Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο..

απο τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια για 2 παιχτες

δοκιμασε το ,δεν ειναι μεγαλο download

• Like 1
Δημοσ.

Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο..

+1 και από εμένα. Αυτό και κάτι minecraft,smite, lol και σια ούτε στον κάδο με τα σκουπίδια

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να βάλω να παίξω έναν αγώνα στο RL. Μετά τον πέμπτο αγώνα το αγόρασα, γύρω στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Τουναντίον είναι τεράστιο παιχνίδι, όχι μόνο για 2 παίκτες αλλά και για 4 ή 6 (με 8 στο online γίνεται λίγο χάος). Ίσως όχι για κάθε μέρα, μια στο τόσο αρκεί. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Εννοείται καμία σχέση με Minecraft και LOL (αν και αυτά έχουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό).

vZuRGhL9zC47HpsMKTd3fTeID428K6tMC3Y2LErD

Δημοσ.

Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........

Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν.

Δημοσ.

Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........

Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν.

Εμενα παντως κανονικα τα βαζει στην συλλογη μου τα παιχνιδια απο οπου και να τα διαλεξω(κονσολα η απο το πισι)

Δημοσ.

Το project cars δεν το εβγαζε και σε μενα. Πηγα στο store, πατησα get μερικες φορες. και το εβαλε στo queue.

Ναι το store ειναι απίστευτο μπαχαλο. Εδω και μηνες αναγκαζομαι να παιρνω τα free 360 games με vpn. Αν εχεις καπου μπλεγμενο region θα εχεις 100% προβληματα που ουτε το support δε ξέρει να λυνει.

Δημοσ.

Φαντάσου πως το Killer Instict που το έσβησα,μου το εξαφάνισε εντελώς.

δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις

ψηφιακες αγορες my ass

Δημοσ.

δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις

ψηφιακες αγορες my ass

Καλα αμα βρεξει και χιονισει επανω στο δισκακι σου ελα να μου πεις αν θα παιξει μετα.

Εγω που το εχω ψηφιακο δε πα να ριχνει καταιγιδες , εγω θα παιζω . :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα πρωτη φορα στο φορουμ για xbox. Εχω το xbox one s και θελω να παρω την τιμονιερα speedlink trailblazer. Εχει κανεις εμπειρία η καμια αλλη προταση στα αντιστοιχα κυβικα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...