλλα εχω ενα προβλημα οταν το κλεινω απο το χειριστηριο ακουγεται ενας θορυβος σα να δουλευει ενω ειναι κλειστο.σταματαει μονο οταν το βγαλω απο την πριζα.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει

Δημοσ.

Ναι, λογικά είναι το standby του τροφοδοτικού. Ο ίδιο θόρυβος που ενοχλεί και εμένα και γι' αυτό έχω ενεργοποιήσει την επιλογή Energy Saving και όχι το Instant on.

Περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

Καληπσερα παιδια σκεφτομαι να παρω κονσολα ,γερνω προς το xbox one λογο χαμηλής τιμης στις αγγελίες, απλως εχω τρομαξει με καποια προγματα που διαβαζω του τυπου οτι δεν εχει παίκτες στο online και οτι στην Ελλάδα οι πιο πολυ πανε σε ps4 και θα λαγκαρει σε multiplayer τυπου black ops 3 γιατι θα παιζεις μονο με ξενους κτλπ κτλπ, τι ισχύει ρε παιδια? ειναι ζωντανη η κοινότητα του xbox one στην Ελλάδα ?

Δημοσ.

Στην Ελλάδα έχουν μάθει "πλέιστέσιο και ξερό ψωμί" οπότε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Αυτό όμως επηρεάζει μόνο την ευκολία εύρεσης μεταχειρισμένων παιχνιδιών. Τα υπόλοιπα νομίζω πως δεν ευσταθούν. Υπάρχει άφθονο online κοινό και καθόλου lag. Ούτως ή άλλως οι Έλληνες δεν συνδέονται σε ελληνικούς servers, όλες οι συνδέσεις στο εξωτερικό πάνε για όλους μας.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκεκριμένα για το BO3 δεν γνωρίζω (τα έχω σιχαθεί τα CoD εδώ και χρόνια), μιλάω γενικά για το online του Χ1.

Δημοσ.

Καληπσερα παιδια σκεφτομαι να παρω κονσολα ,γερνω προς το xbox one λογο χαμηλής τιμης στις αγγελίες, απλως εχω τρομαξει με καποια προγματα που διαβαζω του τυπου οτι δεν εχει παίκτες στο online και οτι στην Ελλάδα οι πιο πολυ πανε σε ps4 και θα λαγκαρει σε multiplayer τυπου black ops 3 γιατι θα παιζεις μονο με ξενους κτλπ κτλπ, τι ισχύει ρε παιδια? ειναι ζωντανη η κοινότητα του xbox one στην Ελλάδα ?

Χωρις να ειμαι gamer αλλα απο οτι βλεπω οταν παιζουν online τα παιδια(το ΜΚΧ το παιζω και εγω για να πω την αληθεια και εχω και 60% σε νικες)στο Xbox One δεν εχω δει ποτε lag ουτε τα παιδια μου εχουν αναφερει κατι.

Και παικτες βρισκει γρηγορα.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι gamer αλλα απο οτι βλεπω οταν παιζουν online τα παιδια(το ΜΚΧ το παιζω και εγω για να πω την αληθεια και εχω και 60% σε νικες)στο Xbox One δεν εχω δει ποτε lag ουτε τα παιδια μου εχουν αναφερει κατι.

Και παικτες βρισκει γρηγορα.

πλην φιφα που ειναι γενικως απαραδεκτο,lag δυσκολα θα βρεις και στο xbox one.απλα εχει πολύ λιγοτερους παικτες γενικώς και πολυ μα πολυ λιγότερους ελληνες στην online κοινοτητα.οχι φυσικα πως θα σε εμποδίσει αυτο να παιξεις online.Για παράδειγμα στο bf4 δεν υπαρχει κανεις στο xbox one που να παιζει το naval strike dlc.Στο PS4 λογω του περισσότερου κοσμου υπαρχουν χιλιάδες που το παιζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τα DLC απο τι βλέπω δεν μπορείς να τα πουλήσεις .

Δηλαδή να μεταφέρω το licence ενoς παιχνιδιού που κατέβασα απο το δικό μου account σε ενα διαφορετικό .

Ταυτόχρονα να ακυρωθουν τα δικαιώματα του licence απο το δικό μου account και να έχει αποκλειστικά δικαιώματα μόνο ο νέος κάτοχος με το διαφορετικό account.

Εαν όντως δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα τότε χάνει πολύ μεγάλη αξία το DLC εκτός και αν το αγοράζεις σε τιμή χώμα δηλαδή 10-15 ευρώ max.. αν και δεν το βλέπω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το one, αλλά στο ps4 έχω λιγότερο lag στο cod:aw απο ότι είχα στο xbox360. Απο την άλλη, στα παιχνίδια όπου υπάρχει skill-based matchmaking, δεν βρισκω και πολλούς Έλληνες. Βέβαια όταν βρισκω ειναι κάθε φορά και διαφορετικοί. Σίγουρα είναι περισσότεροι απο ότι στο one αλλά θα το δεις σε αλλα multiplayer παιχνίδια, όχι στο cod. Τώρα βέβαια αν σε ενδιαφέρει το competitive κομμάτι του bo3, ειναι πιο ελπιδοφόρο στο ps4.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες , δεν εχω κολημα να παιζω με Ελληνες στο ονλινε , απλως ετσι οπως τα λενε σε διαφορα site νιωθω λες και θα ειμαι ο μονος στην Ελλαδα που θα παιζω με xbox , γενικα αν υπαρχει καποια κοινοτητα καποιο φορουμ που ειναι για xboxone στην Ελλαδα και γνωριζει κανεις θα ηθελα να συμετεχω ας μου πει.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κοινότητες αλλά μην περιμένεις και τίποτα πλήρες. Νομίζω η πιο ενεργη ειναι το myxbox.gr

Αλλά αυτά που λες θα έπρεπε να είναι απο τους τελευταίους λόγους για την επιλογή σου...Δες πρώτα τι θες απο τα exclusives και ποια κονσόλα σε εξυπηρετεί καλύτερα σε αυτά.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κοινότητες αλλά μην περιμένεις και τίποτα πλήρες. Νομίζω η πιο ενεργη ειναι το myxbox.gr

Αλλά αυτά που λες θα έπρεπε να είναι απο τους τελευταίους λόγους για την επιλογή σου...Δες πρώτα τι θες απο τα exclusives και ποια κονσόλα σε εξυπηρετεί καλύτερα σε αυτά.

δεν εχω θεμα με τα αποκλειστικα ειμαι casual gamer να το πω ετσι δλδ τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι και στις δυο κονσολες αρα δεν υπαρχει θεμα :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...