Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(ρίχνω ιδέες)

Εγώ είχα πάρει τούτο εδώ για τη δουλειά, αλλά έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ και με την κονσόλα. Θα ήθελα να έχει λίιιγο μικρότερο βάρος, κατά τ' άλλα είναι μια χαρά.

LucidSound-LS30-Wireless-Universal-Gamin

Δημοσ.

Στο σπίτι έχω ταχύτητα ίντερνετ 8mb :(

Για να κατεβάσω ένα παιχνίδι ασ πούμε το world of tanks 55gb

Πόσες μέρες θα είναι;

Δημοσ.

Στο σπίτι έχω ταχύτητα ίντερνετ 8mb :(

Για να κατεβάσω ένα παιχνίδι ασ πούμε το world of tanks 55gb

Πόσες μέρες θα είναι;

Με 8mbps που έχεις σπίτι, κατεβάζεις το μέγιστο 1MB το δευτερόλεπτο. Αυτό προκείπτει από το 8000kbps * 0,125 = 1000KB/s = 1MB/s  Άρα έχουμε 55000MB(55GB) / 1(για μετατροπή σε δευτερόλεπτα)  / 60(για μετατροπή σε λεπτά) / 60(για μετατροπή σε ώρες) = 15,27 ώρες περίπου. Ο χρόνος φυσικά ισχύει μόνο σε περίπτωση που κατεβάζεις συνεχόμενα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα που προσφέρει η σύνδεσή σου. Αλλιώς θα είναι παραπάνω. Χοντρικά πιστεύω γύρω στις 20 ώρες θα κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος ενα βιντεο που ανεβασα στο xbox live & one drive να δω το λινκ του ωστε να το στειλω και σε ατομα ασχετα με το xbox one και γενικοτερα σε ατομα που δεν εχουν καθολου xbox?

Αν γινεται με ποιον ακριβως τροπο βλεπω το λινκ για το βιντεο?

Εφόσον δεν απαιτεί gold, όλα καλά. Αν όμως θέλει (ή θελήσει κάποτε) και gold, τότε βλέπω το τελευταίο να πηγαίνει στα 60 ευρώ το χρόνο από 30 που ήταν κάποτε.

(και φέτος 30 το πήρα με την προσφορά του Amazon)

Ποια προσφορα?

Δημοσ.

Μετα την τελευταια εκδοση του firefox 52 ξεκινησανε και πολλα plugins δεν δουλευουν οπως π.χ. το "password exporer 1.3.2" που στην ουσια εξαγω σε ενα αρχειο ολους τους αποθηκευμενους κωδικους ωστε ανα πασα στιγμη να μπορω να τους επαναφερω.

Στο XBOX όλα αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν κανεις share αναμεσα σε δυο κονσολες λογικα δεν μοιραζεσαι και το xbox live gold?

Αν ναι τοτε γιατι στο λογαριασμο που δεν εχει gold δεν με αφηνει να παρω το δωρεαν παιχνιδι του μηνα?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...