Postmort3m Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τι ακριβως κανει το follow - unfollow στα παιχνιδια που εχεις εγκατεστημενα στη κονσολα? Και αν καποιο παιχνιδι εχει update το ελεγχει και το κατεβαζει μονο του με το που συνδεθει στο ιντερνετ ή πρεπει να το τσεκαρεις χειροκινητα ή οταν ξεκινας το καθε παιχνιδι? Αν κάνεις follow κάποιο παιχνίδι βλέπεις στο feed σου διάφορες ανακοινώσεις για το παιχνίδι. Νομίζω τα updates των παιχνιδιών γίνονται χειροκίνητα, εγώ που το έχω να κατεβάζει στο αυτόματο ποτέ δεν μου έχει κατεβάσει update μόνο του. Το αυτόματο είναι μόνο για τα updates της κονσόλας.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον να αναφερω και σε αυτο το θεμα οτι οσον αφορα την ανοιχτη προς ολους beta του Overwatch 5-9 Μαιου ειναι αναγκαια η συνδρομη Xbox live για να μπορειται να παιξετε το παιχνιδι σε αντιθεση με του ps4 οπως λεει και στην επισημη σελιδα της εταιριας http://eu.battle.net/overwatch/en/blog/20055970 Q. Do I need Xbox Live Gold or PlayStation Plus to participate in the Open Beta? A. Due to the multiplayer nature of Overwatch, Xbox Live Gold is required to play during the Open Beta and at launch. PlayStation Plus is not required during the Open Beta, but will be required to play at launch.
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον να αναφερω και σε αυτο το θεμα οτι οσον αφορα την ανοιχτη προς ολους beta του Overwatch 5-9 Μαιου ειναι αναγκαια η συνδρομη Xbox live για να μπορειται να παιξετε το παιχνιδι σε αντιθεση με του ps4 οπως λεει και στην επισημη σελιδα της εταιριας Μια χαρά δηλαδή, θα μπορούν να το παίξουν και αυτοί που σταμάτησαν την συνδρομή ps plus επειδή ήταν απογοητευμένοι από τις κακές επιλογές παιχνιδιών που έδιναν κάθε μήνα όπως διαβάζουμε και κατά καιρούς εδώ μέσα.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μια χαρά δηλαδή, θα μπορούν να το παίξουν και αυτοί που σταμάτησαν την συνδρομή ps plus επειδή ήταν απογοητευμένοι από τις κακές επιλογές παιχνιδιών που έδιναν κάθε μήνα όπως διαβάζουμε και κατά καιρούς εδώ μέσα. Βασικα εμενα αν και θα το παιξω στο pc,δεν μου αρεσει καθολου η παραπανω καλομεταχειριση στους playstation κατοχους εναντι αυτων του Xbox τουλαχιστον οσον αφορα την δοκιμη Beta. Δεν ξερω βεβαια σε αυτο ποιος φταιει,developer ή Microsoft/sony,(καθως και η multiplayer beta του uncharted ηταν free χωρις συνδρομη),αλλα σε οποιον οφειλεται αυτο ειναι για σφαλιαρες. Αν οντως αυτο ειναι αποφαση της Microsoft,μιας και για την Beta του Gears of war 4 θελει συνδρομη XboxLive τοτε για πολλα μπιπ η Microsoft https://gearsofwar.com/en-us/gears-4/beta/faq
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δωρεάν τα dlc Dragon's Teeth και Robbery για τους gold συνδρομητές. edit: επίσης στο ea access προστέθηκε η premium έκδοση του Battlefield 4, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι free όλα τα dlc του Hardline. Καθόλου άσχημα νομίζω http://www.ea.com/eaaccess/battlefield 2
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπορω με καποιο τροπος να κανω τη κονσολα με το που την ανοιγω να βλεπει ποια παιχνιδια και εφαρμογες θελουν αναβαθμηση και να τις κατεβαζει ωστε να τις κανει μετα. Και να μην πρεπει να τρεχω καθε παιχνιδι ωστε να δω αν εχει καποιο update για να το κατεβασει και να το κανει μετα.
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπορω με καποιο τροπος να κανω τη κονσολα με το που την ανοιγω να βλεπει ποια παιχνιδια και εφαρμογες θελουν αναβαθμηση και να τις κατεβαζει ωστε να τις κανει μετα. Και να μην πρεπει να τρεχω καθε παιχνιδι ωστε να δω αν εχει καποιο update για να το κατεβασει και να το κανει μετα. Ενεργοποίησε το instant on
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ααα δηλαδη αν δεν εχεις το instant on και το εχεις στο energy saver ωστε να κλεινει κανονικα η κονσολα και να μην μπαινει σε standby mode που στην ουσια ειναι το instant on δεν μπορει να τσεκαρει καθε φορα που ανοιγεις τη κονσολα ποιες εφαρμογες και παιχνιδια εχουν updates να τα κατεβαζει και να τα εγκαθιστα αυτοματα κατι σαν αυτο που κανει το ps4 εν ολιγης. Γιατι δεν το κανει? Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατι τετοιο μιας και το ps4 μια χαρα το κανει χωρις να εχεις σε standby(rest mode) τη κονσολα.
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εχμ μπορείς να κλείσεις κανονικά την κονσολα όταν είναι σε instant on πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το power button.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κανενας για overwatch? Παρα πολυ χλωμο αν σκεφτεις οτι ουτε δικο του θεμα δεν εχει(και στο Xbox χρειαζεται να εχεις και συνδρομη για να παιξεις σε αντιθεση με του Play δυστηχως).
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εχμ μπορείς να κλείσεις κανονικά την κονσολα όταν είναι σε instant on πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το power button. Το ξερω οτι μπορω να κλεισω τη κονσολα χειροκινητα ή οχι σε instant-on(standby mode στην ουσια) αλλα δεν ρωταω αυτο αλλα αν υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρει αν υπαρχουν game updates σε οτιδηποτε ειναι εγκατεστημενο στη κονσολα χωρις να πρεπει να την κλεισεις σε standby mode. 1
metallica 13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το ξερω οτι μπορω να κλεισω τη κονσολα χειροκινητα ή οχι σε instant-on(standby mode στην ουσια) αλλα δεν ρωταω αυτο αλλα αν υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρει αν υπαρχουν game updates σε οτιδηποτε ειναι εγκατεστημενο στη κονσολα χωρις να πρεπει να την κλεισεις σε standby mode. δεν υπαρχει φιλε μου αυτην την σιγμη αυτη η δυνατοτητα..σε αυτο το θεμα το one με νευριαζει και εμενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις