spartan29gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες εγω εχω το εξης προβλημα στο λειτουργικο της κονσολας.Δεν μπορω να κανω share καθολου εικονες και κλιπακια απο την HDR εφαρμογη του μηχανηματος.Το κουφο ειναι οτι το συγκεκριμενο προβλημα εξαφανιζεται μολις αλλαξω το region της χωρας(που εχω δηλωσει μεσα απο τις ρυθμισεις)π.χ απο ελλαδα σε αμερικη.Εχει κανεις γνωση πανω σε αυτο που σας αναφερω?ευχαριστω.
Carou89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως είχε δώσει το ίδιο αλλά με τα γραφικά του 360; Νομίζω οτι το definite βγήκε με ανανεωμένα γραφικά για τις next gen κονσόλες. Το τερμάτισα προ ημερών στο 360 απλά παιχνιδάρα. Όχι φίλε μου, είχαν δώσει το definitive edition δωρεάν στους συνδρομητές gold 1
Yellowter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες εγω εχω το εξης προβλημα στο λειτουργικο της κονσολας.Δεν μπορω να κανω share καθολου εικονες και κλιπακια απο την HDR εφαρμογη του μηχανηματος.Το κουφο ειναι οτι το συγκεκριμενο προβλημα εξαφανιζεται μολις αλλαξω το region της χωρας(που εχω δηλωσει μεσα απο τις ρυθμισεις)π.χ απο ελλαδα σε αμερικη.Εχει κανεις γνωση πανω σε αυτο που σας αναφερω?ευχαριστω. Ναι φίλε και σε μένα το ίδιο. Κάποτε λειτουργούσε αλλά τους τελευταίους μήνες όχι. 1
spartan29gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι φίλε και σε μένα το ίδιο. Κάποτε λειτουργούσε αλλά τους τελευταίους μήνες όχι. Οπωτε περιμενουμε αναβαθμιση λογισμικου που θα διορθωνει το υπαρχον προβλημα.
etf13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα parties είναι χαλια απο το Νοεμβρη όπως και τα Notifications.Τωρα μαθαινω αυτό.Για τα πανηγύρια.
papeipa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα parties ειναι μια χαρα οπως και τα Notifications....Λιωνουμε καθημερινα Titanfall , Mortal και fh2 απροβληματιστα.
kostiger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Eμενα δεν μου ανανεωνει achievements απο χθες το βραδυ, ενω ολα τα τεστ μου δειχνουν οτι δεν υπαρχει προβλημα με το ιντερνετ. Ουτε στο store με βαζει.
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παιδια χρειαζομαι βοηθεια οταν πηρα το xbox one στις αρχικες ρυθμισεις που κανεις πριν ανοιξει δε ρυθμισα σωστα την οθονη και χανονται καποια γραμματα σε μερικα παιχνιδια.κραταω παρατεταμενα το κουμπι της κονσολας μηπως με βγαλει σαυτες τις ρυθμισεις αλλα δεν.ξερει κανεις πως να παω εκει
mikele13- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παιδια χρειαζομαι βοηθεια οταν πηρα το xbox one στις αρχικες ρυθμισεις που κανεις πριν ανοιξει δε ρυθμισα σωστα την οθονη και χανονται καποια γραμματα σε μερικα παιχνιδια.κραταω παρατεταμενα το κουμπι της κονσολας μηπως με βγαλει σαυτες τις ρυθμισεις αλλα δεν.ξερει κανεις πως να παω εκει -Go to my games and apps -Go to settings -Calibrate HDTV It's one of the options when you calibrate your TV
nikosm10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα parties ειναι μια χαρα οπως και τα Notifications....Λιωνουμε καθημερινα Titanfall , Mortal και fh2 απροβληματιστα. Να κάνουμε κάνα party για titanfall....και δεν μπορώ να βρω Έλληνα εκεί μέσα.... 2
tsakitsan95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Να κάνουμε κάνα party για titanfall....και δεν μπορώ να βρω Έλληνα εκεί μέσα....Για κανα titan καντε αδδ tsaki95 1
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 -Go to my games and apps -Go to settings -Calibrate HDTV It's one of the options when you calibrate your TV δυστηχως δεν εγινε κατι
green_beret Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε στο τηλεκοντρόλ σου κάπου έχει επιλογή για wide tv ή κανονική ή προσαρμογή... Λογικά οταν το βάλεις στο wide θα βλέπεις σωστά...
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για το ενδιαφερον αυτο ηταν τελικα ρυθμιση απο το τηλεκοντρολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις