tsofras Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Στο pc που μπαινω φιλε μου; http://www.xbox.com/el-GR/Live
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λίγο χαμηλό το σκορ. Αλλά δεδομένο ότι είναι παρόμοιο με το Alan Wake (είναι 82 στο metacritic), το οποιό το λάτρεψα, το Quantum Break είναι το πρώτο παιχνίδι που θα με έκανε να αγοράσω xbox. ϊδωμεν. Εμένα τελικά μου φαίνεται θα πάω πάσο προς το παρόν, αφού τα περισσότερα από όσα διαβάζω για το παιχνίδι δεν μου αρέσουν καθόλου. Και να μην είχα κάτι άλλο να παίξω, να έλεγα πάει στο καλό. Όταν όμως (ακόμα) προηγούνται Witcher 3, GTA 5 κλπ, τότε...
Geosim79 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 εκτιμώ αφάνταστα την Remedy σαν developer και τον Sam Lake σαν δημιουργό....Τόσο τα Max Payne όσο και το Alan Wake ήταν καταπληκτικά παιχνίδια, απλά νομίζω είναι λάθος να ψάχνουμε στο Quantum Break να βρούμε στοιχεία Alan Wake...πρόκειται για δυο διαφορετικά παιχνίδια με εκ διαμέτρου αντίθετες γραφές...Το Alan Wake ακόμα και σήμερα μετά από 4-5 playthrough σηκώνει άπειρη συζήτηση για το σενάριο του. 2
Geosim79 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ναι bullet time αλλά εντελώς διαφορετική υλοποίηση (time manipulation)....
kgkaudi Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κακώς το συγκρίνουμε με Alan Wake και Max Payne. Άλλα παιχνίδια, άλλη προοπτική. Εδώ έχει να κάνει με χαρακτήρες, χωροχρόνο και επιλογές. Γενικά από αυτούς που δεν θάβουν το game και του βάζουν 8-9 τα θεωρώ αναμενόμενα και μια χαρά βαθμολογία. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό όπως λέγανε, αλλά δεν είναι και χρυσή μετριότητα. Γενικά θα τιμηθεί το Πάσχα στο ΧΟΝΕ, γιατί όλο λέμε δεν υπάρχουν νέα IPs και όταν βγαίνουν με το ζόρι πιάνουν το μύριο (βλέπε Sunset Overdrive δυστυχώς). 2
Geosim79 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κακώς το συγκρίνουμε με Alan Wake και Max Payne. Άλλα παιχνίδια, άλλη προοπτική. Εδώ έχει να κάνει με χαρακτήρες, χωροχρόνο και επιλογές. Γενικά από αυτούς που δεν θάβουν το game και του βάζουν 8-9 τα θεωρώ αναμενόμενα και μια χαρά βαθμολογία. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό όπως λέγανε, αλλά δεν είναι και χρυσή μετριότητα. Γενικά θα τιμηθεί το Πάσχα στο ΧΟΝΕ, γιατί όλο λέμε δεν υπάρχουν νέα IPs και όταν βγαίνουν με το ζόρι πιάνουν το μύριο (βλέπε Sunset Overdrive δυστυχώς). exactly my thoughts...γκρινιάζουμε ότι η νέα γενιά πάσχει από θέμα δημιουργικότητας και πρωτότυπων ιδεών (για αναμασημένα remasters δεν μπαίνω καν σε διαδικασία συζήτησης) και σε εξαιρέσεις όπως το προαναφερθέν παιχνίδι διυλίζουμε τον κώνωπα. Και για να επεκτείνω λίγο το θέμα, ας μην γελιόμαστε που σε 2,5 χρόνια νέων συστημάτων οι δυο μεγάλοι παίχτες αναβαθμίζουν τις κονσόλες τους. Για θυμηθείτε λίγο σε εποχές PS3/X360 όλη η κουβέντα ήταν για gaming τίτλους/exclusives και ελάχιστα μας ενδιέφερε το hardware. 1
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πάσο με συνοπτικές διαδικασίες, υπάρχουν και καλύτερα. http://www.byteme.gr/game-review/quantum-break
dimyok Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τουλαχιστον ειναι λιγο καλυτερο απο το The Order .Ναι τοσο φανφαρονικη παπαρια το περιμενα .Κατι αντιστοιχο .
anamenos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ενταξει αν δεν ηταν οι δυο ανεκδιηγητοι reviewers με τα σαρανταρια θα ηταν πολυ πιο ψηλο το score. Δεν ξερω τι λετε παντως, εγω το περιμενω πως και πως το game, και το ryse ειχε 60/100 στο metacritic αλλα εν τελη ηταν μια χαρα game.
kostiger Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εγω εξακολουθω να αδυνατω να καταλαβω γιατι παιχνιδια του 7, θεωρουνται αναξια ενασχολησης στη χωρα μας. Επισης εχω χορτασει απο ανευρα παιχνιδια φασον που μαζευουν τα 80αρια στο metascore για πλακα.
dimyok Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Οταν προκειται για παιχνιδια που πουλανε κονσολες https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Quantum-Break/23630687-fad2-4cc8-8cfc-6f213b808b4f και τοσο hype, δεν μπορει να ειναι μετρια
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εγω εξακολουθω να αδυνατω να καταλαβω γιατι παιχνιδια του 7, θεωρουνται αναξια ενασχολησης στη χωρα μας. Επισης εχω χορτασει απο ανευρα παιχνιδια φασον που μαζευουν τα 80αρια στο metascore για πλακα. Να στο θεσω πιο απλα γιατι,και συγκεκριμενα για την κονσολα του Xbox???Γιατι σε αντιθεση με το Play που μπορεις να ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι,στο xbox ή περιμενεις για price drop ή τα σκας day one και μετα κατευθειαν αγγελιες... Οταν προκειται για παιχνιδια που πουλανε κονσολες https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Quantum-Break/23630687-fad2-4cc8-8cfc-6f213b808b4f και τοσο hype, δεν μπορει να ειναι μετρια Επισης και τα παραπανω.
kostiger Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Να στο θεσω πιο απλα γιατι,και συγκεκριμενα για την κονσολα του Xbox???Γιατι σε αντιθεση με το Play που μπορεις να ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι,στο xbox ή περιμενεις για price drop ή τα σκας day one και μετα κατευθειαν αγγελιες... Επισης και τα παραπανω. Διαφωνω οριζοντιως,πλαγιως και καθετως. Εγω δεν κρινω τα παιχνιδια με βαση το κοστος κτησης, αλλά με βαση την εμπειρια που προσφερουν. Σεβομαι οσους θελουν να προεκτεινουν τη διαρκεια με replay value, multiplayer κλπ, αλλα για μενα πρωταρχικης σημασιας ειναι τα παιχνιδια να εχουν ενα δυνατο campaign που να στεκεται απο μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις