dimitrisdim14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έδωσα το παλιό μ Xbox one σε ένα κατάστημα 180€ και έβαλα αλλά 70 και πήρα το S... Δλδ αναβαθμησε με 70€... Έχει μαγαζιά τέτοια και στην Ελλάδα . Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μ στείλει private μνμ 2
kostiger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η συζητηση αφορουσε σε επισημο προγραμμα αναβαθμισης της κονσολας. Οτι ενδεχομενως θα υπαρχουν αναλογες ευκαιριες με τη δικη σου σε κατα τοπους καταστηματα δεν το αρνειται κανεις, για το προσφερομενο ποσο αμφιβαλλω και για το κατα ποσον θα μπορει να το προσφερει το οποιοδηποτε καταστημα πλεον. Βλεπω τα ΟΝΕ να αλλαζουν χερια μεταξυ των 130 με 150 ευρω με παιχνιδια στις αγγελιες εδω...
Twoface Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τον τελευταίο καιρό πάω να μπω να κατεβάσω τα παιχνίδια τα δωρεάν (μιας και έχω συνδρομή Gold) και με πετάει πάλι στο αρχικό menu. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ξαδερφό μου, έχει κανείς καμιά ιδεά γιατί γίνεται αυτό ;
dfokas21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Γενικώς τον τελευταίο καιρό ***..Κατέβασε τα από το PC σου αν έχεις. Xbox.com
Limoutsonik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Xbox One Repair Shop Παίδες καλησπέρα,μένω Πετρούπολη και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κονσόλα μου,ποιό είναι το πιο κοντινό και έμπιστο σε μένα μαγαζί για να το στείλω για φτιάξιμο?
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια,μπηκα απο το pc να παρω το project cars γιατι κι εμενα τον παιζει το store στην κονσολα.Πατησα get,μου ειπε οτι το εχω πλεον και οτι το προωθει στο xbox,και δεν το βγαζει η κονσολα στα ready to install..... Επισης στη λιστα του προφιλ μου απο το pc εξακολουθει να μη βγαζει το Killer Instict που ειχα κατεβασει και μετα εκανα uninstall Yγ)Το hide/unhide με το συνδιασμο κουμπιων δε μου τα βγαζει επισης.
dfokas21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως ειχε γινει ηδη install και ειναι στα games σου ? Επισης στο pc εχει επιλογη show all ,μηπως δεν ειναι πατημενη ?( στο λεω γιατι και εγω ετσι την ειχα πατησει)
Chrysostomos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εγώ εδώ και καιρό τα βρίσκω από το κινητό. με την εφαρμογή του xbox.
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στο pc το λέει σαν owned.Εχω πατήσει και show all.Μιλησα με τη Microsoft και μου έστειλε κάτι οδηγίες για clear cache κτλ.Τωρα θα δούμε.Θα ενημερώσω.
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εχω το nba 2k15 κ μου βγαζει ready to install το nba 2k17 demo ,το κανανε δωρο η τι αλλο? δεν εχω gold
jokul7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εχω το nba 2k15 κ μου βγαζει ready to install το nba 2k17 demo ,το κανανε δωρο η τι αλλο? δεν εχω gold Το δίνουν τζάμπα μέχρι την Κυριακή. Το ίδιο και το Rocket League. Και χωρίς Gold!
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το δίνουν τζάμπα μέχρι την Κυριακή. Το ίδιο και το Rocket League. Και χωρίς Gold! edit Δοκιμάστε δωρεάν τα Rocket League και NBA 2K17 στο Xbox One Δωρεάν και το multiplayer για τέσσερις ημέρες https://unboxholics.com/news/gaming/21019-dokimaste-dorean-ta-rocket-league-kai-nba-2k17-sto-xbox-one
jokul7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το κρατας κ μετα την κυριακη η να το παιξεις μεχρι την κυριακη? το rocket league το εχω για αυτο μαλλον δεν μου το εβγαλε Όχι, μόνο μέχρι την Κυριακή μπορείς να παίξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις