nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν έχει αγοράσει το Rocket League;
kostiger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. 3
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. απο τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια για 2 παιχτες δοκιμασε το ,δεν ειναι μεγαλο download 1
comfuzio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. +1 και από εμένα. Αυτό και κάτι minecraft,smite, lol και σια ούτε στον κάδο με τα σκουπίδια
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να βάλω να παίξω έναν αγώνα στο RL. Μετά τον πέμπτο αγώνα το αγόρασα, γύρω στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τουναντίον είναι τεράστιο παιχνίδι, όχι μόνο για 2 παίκτες αλλά και για 4 ή 6 (με 8 στο online γίνεται λίγο χάος). Ίσως όχι για κάθε μέρα, μια στο τόσο αρκεί. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Εννοείται καμία σχέση με Minecraft και LOL (αν και αυτά έχουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό).
comfuzio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Pass από εμένα μπάλα με αμάξια. Όταν βγάλουν τένις με skydiving ίσως να το αγοράσω (δεν αλλά λέμε τώρα).
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........ Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν.
spartan29gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........ Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν. Εμενα παντως κανονικα τα βαζει στην συλλογη μου τα παιχνιδια απο οπου και να τα διαλεξω(κονσολα η απο το πισι)
rallistas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου πως το Killer Instict που το έσβησα,μου το εξαφάνισε εντελώς.
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το project cars δεν το εβγαζε και σε μενα. Πηγα στο store, πατησα get μερικες φορες. και το εβαλε στo queue. Ναι το store ειναι απίστευτο μπαχαλο. Εδω και μηνες αναγκαζομαι να παιρνω τα free 360 games με vpn. Αν εχεις καπου μπλεγμενο region θα εχεις 100% προβληματα που ουτε το support δε ξέρει να λυνει.
rallistas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω κάνει κάτι με τα region.Μονο Ελλάδα.Ας ελπίσουμε να στρώσει με το μεγάλο update.
imoaix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου πως το Killer Instict που το έσβησα,μου το εξαφάνισε εντελώς. δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις ψηφιακες αγορες my ass
dfokas21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις ψηφιακες αγορες my ass Καλα αμα βρεξει και χιονισει επανω στο δισκακι σου ελα να μου πεις αν θα παιξει μετα. Εγω που το εχω ψηφιακο δε πα να ριχνει καταιγιδες , εγω θα παιζω . 2
giannakisgal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα πρωτη φορα στο φορουμ για xbox. Εχω το xbox one s και θελω να παρω την τιμονιερα speedlink trailblazer. Εχει κανεις εμπειρία η καμια αλλη προταση στα αντιστοιχα κυβικα?
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 κανένα αξιολογο παιχνιδι με tennis υπαρχει για την κονσολα μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις