Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α νόμιζα είχε τελειώσει η προσφορά του Γερμανού... και πάλι όμως απ' έξω είναι φθηνότερο.

Γενικά στα 1st party είναι χαμηλότερες οι τιμές συνήθως... με €10 κατά καιρούς έβρισκες Halo MCC, Ryse, DR3 κλπ.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να σου κάτσει καλά διότι εγώ με Alpha Visa δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από εξωτερικό. Όλο denials τρώω είτε με paypal είτε σκέτο. Αναγκαστικά Ελλάδα αλλά όταν συγκρίνω τιμές του έξω με το μέσα αποθαρρύνομαι. Πάλι καλά που έχω ένα Masterchief Collection και με την συνδρομή XLB, έχω κατσουνιάρει GwG αξιοπρεπή games στο Xbox One για να λιώνουμε μήνες ειδάλλως :cry:

Που και που γίνονται προσφορές στα ψηφιακά games αλλά όταν ένας τίτλος υπάρχει και σε retail προτιμώ το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Το χα βρει και εντως ελλαδiσταν στα seven και public μτχ αλλα 39,90 παρακαλω και με ταλαιπωρημενο κουτι οπoτε εριξα παραγγελια μεσανυχτα Πειραιώς Visa Gold

Δημοσ.

ναι θελει 3-4 προσπαθειες και 5 λεπτα μες στην καινουργια μερα που μηδενιζεται το οριο των συναλαγων της τραπεζης με το εξωτερικο

viva la revolution companieros  :P

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά έχουμε πολλές εξελίξεις. Όλα τα exclusives του One έχουν πλέον ανακοινωθεί επίσημα και για PC, πλην τη σειρά Halo. Φαντάζομαι ότι και γι αυτή είναι πλέον θέμα χρόνου.

Δημοσ.

Και το καλυτερο , αγοραζοντας  XONE έκδοση παιρνεις και την PC έκδοση δωρο και μαλιστα στα κλειδαδικα παιζουν προσιτες τιμες πχ 27 $ το gow ultimate που μολις βγηκε στο pc και θα εχει και χαμηλοτερα.

Δημοσ.

Και το καλυτερο , αγοραζοντας  XONE έκδοση παιρνεις και την PC έκδοση δωρο και μαλιστα στα κλειδαδικα παιζουν προσιτες τιμες πχ 27 $ το gow ultimate που μολις βγηκε στο pc και θα εχει και χαμηλοτερα.

Αγοραζοντας το game στο xbox one με τον ιδιο λογαριασμο που εχεις στα win 10 το εχεις δωρεαν?

Δημοσ.

Και πάνω που λέγαμε ότι κανιβαλίστηκε πλήρως το Xbone από την μαμά Microsoft, σκάει το φιάσκο με την προβληματική PC έκδοση και γελάνε τα μουστάκια των απανταχού XBOXάκηδων! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...